סוף סוף -

gal616

New member
סוף סוף -

היום צילמתי את הסייח שלי, והינה הוא-פשוש קטן (גדול) (אל תשימו לב אלי בתמונה כי השמש הייתה עליי ואני יצאתי מאוד חיוורת)

gal616

New member
עוד תמונהההה

זה נראה אותה תמונה אבל זה לא... לא רואים את התחת המדהים שלו כי הוא עומד בשיפוע-לא נורא

gal616

New member
עוד שבועעים

בערך הוא בן שנה ב-14.6 ולי יש ב-14.8 חחחח

gal616

New member
דבר ראשון הוא באמת משוחרר

דבר שני הוא יכול אבל הוא לא מעיז הוא מפחד מהמדרכה אם אני לא איתו-ואני לא נמצאת איתו הרבה שם כי זה מסוכן שאם הוא יחליט לזנק לכביש וגם זה מושב ככה שאין ממש מכוניות-אבל זה לא ממש קשור בקיצר -נזהרים

Shai Felton

New member
מה?!?!?../images/Emo170.gif

זה נורא מסוכן שהוא ככה! לא הבנתי, הוא ככה גם כשאת לא איתו? ומה אם הוא יעיז מתישהו! זה מסוכן באמת....

gal616

New member
לאאאאא

הוא תמיד שם שאני איתו- שאני לא איתו הוא בתא או במרעה. אשאמרתי שאני לא איתו התכוונתי שאני לא הולכת איתו עם חבל או משהו על המדרכה, יענו הוא רואה שאני עולה אז הוא לא מפחד,אבל הוא תמיד בהשגחה!

S H I L G I

New member
לא קלטתי את זה..../images/Emo29.gif

הוא משוחרר באמצע העיר/מושב/כפר/קיבוץ ככה ליד הבית? איפה הוא חי? ולשכנים לא אכפת?

gal616

New member
אוקיי אני יסביר

דבר ראשון הוא גר באורווה כמו כל סוס נורמלי. עכשיו יש שם שטח ענק של ההורים של בעל החווה ובעל החווה. זה החלק הקידמי ממש של השטח שלהם. הדשא. ומאחורה נמצאים האורוות והמגרש (שבבניה כרגע) ובמרעה. ולמה שלשכנים יהיה אכפת?מאיזה בחינה צריך להם להיות אכפת-הוא לא נמצא בשטח שלהם , דבר ראשון הם לא יכולים להתלונן-ודבר שני הוא לא מפריע לאף אחד

gal616

New member
למשל בתמונה השניה שצירפתי

אז קרואים מין עצים כאלה-אז מאחורי העצים נמצא האורווה והמרעה ועכשיו התחילו לבנות שם צימרים-(שטחים ענקיים) ולמשל בתמונה השלישית רואים מין גדר לבנה כזאת-אז שם נמצא הבית של בעל החווה.. יש מבין?

למעלה