סוף סוף

zacki

New member
סוף סוף

היה לי חלום צלול: אני מתעורר, קם מהמיטה, ונופל על הריצפה. אני רואה את המשבצות בבירור, ואני אומר לעצמי: "חלום צלול". אני מתרגש ואומר לעצמי "לא להתעורר" ואני מתחיל להסתחרר. כל האורות בבית דולקים. אני הולך למטבח ומסתכל בשעון שעל התנור. השעה 1:09. אני הולך לחדר המחשב, מסתכל על הדלת מקרוב, ורואה אפילו סיבי עץ קטנים. אני מנסה להחדיר יד לתוך הדלת ולא מצליח. אני מסתכל החוצה מהחדר לעציץ שנמצא בפינת האוכל (במציאות הוא לא קיים), ומנסה להרים אותו בעזרת כוח המחשבה. גם את זה אני לא מצליח. אני רואה שחושך בחוץ, ויש רוח על-פי העציץ שזז במרפסת הקטנה. אני מתיישב על הספה בחדר המחשב. אני קם וחושב: "אולי זה לא חלום". אני הולך למרפסת הגדולה, מתמקד במעקה, ומחליט שלא לקפוץ. אני חוזר ונכנס לחדר שלי. פתאום נכנסת אישה שמנה מאוד עם שמלה ורודה ומגש פיצה. היא מתחילה לצרוח ולרוץ אליי. זה מאוד הפחיד אותי. באותה שנייה אני קולט דמות בלתי ברורה, אולי אחותי. אני אומר משהו כמו: "בוא נבחר משהו אחר". אני עוצם עייניים ומתחיל להסתחרר. אני פותח עייניים ובמקום האישה השמנה מופיעה אישה רזה וצעירה, ואחרייה עוד שתיים (עכשיו באים כמה פרטים שאני מעדיף לא לספר
) ואז אני פוגש חבר שלי, לייד שולחן הכתיבה שלי, ואנחנו הולכים ביחד לאמבטייה, שנמצאת במקום לא מציאותי בבית! חברי נעלם בדרך משום מה, ואני נכנס לאמבטייה. משני צידיו של הכיור עומדות שתי דמויות. מימין עומד אדם כושי שנראה לי כמו הראפר Shaggy עם ראש מגולח, ומצד שמאל דמות לא ברורה. אני הולך לכיור לשטוף פנים ואני רואה את המים בבירור מוחלט! שאגי אומר לי בכעס: "מאז שהתחלת לחלום, כל החלונות בבית סגורים". ואני מחזיר לו מבט כעוס ואומר לו (משום מה): "אז זה מה שאתה חושב על הזמר שלי?" אז הוא עונה: "ביינתיים כן" אז אבדתי את הצלילות והתעוררתי. זה היה כל-כך כיף, חבל שפחדתי לקפוץ מהחלון…

שריר

New member
יפה יפה רק שאלה אחת

פעם אחת אתה הולך עם חבר שלך לאמבטיה פעם שניה אתה נמצא עם כושי באמבטיה אתה רוצה לספר לנו משהו??

גדול ! תודה ששיתפת אותנו ! ../images/Emo13.gif

סוף סוף מישהו מחייה קצת את הפורום הזה שקצת התייבש לאחרונה !
מאד נהנייתי לקרוא את החוויה שהיתה לך, ממש מגניב ! אני מבין שרמת הצלילות שלך היתה דיי גבוהה נכון ? נשמע שכל הסיפור נימשך בערך 5 דקות נכון ? זה היה ספונטני ? בלי שניסית איזו שיטה קודם ? אולי בכל זאת תפרט כמה חלקים חסויים ממה שקרה עם הבחורות שם ?
יש לך המון זמן להתאמן עכשיו כל יום כיפור ! נצל את זה ! אלון

zacki

New member
ניסיתי כמה שיטות שלא הלכו לי

ועשיתי הרבה פעמים בדוק מציאות. במיוחד שקמתי בבוקר, וכשקמתי בחלום עשיתי בדיקה. זה נראה לי בערך כמו 5-10 דקות כולל הקטע עם הבחורות... זה היה מאוד צלול, אפילו פחדתי לקפוץ מהחלון

חלמן

New member
איזה חלום!!!

כיף לך!!! איזה חלום יפה... ולמה אתה מתבייש לספר לנו על האשה ...? זיינת אותה???

חלמן

New member
לי יש...

לי יש חופש היום יאנו .. מחר מחרותיים.. תחלס עד יום ראשון.. ויום ראשון אני לומד ואחר כך סוכות!!!!!!!!!!!!!!!

מזלטוב!!

דרך אגב, אל תנסה עוד פעם לעצום עיניים בחלום כי אתה יכול להתעורר... לי זה קרה וגם לעוד כמה... אבל בכל מקרה חלום מגניב היה לך! וגם ארוך! אם היית רוצה לוודא באמת שאתה חולם אז היית צריך להסתכל עוד פעם על השעון בתנור ואז היית רואה שעה אחרת או בכלל לא הגיונית... אולי שעה אחורה או משהו... כמו 2:אשכים:30...

BladeRaider

New member
קרה לי כבר פעם שנייה

היה לי חלום צלול ברמה ממש נמוכה אני לא זוכר הרבה חוץ מזה שהלכתי עם כמה בנים ובנות מהכיתה, פתאום אני מבין שזה חלום ושואל אחת אם היא רוצה להזדיין איתי. היא אומרת שלא ואני מחליט לעצום עיניים ולשנות את החלום, עצמתי עיניים והגעתי לקטע הזה, שבו אפשר לבחור אם להעורר או לא, קשה להסביר. בחרתי להמשיך לישון

shabaz

New member
נזכרתי בחלום צלול שהיה לי

תודה רבה זאקי... הייתי בבית שלי וניסיתי לעשות טלקנזיס ומנורת הלבה שלי התחילה להוציא בועות (כמו שאתה מפליץ מתחת למים...חחחחח) ואז הלכתי והרמתי דברים עם המחשבה.... זה היה טקטיקה...הרבה טקטיקה שבז

למעלה