כנסי..
לי אין מה לומר על עודד שובל, לא מכירה את השיטה והדרך שלו אז אני שותקת. אין לי כלום איתו. לגבי הפסים שירדו אליהם, איך שאני קוראת זה זה, את מגיבה בעוינות, ולכן מגיבים לך באותו המטבע, אין לי ספק שלף אחד אין דבר נגדך ותאמני לי שגם לא לי! הגישה שלך שבא ככל הנראה מהתחושה שזה אישי כל מה שנאמר, היא זאת שמביאה לתגובות השונות.. יחד עם זה חשוב לי לומר לך שבאמת תמיד את מגיבהבכעס למישהו מסוים ואף פעם לא באמת מדברת על המט"ח עצמו, המסחר הדרכים הפעולות.. מידי פעם כן הגבת לגבי דברים פסיכולוגים שצריך סוחר וכ"ו. לגב זאבון והכל, אני לא באמת יודעת מי הוא וכן כמה שזה נמשע לך בול שיט, כבודו במקומו מונח אף על פי שברמה האישית, הדיבור שלו כלפי היה נגוע יחד עם זה זה לא הסיבה שבגללה הוא הורחק. תאמיני לי שאני והוא דיברנו לא מעט במסרים. זאבון, מנסה להרחיק אנשים מהשוק הזה כיוון שהוא חושב או יודע מי הם ומה הם עושי השוק, הוא מבין כמה זה מסוכן וכמה כולם דגים קטנים ברשת. אני סכימה איתו על כל מילה אבל, יש דרך שבה הוא יכול להעביר את הדברים האלה אם באמת הוא חושב כך, מה שהוא עושה זה לגרום לאנשים לברוח מכאן למקומות אחרים, אותם המקומות בהם באמת ידגו אותם ויאכלו בלי מלח.. וזה, במקום לתת לאנשים כמוני וכמוך לדבר על הפסדים ופסיכולוגיה, לתת להם את כל המידע הזה שיעלימו מהם במקומות אחרים, לתת להם להחליט אם השוק בשבילם או לא. אני לא מבקשת ממך לתת כיוונים וטריידים, הכוונה שלי הייתה שתהי פעילה, תתני מחוכמתך ולא בציניות, יש לך ניסיון, הפסדת בעבר והנה היום את מרויחה, יש לך את השיטה שלך והיא יכולה להישאר שמורה אבל את, כמו עוד כמה הצלחת להתעלות על השוק וזה הרעיון! לגבי המימור שלך כלפי, שוב אני אומר לך שדאגתי לסתום לזאבון ולך את הפה בגלל שהצדקת אותו, בדיוק בגלל מה שרשמתי לך בשורות למעלה, הוא מזיק ובעצם חושב שהוא תורם, שולח אנשים ישר לטווח! ולסיכום אין לי דבר אחד נגדך, את מוזמנת להאמין לי ואת מוזמנת שלא, בחירה שלך.