סוף סוף....

MazeE

New member
סוף סוף....

שלום! אני חדשה בפורום הזה,וזה ממש מרגש לדעת שאני לא לבד במערכה. מזה זמן רב אני מחפשת מישהו שיבין לליבי ולא מוצאת.במקרה הגעתי אל הפורום הזה ולא האמנתי... אני חושבת על העינין הזה מאז שאני זוכרת את עצמי, ואף אחד מבין כל אלה שהיה לי האומץ לפתוח את ליבי אליו לא הבין אותי או לפחות הסכים איתי. נחמד למצא שותפים למשהו שלפעמים נראה כמו "אין מוצא".

karnity

New member
ברוכה הבאה!

אני בטוחה שכאן תמצאי אוזן קשבת, סולידריות וכדומה... אך היי מוכנה לכך שלפורום נכנסים גם אותם האנשים ששופטים אותנו במציאות החוץ-וירטואלית... אבל לעומת זאת, כאן את לא לבד!!! ולא במיעוט!!!

MazeE

New member
במיוחד אלייך 'לגעת ברגש'

קראתי את הודעת הפתיחה שלך ונורא נגע לי. לי יש אלף ואחת סיבות שהנחו אותי אל ההחלטה אותה עשיתי, אך עם זאת מפחיד אותי מאוד לחשוב על איך יראה העתיד שלי.וכאן חשוב לציין שהסיבות הקובעות ביותר הן לא מה יהיה איתי אלא מה יהא עם ילדי. לא משנה כמה נכחיש, ויש לא מעט שיעשו זאת, הבאת ילדים לעולם הינה מניע אגואיסטי. אני החלטתי לוותר על כל מניע אגואיסטי ורק שלעולם לא אתן לילדי לסבול או להפגע. עם ההחלטה הקשה הזו אני באה לשאול אותך איך זה באמת עד כה, ומי ממלא את החלל הריק שבד"כ ילדים ממלאים? לא אכחיש - אני אוהבת ילדים וזה נראה לי עולם קצת קשה בלשון המועטה לגדל בו ילדים. בגלל אותה סיבה אני גם יודעת שלא יהיה לי קל, אך מקווה שכאן אמצא גיבוי.

MazeE

כל אחד חווה בחייו חוויות משלו, זה באמת תלוי איך גדלת ומה קרה בדרך אני לא יכולה להמליץ לך לא לכאן ולא לכאן. חלל ריק? לא חושבת שילד ימלא חלל ריק, ולא ממש הבנתי למה הכוונה- חלל ריק שבדרך כלל ילדים ממלאים. כשיש אהבה בלב ולא אני לא מתכוונת לבן זוג- אז לא חושבת שיש מקום לחלל כלשהו, אני אוהבת הרבה דברים בעולם הזה שעושים לי טוב , במקרה אני אומנית ככה שיצירה עבורי היא לידה של ממש. אבל זו תמיד עושה טוב בנשמה :) , אני מתה על גורים למשל, מכל הסוגים זה עושה לי חיוך ענקי וכך אני יכולה להמשיך ולתאר לך כמה שאני מסתדרת וטוב לי עם החלטתי. זה לא הוחלט ביום אחד כמובן היו מחשבות והתלבטויות אבל מעולם לא כאלה שהפריעו לי של ממש . את יודעת? אין לי בגרות וכשאני החלטתי שדי לי מבית ספר כולם אמרו לי את עוד תרצי נורא להשלים ועד היום זה לא קרה אני תמיד סומכת על החלטות שלי, ויודעת מין כזו איטואיציה.... יש לך אלף ואחת סיבות למה כן להביא ילד לעולם ואת יודעת מה? איזה יופי תזרמי עם זה , אני בטוחה שתמצאי את הדרך כמו כל אמא איך לגדל ולדאוג .

MazeE

New member
אי - הבנה קלה...

קודם כל רציתי להודות לך על ההתיחסות. אך כנראה שהסברתי את עצמי לא ממש טוב. התכוונת י לאלף ואחת סיבות לא להביא ילדים, אבל הבנתי את כוונתך. שוב תודה-יום נעים!

למעלה