סוף עונת האבוקדו, תגלית

סוף עונת האבוקדו, תגלית

חשבתי שגיליתי פטנט אבל אמרו לי שזה פטנט ידוע.
לי זה היה חדש!

עכשיו, לקראת סוף עונת האבוקדו, הכנתי כמויות ענקיות של ממרח אבוקדו עם מיץ לימון וקצת שמן זית + מלח פלפל. טחנתי במעבד מזון לממרח חלק לגמרי. הקפאתי בכלים קטנים שמכילים בערך שתי כפות כל אחד.

בדקתי - מתנהג יפה מאד בהקפאה ובהפשרה

מסודרים לי הסנדביצים לתקופה ארוכה!

נב ערבבתי את הממרח עם תטבילה (המטבל שמגישים עם חומוס - לימונים, שום, שמן זית ופלפל ירוק חריף) - מעדן!
 

Ofericko

New member
אה זה ידוע!

סתם

לא היה לי מושג.
מאד שימושי!

בכוכבית קטנה אוסיף שבאופן די גורף, אני מעדיף את הממרחים שלי (לא משנה איזה ממרח) פחות משחתיים ויותר גסים. זה עלול לפגוע אולי באיכות לאחר ההקפאה בגלל "כיסי אוויר".....(?)
 
צודק

ברגיל גם אני מעדיפה אבוקדו מעוך גס , אבל נראה לי שבהפשרה עדיף ללכת על ממרח חלק.
 
למעלה