סוף שבוע באילת

• פותח הנושא Zed 3
  • פורסם בתאריך

Zed 3

New member
סוף שבוע באילת

שלום רב לכולם, אני מתכנן סופ"ש עם החברה (חמישי ערב עד ראשון בוקר) וברשותכם, מספר שאלות: 1. האם עדיף סופ"ש בסוף אוגוסט, תחילת ספטמבר או סוף ספטמבר (הכוונה מבחינת מחירים, טמפרטורה, ועומס בעיר) 2. אני מתלבט בין כמה מלונות : מלכת שבא, מרידיאן ודן פנורמה אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי ולעזור בבחירת שבוע ומלון

שמר2

New member
בדרך כלל עדיף תחילת ספטמבר

מייד לאחר הבלאגן של אוגוסט יש "נפילת מתח" כללית באילת, והמחירים צונחים לשבועיים בערך. מה שכן, השנה ראש השנה מאוחר במיוחד, מה שאומר שיכול להיות שיהו שינויים בקשר למועד ירידת המחירים, הזמן הטוב להתעדכנות, הוא בערך ה-20 לאוגוסט. דן פנורמה ממש לא בקטגוריה של השניים האחרים: הוא מלון סביר מאוד, אבל די "חיוור" ולא נוצץ. מרידיאן הוא מלון סוויטות ומתאים למי שרוצה פינוקים של מלון מפואר, ללא הרעש הנלווה. יש לו חוף סלעי מאוד, אבל צמוד, בריכה גדולה, והעיקר הוא סוויטות (כל חדר הוא סוויטה) מאוד מרווחות - יתרון גדול למי שיושב בחדר חלק מהזמן. המלון קצת מבודד, ונמצא דרומית לקניון, ממש בקצה אילת. יש לו גם בעיה של קצת רעש ממטוסים שמנמיכים מעליו (לא נורא) ולפעמים רוחות קרירות מהים (שאין במלונות אחרים). הילטון הוא מלון עם פאר חיצוני רב, אבל הוא נוטה להיות רועש מדי, ועמוס באנשים (הוא ממש מעל מרכז קניות) - מה שכן המחיר שלו יחסית זול למתחרים באותו דירוג.

Zed 3

New member
בהמשך לשאלתי

תודה רבה על התשובה המלומדת, עיינתי במספר הצעות מחיר (כפי שפורסמו באתרי האינטרנט) ובהחלט יש הבדל במחירים. חבר המליץ לי על מלון שרתון אילת, והסתבר שהמחירים שם זולים באופן תמוהה. איך המלון ככלל, ומה עדיף בהשוואה לשאר המלונות, כאשר השיקולים העיקריים הם אוכל בסדר פלוס, ג'קוזי בחדר הוא בגדר רצוי מאוד (נוסע עם החברה) והמחיר משחק כאן שיקול אך קטן יותר.

שמר2

New member
זה לא תמוהה

זו מדיניות שיווק שונה: הם מציעים מחירים נוחים מאוד לתאריכים "מתים", ואז תופסים את אלה שמקדימים להזמין. יש להם חדרים שנקראים "פלאז'ה קלאס" והם כוללים גקוזי, מפוארים מאוד, וכוללים גם פינוקים כמו כניסה לטרקלין עסקים וכו': מדובר על תוספת תשלום לכל ללילה, אבל אני לא זוכר כמה. בכל מקרה המלון טוב וומוקם מעולה, והחדרים המדוברים, מאוד מתאימים. במרידיאן ישנן סוויטות עם גקוזי במרפסת, וגם שם התוספות ללילה סבירות. אוכל מעולה יש במלון אמבסדור דווקא, ולמרות שהחדרים הסטנדרטיים שם לא ממש מפוארים, יש שם מין סוויטות עם יציאה לגן, והן מאוד מפוארות. אם אני לא טועה יש סיור וירטואלי באחת מהן באתר ישרוטל, אבל אין לי אפשרות לבדוק עכשיו. חדר אקזקיוטיב במלון דן, או סוויטת בלוויסטה ברויאל ביץ, בהחלט יענו על מה שאתה מחפש אבל שם המחיר כבר כבד. גם סוויטה במלך שלמה (עם מרפסת שיזוף ענקית וגקוזי) מאוד מפנקת, למרות השם העממי של המלון.

למעלה