סוף סוף!!!

Caeser

New member
סוף סוף!!!

ראיתי היום את FAFA בVH1. זה היה לפני רבע שעה בערך בתכנית של "אז ועכשיו". אני זוכר שמישהו פה אמר שכדאי לעקוב אחרי זה, אז אתמול ראיתי את התכנית בבוקר ולא היה, כנראה זה יום כן יום לא. בכל מקרה למי שלא ידע הסינגל שלה יצא אתמול לחנויות בבריטניה וביום ראשון נדע לאיזה מקום הוא הגיע במצעד (אל תדאגו אני אעדכן אותכם כבר). לגבי הקליפ, הבנתי שבארה"ב הוא לא ממש הצליח אז תחנות המוזיקה בקושי משמיעות אותו... יש עליה בארה"ב הרבה תלונות או יותר נכון טענות שהיא משקיעה את זמנה ואת קידום האלבום בעיקר באירופה ופחות בארה"ב. מה אתם חושבים על הטענה הזאת? לפי דעתי זה לא ממש נכון...כמה היא יכולה לקפוץ מיבשת ליבשת? לפני שבועיים היא היתה בגרמניה ואז היא טסה בחזרה לארה"ב והופיעה במופע הדיוות ועכשיו היא שוב בבריטניה. ואל תשכחו שהבית שלה נמצא כרגע בשוויץ, אז אולי היא מרגישה ככה יותר קרוב ויותר קל להגיע, בכל זאת עכשיו היא אמא.

m L m

New member
אבל את הדבר הכי חשוב לא אמרת לנו

מה דעתך על הקליפ

לגבי המכירות בארה"ב

הזכרתי בעבר שאני רוצה לפתוח דיון בנושא, אך מפאת בחינות הבגרות הבאות עליי לרעה הימים אלו, אין לי זמן לכתוב על כך. מה שאני יכול לומר זה שאני במקום שנאייה מזמן היתי עוזב את מרקיורי/יוניברסל. לגבי FAFA יום ראשון, 21:00 באתר www.dotmusic.com מתפרסם המצעד הבריטי הרשמי (75 המקומות הראשונים), לכל המעוניין...

למעלה