סוף עצוב לחדר השקוף של מר שובל

סוף עצוב לחדר השקוף של מר שובל

אתמול נשלח מייל ללקוחות המסכנים שכבר איבדו אצל שובל את מכנסיהם ותחתוניהם בזו הלשון: "המערכת נסגרת לאלתר ואנו חוזרים לעסקי הבסיס שלנו שהנם הדרכות, סקירות, ספרות וליווי"

צב200

New member
זה מדהים!!!!!

נכשלת במסחר מעשי,אתה וכל הצוות שלך. באיזה זכות אתה מדריך אחרים?????? הלא כל מי שיקבל הדרכה ממך-יכשל!!!! אופס,אני מצטערת, זה יכול להעליב ... אגב,יש לך מושג כמה פיפסים הוא הפסיד?

ראיתי את הכתבה אתמול בערוץ 10

הייתה שם אחת שהפסידה 130K$ כי היא הימרה. זו את במקרה?

napipi

New member
היא לא הימרה

היא נעזרה בקואצ'ר מפוקפק כמוך. היא נעזרה באדם שלא מבין כלום בפורקס שהועסק ע"י חברה שנתנה לו תואר מרשים. אתה אפילו יותר גרוע מזה. אף אחד לא נתן לך שום תואר מלבד זה שהענקת לעצמך. הביצועים שלך מדברים בעד עצמם. אני בכלל מתפלאת שראית את הכתבה, חשבתי שתהיה עסוק בלמכור את גופך בגן העצמאות כדי לשפר את ביצועי התיק שלך... אתה עסוק בלפתוח חזית אישית מולי, בעוד שאני לא עשיתי לך כלום. המנהלת הדגולה חסמה אותי למרות שלא היתגריתי באף אחד. היא נותנת גב ומפלה באופן ברור. את כל התכתובות האלו אני מעבירה באופן קבוע לפורום משוב על מנת וליצור אצלם הרושם שהמנהלת שבחרו צריכה להיזרק כמו חתול רחוב. אני מרוויחה במט"ח. אני לא חייבת לך דוח ביצועים, ואם תבחן את כל התכתובות שלי, תראה שהן עוסקות בטכניקות MT4 ורובוטים וניהול כספי. בפרטי אני מנסה גם לעזור. זאת דרכי. אתה בוחר להתרברב. זכותך, אבל בכך אתה חושף עצמך לביקורת שאיתה אינך יודע להתמודד. זה בגלל שאתב תינוק והבקבוק שאתה שותה מלא זוהמה, דבר שמתבטא באופן הביטוי שלך.

מפוקפק או לא (ואין ספק שלא)

כל טרייד שנתתי פה בלייב או בבלוג פגע בול. התשואה שלי היא חיובית ועל זה את לא יכולה להתווכח (אלא אם את אוהבת להתווכח עם עובדות). אני מזהיר פה אנשים מפורקס ולא מבטיח להם חלומות ככה שלקרוא לי מפוקפק יהיה מאוד מצחיק. את לעומת זאת, עסוקה בלריב עם חצי פורום ולא ראיתי עד כמה תרמת פה טרייד אחד או שניים. ספרתי לפחות 3 אנשים שהתגרית בהם (ללא סיבה!!!). לגבי הביצועים שלי.... נו טוב.....

napipi

New member
אתה מלך

וזה שאתה קורא לבזפורקס, למנהלת ולעצמך "חצי פורום" זה מראה על שיגעון הגדלות שלך. אתה יותר מידי נמוך מכדי להתייחס. ולמה בעצם אני מתייחסת? אני חושבת שיש תקוה שיצא ממך משהו שונה ממה שאתה עכשיו.

ferrytale

New member
מסכימה בהחלט אין תקווה..

תשארי בשלך, מתישהו ימאס לך.. את אולי לא הצלחת, אחרים כן מצליחים. לכל אחד יש את הראש שלו כל אחד הוא אדון לעצמו, מה כואב לך? מאיפה המירמור האין סופי הזה?

ferrytale

New member
../images/Emo45.gifבהחלט כן!

נשמח אם תשתפי אותנו8 בידע שלך ולא תשטפי אותנו כאן כל היום, את מאמינה שיש לך מה לתרום, קדימה אף לא אחד כאן לא יעצור אותך אבל, עד שלא תתחילי לעשות משהו מועיל מלבד להתמרמר על הפסדים שכנראה היו לך, לא יהיה לך כאן שום סיכוי.

ferrytale

New member
מתוקה יש לי שאלה.

מה את מבינה במט"ח? מה בעצם את מחפשת בפורום? מה היית רוצה לקחת ממנו (מידע\ידע)? מה היית רוצה ללמוד? מה מעניין אותך בתחום המט"ח? למה את מתחברת? על אילו צימדי מטבעות את סוחרת? מהו מס' הפיפסים שאת לוקחת מהשוק ביום?

napipi

New member
על כל שאלה תשובה

1. אני מבינה מספיק בכדי לייצר תוספת להכנסה. מה את מבינה? 2. אני כשלוש שנים בפורום. הפקתי ממנו המון, ולמעשה אני חייבת לדעות השונות בפורום את הצלחתי הנוכחית. אני מדגישה את המילה "דיעות" ולא סקירות רדודות מהסוג שאת מספקת. לדבר גבוהה על גרף לא מעיד על הבנתו, כפי שאת יודעת (את הרי גרה אצל ההורים). 3. המעניין בתחום המט"ח הינה האפשרות להרוויח במסחר תוך יומי. אפשר גם במניות, אולם שם אני רצה למרחקים ארוכים. 4. למה את מתחברת?? לא מבינה את השאלה. למה את מתחברת? 5. אני סוחרת על EURUSD, USDCHF, USDJPY, EURGBP 6. אני לוקחת בממוצע כ-10 פיפס ביום. בשנה שעברה לקחתי 3700 פיפס, בשנה שלפני לקחתי 2450, לפני כן 1000 ולפני כן הפסדתי מעל 700 פיפס בשנה למשך שנתיים. מספיק לך? האם אני ראויה להישאר בפורום המכובד?

napipi

New member
כמעט שכחתי

השנה תיסגר ברווח צפוי של 3270 פיפס נכון לעכשיו

ferrytale

New member
הלוואי!

שלא תביני לא נכון, אני לא מחפשת אותך ולא שונאת אותך, אני לא מכירה אותך ואין לי דבר איתך הרושם הכללי שנוצר הוא רושם של מירמור מטורף, כעס ורצון לנקום אבל כמובן שבאנשים הלא נכונים! כבודך במקומך מונח, אין לי דבר אחד איתך, תאמיני לי להפך, האינטרס של כולם הוא משותף, ללמוד אחד מהשני, מטעויות ומהצלחות..

ferrytale

New member
חח את יכולה לתקוף עד מחרתיים..

מדהים עד כמה הכל יורד לפסים אישיים אצלך, העיקר שאת מפיקה הנאה, כאמור זה הכי חשוב.. אם את בתוך המט"ח ומפיקה ממנו הנאה והכנסה נוספת אז מהיכן מגיע כל המרמור? איך זה שאף לא פעם אחת בכל החודשים האחרונים, לא רשמת ולו דבר אחד הקשור למסחר בתאכלס. לא רשמת אף לא דבר אחד ךא כיוונים כללים ולא כלום, הדבר היחיד שאת עושה שה לנסות לשדל את כולם שזאבון, צודק וחכם שכאמור גם הוא, מילה אחת בקושי וזרק כאן.. הסבירי..

napipi

New member
מאוד פשוט

אבל נתחיל מן ההתחלה... היחיד שהשתלחתי בו לאורך השנים היה עודד שובל. הפסים היחידים שירדו אליהם היו הפסים שלי, ומי שירד הייתם את, בז פורקס וטריידינג הגאון. אם תלכי אחורה תיראי שאף פעם לא התחלתי שירשור אלא תמיד הגבתי. יצאתי להגנת זאבון כי אהבתי את הסגנון שלו, ולא מעניין אותי אם הוא מבין במטח או לא. כפי שאמרתי קודם, את עיקר התובנות לגבי השוק גיליתי מקריאת דיעות ולא מקריאת כיוונים הזויים. לכן אני לא מוצאת סיבה לתת כיוונים, במיוחד, אם לא הבנת עד עכשיו, אני מקרקפת, ולכן לכיוון אין משמעות עבורי. המרמור היחידי שיש לי הינו כלפייך, מאחר ואת דואגת לסתום ת'פה לכל אחד שדעותיו שונות משלך. איך הגדיר אותך עמיתך מפורום משוב " אפרוח סלקטיבי, אבל בואי ניתן לה צ'אנס" אז תעשי לי טובה ואת והחברים המומחים שלך תתרכזו בעניינים שלכם ועזבו אותי במנוחה.

ferrytale

New member
כנסי..

לי אין מה לומר על עודד שובל, לא מכירה את השיטה והדרך שלו אז אני שותקת. אין לי כלום איתו. לגבי הפסים שירדו אליהם, איך שאני קוראת זה זה, את מגיבה בעוינות, ולכן מגיבים לך באותו המטבע, אין לי ספק שלף אחד אין דבר נגדך ותאמני לי שגם לא לי! הגישה שלך שבא ככל הנראה מהתחושה שזה אישי כל מה שנאמר, היא זאת שמביאה לתגובות השונות.. יחד עם זה חשוב לי לומר לך שבאמת תמיד את מגיבהבכעס למישהו מסוים ואף פעם לא באמת מדברת על המט"ח עצמו, המסחר הדרכים הפעולות.. מידי פעם כן הגבת לגבי דברים פסיכולוגים שצריך סוחר וכ"ו. לגב זאבון והכל, אני לא באמת יודעת מי הוא וכן כמה שזה נמשע לך בול שיט, כבודו במקומו מונח אף על פי שברמה האישית, הדיבור שלו כלפי היה נגוע יחד עם זה זה לא הסיבה שבגללה הוא הורחק. תאמיני לי שאני והוא דיברנו לא מעט במסרים. זאבון, מנסה להרחיק אנשים מהשוק הזה כיוון שהוא חושב או יודע מי הם ומה הם עושי השוק, הוא מבין כמה זה מסוכן וכמה כולם דגים קטנים ברשת. אני סכימה איתו על כל מילה אבל, יש דרך שבה הוא יכול להעביר את הדברים האלה אם באמת הוא חושב כך, מה שהוא עושה זה לגרום לאנשים לברוח מכאן למקומות אחרים, אותם המקומות בהם באמת ידגו אותם ויאכלו בלי מלח.. וזה, במקום לתת לאנשים כמוני וכמוך לדבר על הפסדים ופסיכולוגיה, לתת להם את כל המידע הזה שיעלימו מהם במקומות אחרים, לתת להם להחליט אם השוק בשבילם או לא. אני לא מבקשת ממך לתת כיוונים וטריידים, הכוונה שלי הייתה שתהי פעילה, תתני מחוכמתך ולא בציניות, יש לך ניסיון, הפסדת בעבר והנה היום את מרויחה, יש לך את השיטה שלך והיא יכולה להישאר שמורה אבל את, כמו עוד כמה הצלחת להתעלות על השוק וזה הרעיון! לגבי המימור שלך כלפי, שוב אני אומר לך שדאגתי לסתום לזאבון ולך את הפה בגלל שהצדקת אותו, בדיוק בגלל מה שרשמתי לך בשורות למעלה, הוא מזיק ובעצם חושב שהוא תורם, שולח אנשים ישר לטווח! ולסיכום אין לי דבר אחד נגדך, את מוזמנת להאמין לי ואת מוזמנת שלא, בחירה שלך.

צב200

New member
אם זאבון הצליח להבריח

אנשים מפורקס-זה תרומה גדולה גדולה לאנושות ואם את לא חושבת כמוהו אין לך שום זכות לסתום את פיו ואת פיה של מי שמצדיקה אותו (כך את כותבת:סגרתי לך את הפה כי הצדקת אותו!) עצם זה שיש מי שמצדיק אותו ואני בתוכם מראה שזה לגיטימי. ואת סוביקטיבית וד י ק ט ט ו ר י ת תארי לך שאנשים נכנסים לפורם כדי לגשש במטח וקוראים את זאבון איך שהוא חושף אנשים.בדיוק לשם כך נוצר הפורום.כדי לראות מה יותר דעות ושיטות.

matanbil

New member
גם אני תמכתי בזאבון אבל...

יש גבול לכל תעלול הוא נטפל כבר לכל אחד פה וזה פשוט כבר לא נעים לגבי הכתבה ולגבי עודד שובל זאת הבעיה הגדולה בפורקס - יש מלא רמאים וצריך למצוא את הברוקרים ההוגנים כמו מחט בערימת שחת

למעלה