סוף שבוע בבית...

שחר.

New member
סוף שבוע בבית...

שלום לכולם, אני לא יודע מי מאמין בדברים האלה ומי לא אבל השבוע בחור אחד עשה לי "תקשור" (למי שלא מאמין הוא סיפר לי את כל העבר שלי בלי שהכיר אותי כלל). בכל אופן נאמר לי שההתמקדות שלי צריכה להיות יותר בחיים ושהחלומות הם רק חלומות... הם לא דבר רע אבל גם אינם מטרה. בכל אופן החלומות הצלולים נמצאים אצלי כרגע בעדיפות שניה ואולי שלישית. בל אופן בקשר לחלום צלול שהיה לי הלילה הוא היה ארוך מן הרגיל, התחיל בנוף עירוני ועבר לנוף כפרי יותר. פשוט הלכתי הסתכלתי על דברים שמסביבי. נזכרתי שמישהו כתב פה שהיתה לו בעיה עם הליכה ושמתי לב שאין לי כלל בעיה עם זה, אני זוכר שהרגשתי רוח קרה נושבת לי בפנים, ניסיתי ליצור חלום משותף עם אנשים שאני מכיר ולא הצלחתי להזכר באף אחד נזכרתי באנשים אך לא זכרתי את שמם (כשהתעוררתי גיליתי שאין לי מושג מי אלה היו בכלל). התחלתי לעוף (משום מה פקודות קוליות לא עובדות לי יותר... אם למישהו יש עיצה בשבילי בעניין הזה) הנוף מתחתי היה מאוד משעמם והיה שם גם מגדל שעופף באוויר, אני זוכר שבאיזה שהוא שלב חשבתי שואריאטי נמצא שם?! לא בגוף אלה בתודעה. רציתי לעוף רחוק ברגע זה, עפתי והגעתי לתוך חדר השינה שלי איבדתי צלילות ואחרי זמן קצר התעוררתי. נ.ב. עוד דבר שנאמר לי בתקשור הוא שחלום משותף הוא דבר אפשרי...

Variety

New member
היי

מה שלומך. בקשר לתקשור, דבר שלמדתי ושאני רוצה שתזכור, וזה לא שאני סקפטי - כי אני לא: תקח הכל בערבון מוגבל!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה שתגיד "ערבון מוגבל". הוא צודק שלא צריכים לקחת את החלומות יותר מדיי ברצינות, אבל אל תפסיק עם החלומות רק בגלל שמישהו אמר לך. לך לפי לבך. שיטה אחרת חוץ מפקודות קוליות שאני חושב שיכולה לעזור זה דמיון. תדמיין שיש כוח בלתי נראה נכנס לך לרגליים ומרים אותך. ממש תרגיש אותו. לא זכור לי שהייתי במגדל מעופף, אבל מי יודע, זכרתי רק 2 חלומות ללילה בימים האחרונים. אבל אני אוהב דברים מעופפים.
חלומות פז, Variety-

שחר.

New member
לא אפסיק לחלום....

הי ואריאטי, אני מאוד אוהב לחלום חלומות צלולים ואין לי שום כוונה להפסיק עם זה, אבל אני פשוט צריך יותר להתמקד בחיים שלי ולהשאיר את החלומות כמאין תחביב, כפי שאמרתי החלומות אינם דבר רע ואף מועיל. בקשר למה שאמרת לגבי התקשור, אתה צודק שאנני צריך לקחת את מה שנאמר לי כמובן מאליו, אבל לא נאמר במפורש מה אני צריך או לא צריך לעשות, מה רע או טוב, פשוט נאמרו לי הדברים כפי שהם... טוב או רע יהיה כבר הפירוש שלי. אנני אומר גם שהדבר הזה נכון לגבי אנשים אחרים אני פשוט מרגיש שלגבי זה נכון כרגע.

למעלה