סוף עונת האבוקדו, תגלית
חשבתי שגיליתי פטנט אבל אמרו לי שזה פטנט ידוע.
לי זה היה חדש!
עכשיו, לקראת סוף עונת האבוקדו, הכנתי כמויות ענקיות של ממרח אבוקדו עם מיץ לימון וקצת שמן זית + מלח פלפל. טחנתי במעבד מזון לממרח חלק לגמרי. הקפאתי בכלים קטנים שמכילים בערך שתי כפות כל אחד.
בדקתי - מתנהג יפה מאד בהקפאה ובהפשרה
מסודרים לי הסנדביצים לתקופה ארוכה!
נב ערבבתי את הממרח עם תטבילה (המטבל שמגישים עם חומוס - לימונים, שום, שמן זית ופלפל ירוק חריף) - מעדן!
חשבתי שגיליתי פטנט אבל אמרו לי שזה פטנט ידוע.
לי זה היה חדש!
עכשיו, לקראת סוף עונת האבוקדו, הכנתי כמויות ענקיות של ממרח אבוקדו עם מיץ לימון וקצת שמן זית + מלח פלפל. טחנתי במעבד מזון לממרח חלק לגמרי. הקפאתי בכלים קטנים שמכילים בערך שתי כפות כל אחד.
בדקתי - מתנהג יפה מאד בהקפאה ובהפשרה
מסודרים לי הסנדביצים לתקופה ארוכה!
נב ערבבתי את הממרח עם תטבילה (המטבל שמגישים עם חומוס - לימונים, שום, שמן זית ופלפל ירוק חריף) - מעדן!