סוף סוף

טל עדתו

New member
סוף סוף

אחרי יום שלם שהפורום לא היה במצב תקין הגיע הזמן! ינון - בהצלחה ביפרא א. טל.

תמצאי חיים אולי?

טל, אין לי ממש בעיה איתך.. את אפילו עוזרת פה מאוד. אבל רציתי לשאול למה את 24 שעות ביממה מול הפורום הזה, מה אין לך חיים אחרים חוץ מזה?איפה את גרה? יש לך חיי חברה בכלל??? ובקשר לאחיך הקטן, הוא רק בן 15, יש לו עוד פול זמן עד לצבא, אז מה הוא עושה בפורום המתגייסים הזה בכלל?? מה זה מעניין אותו עכשיו אם יש לו עוד 3 שנים לבית ספר?? לי זה נשמע מאוד מוזר, ואני חושב שדיברתי בשם כולם... אני מצפה לתגובות, ואני יודע שמטל אני אקבל תגובה מהר מאוד, כי היא כל החיים שלה פה..

amir18

New member
איזה מעשה שפל.

לבחורה הזאת צריך לתת קרדיט, ואתה במקום זאת מתקיף אותה? קודם כל אתה מדבר שטויות, ודבר שני מי אמר שאין לה חיים? עכשיו בוא נשאל מי הגבר שעומד מאחורי הודעה כזו? רע לך בחיים? ואיפה ובמה אתה משרת/תשרת? ישר מתקיפים כל הדברנים הגדולים.

אמיר גל

New member
טל עדתו את נשמה!!!!!!!

ואל תקשיבי למה שאומרים לך תמשיכי להיות פה ולעזור לכולנו אמיר.

נריה_ה

New member
סקס סמים ובני יהודה:

קודם כל רציתי להגיד שאני מעריך את כל מי שתורם לפורום, ומתנגד להשמצות אישיות. כול עוד מעשיהם לא פוגעים בך - שב בשקט. הדבר השני הוא שהפורום (והאינטרנט בכלל) ממכר... אותי הוא ממש מיכר. זה לא טוב - אני יודע... שבת שלום לכולם.

Casus Belli

New member
עברנו את איירון מיידן...

ונעבור גם אותך. טל - רצוי להתעלם. הבנאדם בסה"כ אפיזודה חולפת.

מיכלי!

New member
"חמוד שלי"

כנראה אתה הוא המכור !! איך אתה יודעה ש"אח הקטן" של טל בן 15 כי את זה אפילו אני לא יודעת! וזה ממש לא משנה שום דבר כל עוד הוא תורם לשיחות כאן!!!!

טל עדתו

New member
"מתוק שלי" פחחח אלק

אם יש לך בעיה עם זה שאני שורצת פה...תפנה למנהל הפורום...רק בעיה קטנה...זה לא יזיז לא בגרוש מה אתה חושב אני אצטט אותו מאימיל ששלח לי בקשר ללכתוב לאפטר - שהוא שמח ממורעלתי וכ´ו. דבר שני- תאמין לי...יש לי חחים חברתים גדושים - ומעבר לזה זה ממש לא עינינך!!! ודבר אחרון - "אחי" הקטן קסוס - זה כינוי, הוא לא באמת אחי הקטן...לא שציפיתי שתבין את זה ...אבל שיהיה. הוא פה כי זה מקומו פה...והוא תורם הרבה מאוד. אם יש לך בעיות עם שנינו תפנו למנהלי האתר...ושוב כמדומני הם לא יעשו כלום בנדון כי מקומנו פה! טל.

שלום לך מר maiden היקר

סקס סמים ובני יהודה הוא לא אחר מאשר iron maiden שפשוט שינה את הכינוי. אם אני טועה אז אני מקווה שלא תעשו עלי לינץ´ פה בפורום ואם אני צודק אז... אני לא יודע מה תעשו. בכל מקרה אלה הנימוקים שלי: 1. אתמול חזרתי מחו"ל וקראתי את ההודעות של השבוע האחרון ומעניין שבדיוק יום אחרי מכתב הפרידה של איירון מיידן מישהו חדש התחיל לדבר בפורום. 2. מה שיותר מענייו זה שאותו בן אדם שרק אתמול התחיל לדבר כאן, יודע פרטים שחצי מהאנשים כאן לא יודעים (קאסוס בלי בן 15, טל קוראת לו אחי הקטןוכו´). 3. iron maiden שם לו למטרה לריב עם כל האנשים שנמצאים הרבה בפורום (ממה שאני זוכר כומתה אדומה וקאסוס בלי), עם מי הוא עדיין לא רב כאן? טל עדתו. 4. סקס סמים ובני יהודה טרח לקרוא לעצמו "דובר הפורום" את מי זה מזכיר לכם? התשובה ברורה. 5. iron maiden כל הזמן סיפר על חיי החברה הנפלאים שלו, אבל גם הוא היה כל הזמן בפורום. ובגלל זה הוא יכל להגיד שהוא נוסע לחו"ל ועוזב את הפורום ואז יחשבו שזה נכון, הוא מחליף כינוי ונשאר בפורום כמו כל אחד בערך כמו שמחר אני יחליט שקוראים לי כאן שאול מופז. ודרך אגב אם ניסית להצחיק מישהו עם הכינוי היית צריך לחשוב על משהו יותר מקורי ומתאים, משהו בסגנון של "סקס סמים וטל עדתו". מסקנה: יכול להיות שאני טועה, אבל תגידו שזה לא נראה ממש הגיוני שזה איירון מיידן.

אמיר גל

New member
אני גם חושב כמוך

זה נראה לי אותו אחד אבל את מי זה צריך לעניין? אותי בטוח שלא ואני לא מתכוון להתייחס לאף אחד שמנסה לעשות פה ריבים אמיר.

צודק

זה באמת לא צריך לעניין אף אחד ולא צריך להתייחס לזה. הדבר היחיד שרציתי זה שהוא יפסיק לריב איתה ועם כל הפורום והעדפתי לא לעשות את זה בדרך של קללות.

טל עדתו

New member
חחחחח אהבתי את הקטע של ה...

סקס סמים וטל עדתו פחחחחחחחחחח הרגת אותי. גדול
. טל.

למעלה