סוף עונה

gs4ever

New member
סוף עונה ../images/Emo58.gif

שמעתי שסוף העונה הולך להיות הפרק הכפול הראשון של האוס ושפפרק הזה יהייה חולה שימות בלי שיצליחו לגלות מה יש לו אך לפני שתוצאות הנתיחה לאחר המוות מגיעות הצוות מגלה שפורמן נדבק! והם מנסים להציל אותה במרוץ נגד השעון ! ויש הופעה אורחת של אבא של פורמן . אני אף פעם לא אהבתי את פורמן ובגלל הפרק האחרון במיוחד נכון שקמרון נאיבית נורא ורואה את העולם צבוע וורוד אבל מה שהוא עשה זה סטירת לחי , אפילו האוס לא ירד לרמות כאלו איתה והוא ניסה כמה פעמים טובות להוריד אותה לכדור הערץ מהמקום השמח שלה . כמו כן ליסה אפשטיין(יכול להיות שלא אייתתי נכון) שמשחקת את קודי אומרת שבפרקים האחרונים נגלה עליה משהו מאוד אישי . בכל אופן הנה כמה שאלות : הייתם רוצים שפורמן ימשיך לעונה הבאה? אתם חושבים שיהרגו את הדמות? האם המחלה של פורמן תקרב את האוס וקמרון? האם אתם חושבים שקודי והאוס שכבו בעבר ? הייתם רוצים שסילה תחזור לעוד הופעות אורח ? האם צ'ייס יצא מהארון? זה פשוט שאלות שמציקות לי נורא ואני מאוד רוצה לדעת מה את חושבים : )

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif לא מדויק.

זה לא פרק סוף עונה, זה פרקים 20-21. השוטר שם מת ופורמן שהיה בדירה שלו מתחיל לצחוק כשהשוטר מת וזה התסמין הראשון. אבא של פורמן יופיע לקראת סוף הפרק השני אם אני לא טועה. קוראים לה אדלשטיין. וזה קאדי ולא קודי. מגלים עליה שהיא הזמינה את ווילסון לדייט ואני לא בטוחה מה עוד כי אני יודעת שהיא והאוס אמורים להתקרב והוא כביכול אמור לגלות בעיה כלשהי שלה. לא יהרגו אותה. לא יודעת לגבי האוס וקמרון אבל האוס וקדי, כמו שאמרתי, יתקרבו. האוס וקאדי לא שכבו. הוא בערך ענה על זה בפרק ה3 של העונה. לא אכפת לי מצ'ייס. אני שונאת אותו. אמממ לא אכפת לי אם סטייסי תחזור או לא. זה יכול להיות מעניין.

pink panther 8

New member
זה לא רק בפרק האחרון כמו שאמרו כבר

אבל אני הייתי מתה שפורמן ימשיך לעונה הבאה והוא וצ'ייס יהיו חברים הומאים ביחד לא סתם אני חושבת שזה חשוב שהצוות ישאר כמו שהוא היה בהתחלה וזה מאוד חשוב שלא ישנו שחקנים מסוימים שלא יעשו החלפות פתאום. לא נראה לי שמחלה של פורמן תקרב את האוס ואת קמרון למה? אין שופ סיבה אבל אני מקווה שכן... הם לא שכבו הוא ענה לא על זה בפרק השלישי כשהוא אמר לה:"מסתבר שהרבה אנשים פה חושבים ששכבנו ביחד את חושבת שיש משהו בדבר?" אז זה אומר שלא... לא ממש אני לא אוהבת את סטייסי כל כך... צ'ייס לא אכפת לי ממנו מצדי שיהיה הומו רק שלא יתחיל להראות את הצד ההומו בעבודה..כי האוס פשוט ירד עליו קשות!.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif up...and down

he's gonna give Cameron the power of attorney...which will put her in the position to decide whether or not to brain biopsy him

pink panther 8

New member
wow

את קמרון סחטן יפה כל הכבוד לו הכי מתאים לסמוך על קמרון ולא על פורמן ולא על צ'ייס בייחוד לא על צ'ייס חחחח

למעלה