סוף סוף

wranger

New member
סוף סוף

שלום wranger שניה לפני שאנחנו מאחלים לך שנה מצויינת, רצינו להודות לך על השתתפותך בפרוייקט "המקלדת". גם אם סיפורך לא נבחר להתפרסם בספר, עצם השתתפותך הוותה תרומה גדולה להצלחת הפרוייקט ואנחנו מאחלים לך שתמשיך/י לכתוב וליצור, כמו גם להשתתף בפרוייקטים עתידיים הקשורים בכתיבה. הכותבים שסיפורם יתפרסם בספר, קיבלו הודעה על כך הן בתיבת המסרים והן באמצעות הדואר האלקטרוני. אנחנו רוצים להזמין אותך לקחת חלק בצילום כריכת הספר של פרוייקט "המקלדת" ב- 20 באוקטובר (חול המועד סוכות), בשעה 15:30 נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. אפשר להזמין חברים, מכרים, משפחה ובני דודים... לאחר שנרכז את כולכם לתצורה בה רואים ממבט על אתכם יוצרים את המילה "המקלדת", יצלם אותה צלם מגג העירייה. קבענו? מאחלים לך שנה מקסימה של יצירה והתחדשות, צוות עורכי פרוייקט "המקלדת" בתפוז אנשים

wranger

New member
אז, כאילו, לא התקבלתי, אה? ../images/Emo10.gif

אגב, גם דף הבית של המקלדת התעדכן סוף סוף.

fairysoul

New member
גם אני קיבלתי את זה

יכול להיות שהמסר שלך פשוט אבד באיזה מקום? עוד לא הגיע? תקלה במייל? כי גם אם לא התקבלת היית אמור לקבל מסר על כך- וזה לא זה, זה רק מודיע פרטים על צילום הכריכה...

bigm2

New member
gee thankes

ms. pointing the obvies
את מתכננת לבוא לתצלומים לכרירכה?

זרה 38

New member
אני?!?1 נראה לך? ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

עד ת"א? בשביל צילום לכריכה?!?! נו באמת!

bigm2

New member
דרך אגב...

אני קיבלתי אותה אפילו פעמיים:) בנוסף למאות המיילים שנשלחו אליי מפרוייקט המקלדת...אני מתחיל לחשוב שאני די מבוקש

sidharta

New member
בטח שאני אבוא לכיכר ../images/Emo31.gif

ממש
חפשו לכם פראיירים אחרים. אני לא *כל כך* נואשת לפרסום.

למעלה