סוף סוף!

סוף סוף!

פורום רק שלנו הבנות. . . חיפשתי אחד כזה כבר הרבה מאוד זמן!!! קוראים לי עינב כפי ששמתם בטח לב מהניק המאוד מוזר אך מעניין שלי
אני בת 13.5 מירושלים עיר הקודש. רציתי לשאול אתכן (ועוד מעט תבינו למה זאת שאלה רק לקהילת בננות) - איך אתן מאוננות? התחלתי לאונן לפני שבוע בערך ושמעתי שלבננות לא כמו לבנים יש הרבה מאוד שיטות
רציתי לדעת איזו שיטה הכי טובה וכמה שיטות יש ועוד פעם תתחדשו על הפורום! רעיון באמת נהדדר. ודרך אגב שאתן מפרסמות תשובה תפרסמו בבקשה שם וגיל שאני אכיר אתכן.

לא

אני בתולה, ומאיפה השגת ויברטור? זה לא כואב קצת (או שאת לא בתולה?) בת כמה את? אני מאוד נהנת. . . ואני לא דוחפת אצבעות, זה יותר כיף אם כן? אני מאוננת מתחילה

אני פשוט

משפשפת את הדגדגן. . . זה הכל את יכולה לענות לי על כל השאלות ששאלתי אותך בהודעה הקודמת?

....

את גומרת מלשפשף את הדגדגן? טוב אז ודם כל ויברטור זה לא הכי כואב וזה עושה לך טוב עכשיו אל תלכי לויברטור ישר בשביל לעוננן טוב תתחלי לדחוף אצבעות לתוך הכוס אל תדאגי זה לא קורע את הקרום יש עוד שאלות ?

Black Cat15

New member
... ../images/Emo5.gif

אני לא חושבת שהדיון הזה מתאים לפורום הזה...

למה לא?

הפורום הוא "בנות" מה שאומר שכל מה שבנות רוצות לדבר עליו אפשר. . . וזה שאלה מאוד אישית שאני רוצה רק שבנות יקראו, ושבנות יענו לי וזה הפורום המתאים.

No Doubt

New member
עינב מותק.....

השיחה הזו ממש לא לעניין, אני לא חושבת שאנחנו צריכות לשטף איך את השניה בשיטות שלנו איך לאונן, חוצמזה שזה ממש לא מתאים לפורום עצמו... כאילו, תעשי מה שטוב לך ואם טוב לך לאונן אז סבבה אבל בבקשה אל תפיצי את זה בפורום כי זה גם דבר אישי ואני אישית לא חושבת שכל קוראות (מצטערת שחר הרוב כאן בנות...) הפורום צריכות לדעת שאת מאוננת...אם כל הכבוד...

אני רק רוצה להגיד...

שזה ממש ענין (אמממ...איך להגיד... מ-ג-ע-י-ל!!!) לדבר עליו בפורום! תתקנו אותי אם אני טועה,אבל הפורום הזה נועד כדי שבנות יוכלו לדבר על כל מיני דברים,ולאו דווקא על בנים,ואוננות ועוד דברים שאפשר לדבר עליהם בטלפון!! אז באמת,בשביל לשמור על הפורום,אם מישהי רוצה לדבר על נושא כמו אוננות,יש טלפונים בימינו...אז...תעשו לי טובה (ובעצם תעשו לפורום טובה!!) ילדה שאכפת לה!!

No Doubt

New member
רשלצית.....

את צודקת ותקשיבי עינב שתקפוץ לי המאה ה-21 אני לא רוצה לשמוע על האוננות שלך

charmingirl

New member
צודקת.

אומנם ה-מאה ה21. אבל זה לא אומר שצריך לפתוח את ה-ככככלללל ז"א לא מתאים לכאן סיפורי אוננות. עדי.

!adidas

New member
באמת.... ../images/Emo5.gif

זה בהחלט לא עניין לדבר בו בפורום סבבה שזה פורום של בנות אבל נא לא לדבר על מה שקורה מאחורי הדלתות הסגורות

למעלה