סוף רבע 1

exit_from_here

New member
סוף רבע 1

סיכום הרבע: בוסטון מצמרת הטבלה הגיעה למשחק נגד קבוצתי האהובה באפלו שבתחתית הליגה,בתחילת הרבע היה שילטון מוחלט של בוסטון במשחק אך הם לא הגיעו למצבים,המשחק התחיל להיות קצת אלים וכלל קטטה שבה מעורב כרגיל,ריי(ray). באפלו יצאה קצת מההגנה (אבל רק קצת)והגיעה למספר הזדמנויות אך גם בוסטון ניצלה את יציאת באפלו להתקפה והגיעה לשניי מצבים מצויינים אותם לקח בירון,אגב, איפה האשק?!

exit_from_here

New member
רבע 2:2-1 בוסטון

רבע שהיה הרבה יותר ביתרון של בוסטון שגם הבקיעה ראשונה: סאמפסון (?) טייל לאורך השער והכניס מכה חזקה שהכניעה את בירון. באפלו משווה: מספר 61 (ברח לי השם) מגיע מהצד ומכה ממצב קשה,הפאק פוגע בשוער ונכנס פנימה בוסטון מובילה שוב: התקפה של בוסטון נהדפת עד מספר 44 שיורה טיל מהקו הכחול דרך הרגלים של בירון,פנימה.

power play

New member
לא נורא

נכון לעכשיו הם עדיין לא איחרו את הרכבת לפלייאוף. למרות שאם ככה הם משחקים נגד בוסטון אז... -איפה המשחק התקיים? זאת אומרת זה משחק בית של בוסטון או באפלו?

MADPUCK

New member
הגול הראשון

היה של סרגי סמסונוב... אחד המתקיפים המוכשרים בליגה והמשווה של מקסים אפינגנוב (תזכור את השם הזה, הוא עוד יוזכר הרבה) אם אתה אוהד של הבאפלו... כדאי לך לשים לב לשחקן הזה.

MADPUCK

New member
האשק בדטרויט...../images/Emo13.gif

כנראה שהוא רוצה גביע סטנלי (שאין לו עד עכשיו)

exit_from_here

New member
לאלה שהגיבו

(בתקווה שהפעם זה גם ישלח את ההודעה) רואים שאני לא כזה אוהד גדול של באפלו ואני צריך קצת להתעדכן בנושא הסגל...(האשק,מי שלא אמרתם שהכניס..) ייקח לי קצת זמן
והמשחק היה בבאפלו,במשחק האחרון בבוסטון ניצחה באפלו 4-3

למעלה