"סוף ציטוט"-כתבה גדולה על על ג'קו ב-"7 לילות"
כתבה שלפני 3 שנים הייתה יכולה לשנות את המצב בהרבה אני מקווה שמומחיות שלנו יתנו לינק ואפילו סריקה אני לא צריכה לספר לכם על מה מדבר ג'קו בשלושה עמודים שלמים - בערך אותו פורמט שלפני שלוש וחצי שנים שינה לו את החיים עצוב, כואב ומאוד מקווה שלא מאוחר מדי.... אני רק אצטט חלק מהתגובה של רביב גולן ורז שכניק(
): "... זו הייתה זכותו המלאה של ג'קו למתוח ביקורות על אמנים אחרים, גם אם קוראים להם רמי קליינשטיין. זו הייתה זכותו המלאה לא להתגייס לצבא גבן שכול, ולהגיד שיש כאלה שתפקידם לשיר בלוויות של חיילים. בבופה הפלורליסטטי כביכול, רק כביכול, של התקשורת הישראלית, צריך להיות מקום גם למוצרים שאינן תפוחים ותמרים. ג'קו הגיש מסמרים ונוצות. הוא סיים כציפור שלא עפה." יש לי ציטוט אחר של סופר מפורסם: "מי שנולד לזחול לא יכול לעוף". שלוש וחצי שנים של זחילה בהחלט הספיקו. מקווה שכתבה הזאת קצת נקתה את השמיים למעוף חופשי
כתבה שלפני 3 שנים הייתה יכולה לשנות את המצב בהרבה אני מקווה שמומחיות שלנו יתנו לינק ואפילו סריקה אני לא צריכה לספר לכם על מה מדבר ג'קו בשלושה עמודים שלמים - בערך אותו פורמט שלפני שלוש וחצי שנים שינה לו את החיים עצוב, כואב ומאוד מקווה שלא מאוחר מדי.... אני רק אצטט חלק מהתגובה של רביב גולן ורז שכניק(