סוף סוף קיבלתי בדואר היום: גירסת וויניל של גילמור החדש ופולס בוויניל
A Anuerysm New member 30/1/07 #4 גם אני קניתי היום שני וינילים אחד של הרולינג סטונס, Baggers Banquet השני של דה הו, Live At Leeds, מצב עגום במיוחד, עלה 1.35, לא באיביי
גם אני קניתי היום שני וינילים אחד של הרולינג סטונס, Baggers Banquet השני של דה הו, Live At Leeds, מצב עגום במיוחד, עלה 1.35, לא באיביי
צ ציףציף1000 New member 30/1/07 #5 איזו עטיפה של Beggars Banquet לי יש את המקורית, שנפתחת, עם התמונה של הלהקה בפנים.
A Anuerysm New member 31/1/07 #6 כן כן, העטיפה הזו יש משהו אחר אולי? אגב, אחת העטיפות הגדולות והאלבום האהוב עלי של הלהקה, בגלל זה קניתי את התקליט
כן כן, העטיפה הזו יש משהו אחר אולי? אגב, אחת העטיפות הגדולות והאלבום האהוב עלי של הלהקה, בגלל זה קניתי את התקליט
צ ציףציף1000 New member 31/1/07 #7 בשנים האחרונות הוא משווק עם העטיפה אותה רצו הסטונס במקור: קיר של בית שימוש עם גרפיטי עליו. חברת התקליטים שלהם הטילה וטו על העטיפה הזו בזמנם - 1968 - וכך הוא יצא עם העטיפה באוף-ווייט. לטעמי, היא יותר מוצלחת.
בשנים האחרונות הוא משווק עם העטיפה אותה רצו הסטונס במקור: קיר של בית שימוש עם גרפיטי עליו. חברת התקליטים שלהם הטילה וטו על העטיפה הזו בזמנם - 1968 - וכך הוא יצא עם העטיפה באוף-ווייט. לטעמי, היא יותר מוצלחת.
A Anuerysm New member 31/1/07 #8 אז איך נראית העטיפה של החברה? לי גם יש את גירסאת הדיסק והעטיפה זהה (חוץ מזה שמאחורה בדיסק יש רשימת שירים מסודרת ואתה לא מחוייב לחפש אותם על הקיר)
אז איך נראית העטיפה של החברה? לי גם יש את גירסאת הדיסק והעטיפה זהה (חוץ מזה שמאחורה בדיסק יש רשימת שירים מסודרת ואתה לא מחוייב לחפש אותם על הקיר)
צ ציףציף1000 New member 31/1/07 #14 התמונה בשער הפנימי זהו הצילום, לפיו נעשה השער הפנימי. אני אצרף אותו בנפרד. חבל שהתמונות הן קטנות יחסית וקשה לראות את הפרטים.
התמונה בשער הפנימי זהו הצילום, לפיו נעשה השער הפנימי. אני אצרף אותו בנפרד. חבל שהתמונות הן קטנות יחסית וקשה לראות את הפרטים.
T Tomish New member 31/1/07 #11 סליחה על הבורות מה זה אומר גירסאת וויניל של פולס? מה שונה מהגירסא הרגילה?