סוף שבוע בלי כותרת מקורית

SNTQ

New member
סוף שבוע בלי כותרת מקורית../images/Emo3.gif

~מאיה,החל מעוד שבועיים את לוקחת פיקוד על הפינה? הצבא קורא לי..~ סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Ontario R Z Y H

New member
or is this just another part of the game

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון - שיעור עם ירון, רביעי כיהייתי עם סנורקה כל היום והיה כיף, והיום כי היה שיעור מצוין!! כזה מושלם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור עם ירון, ושהייתי בחווה הרבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אה... התעצבתי מעט כי.. למה לא? תמיד עצובה התעצבנתי על.. הרבה אנשים, בעיקר ההורים שיגעו אבל בסוף סלחתי כי .. נו טוב
התאכזבתי מ... כי... ממך... מה קרה? אני אוויר? בכיתי מעצב/אושר כי.. היה מצחיק, והיה עצוב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמ.. ירון בשיעור מדבר עם אונטריו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. רייצ'לללל הוא כזה מושלםםםם (סנורקה
)... ו.... "השתפרת! מאוד" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי, והשתפרתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום ב4 בבוקר איכ הסרט הכי טוב שראיתי.. היחיד שראיתי היה טומי, והוא היה סביר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. גופרמן עם זורקה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אקנה, קובן!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זוהר, בעיקר התודה שלי השבוע היא ל.. זורקה,
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אה מאכל השבוע שהיה הוא.. ספגטי בגופרמן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "?" (כרגיל לא?) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. falling away from me - korn... והשירים שהוא כותב! כאלה מדהימים אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יכולה לכתוב בלי אישור הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הרבה דברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה משהו לפני שאשתגע השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סנורקה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ללמוד עוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אקח את שמנמני לטל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אותו... כן בטח, יאללה עדיף שאשתוק סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
קשות (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Lulinelo

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifרייצ'ללל../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני מתה עליךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!11 השלמות בהתגלמותההה

שבוע מצד אחד נפלא ומצד אחד נורא...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני ורביעי. כי.. ביום שני היה לי שיעור דרסז' עם טויבוי והיה פשוט מושלם! ביום רביעי עשיתי מסלול פעם ראשונה(!) עם רוק והיה שווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרכיבות, אני חושבת... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שום דבר. התעצבתי מעט כי.. מעט? לא, בכלל לא מעט. לולה שלי... הרדימו אותה ביום שני בבוקר, מקוליק... התעצבנתי על.. החווה! איך זה שבארבעה ימים שני סוסים נמצאים על סף מוות?! (אחת מהן כבר עברה את הסף...) אבל בסוף סלחתי כי .. זו החווה. התאכזבתי מ... לולה. תמיד חשבתי שהיא יותר חזקה...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, כשאמרו לי שהיא מתה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. תרתי שישים תרגילים במתמטיקה
ולא סבלתי מזה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "או! את רואה! עכשיו הוא הולך על המתג!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוי התכנס הצלחתי לקפוץ על רוק בין שלושה לארבעה מכשולים בצורה נורמלית
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב, לחיות, לחייך, לצחוק... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיעור דרסז' התודה שלי השבוע היא ל.. ספירי, שהייתה מתוקה ולקורין, שהייתה בובע
פינקתי את עצמי השבוע עם.. 60 בפיזיקה... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ההצגה חיבת להמשך שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. under the bridge הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הקוליק של לולה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה גאלווופפ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רוק
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מבחן טוב במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור דרסז' טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אחים שלי

בילי28

New member
מצטערת לשמוע

כואב הלב לשמוע על כל סוס שמת. הכאב גדול שבעתיים כשהסוס הוא שלך וחלק ממך. אל תשכחי שהקוליק זו מחלה ערמומית וקשה מאוד להתמודד איתה . אל תתאכזי מלולה שלא הצליחה להתמודד עם הקוליק - זו לא אשמתה ואני בטוחה שעשית הכל על מנת להצילה. מאחלת לך התאוששות מהירה.

הממ

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמוווולל חווה אחרי 3 שבועות
, נפילה חעחע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבבהה ממש טובה וסופסווףףף נפילה שחיכיתיי לה בערך שנה?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמממ לא יודעת אם מרגש, טופז הולך כבר יותר טוב
התעצבתי מעט כי.. סתםם ריב מסריח עם "חברות" התעצבנתי על.. "חברות" אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ולא יודעת אם אסלח התאכזבתי מ... כי... "חברה" שיום אחד חברה ויום למחרתת אנחנו אוויר בשבילה #$#@%@$ בכיתי מעצב/אושר כי.. ירדו לי דמעוותת שהשתעלתי חח DD= הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הנפילהה
נראה לי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חיחיי כל מה שאמרוו על העוגה זה היה מצחיק DD: הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כמעט כל השיעור דלתא היתה על המתג
והצלחתי לעשות להגילדים נורמלייייייים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שרוד את הטרוט בלי ארכובות על דלתא
הסרט הכי טוב שראיתי..לא יודעת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ללא ספפקק [[[= , שוק+קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמממ כרטיס אוטובוס וכובע ^-^ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את דלתא סקסייייית
התודה שלי השבוע היא ל.. דלתא שהיא היתה חמודה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ממממ מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעתת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ת'ריבב היום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה לי עוד שיעור כממו ברביעי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אממממממ חווה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה
, שיעווווור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. האנשים מהחווה,, אינלי כוח לבצפר ומה שסובב אותו ^-^ מחר ושני לומדתתת | = סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

יאפ ../images/Emo9.gif אחת הסוסות השוות, לא רק במראה..

כל כך כיף לרכב עליהה . . . היא כל כך משתדלת
והיא גם לקקנית

ocean zd

New member
../images/Emo77.gifכי יש לי יומולדת עוד 5 ימים!../images/Emo65.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..עכשיו.. היום..כי ניב פה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המבחן באזרחות, ניב ושלא היה ביולוגיה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל היום עם ניב . היה לי כל כך כיף ולראות את הסרט על יצחק רבין ז"ל התעצבתי מעט כי.. זה איחור שלא אמור להיות התעצבנתי על.. כל דבר אפשרי אבל בסוף סלחתי כי .. זה רק יום בסופו של דבר התאכזבתי מ... כי...כל מיני אנשים שמבטיחים דברים ולא מקיימים בכיתי מעצב/אושר כי.. בסרט על רבין הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום הפגישה לקראת פולין.. נבו מצחיק אותי כל כךךךךך מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא איכפת לי שעכשיו את לא יודעת, מה שאני יודע זה שאני רוצה להיות איתך כל זמן שיש לי אז אם יהיה לך טיפת זמן אליי תגידי ואני מבטיח שלא תתאכזבי... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיפרתי לו שאני מקנאה והוא אמר שאין לי במה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור יום כזה.. הסרט הכי טוב שראיתי..על רבין המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המיטה? חחח אממ...כן.. בהחלט המיטה... והאוטו של ניב חעחעחע והמסיבה בשלישי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:הסווטשרט החדש שליייי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ניב התודה שלי השבוע היא ל..ניב פינקתי את עצמי השבוע עם..קרם גוף חדש של ויקטוריה סיקרט שעלה לי 37 דולר! כוסאמא שלהם! מאכל השבוע שהיה הוא..פלפלים חחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בהחלט נגמר טוב הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אם הלחץ .. והאיחורים המפגרים אלו!.. והביוטופ! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אסיים את הביוטופ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ניב השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה יומולדת כיפי.. ושמאיה תצליח להגיע! מואההההה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מאיה

גולע

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif../images/Emo192.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני, שלישי, רביעי, חמישי, כי..שני-רכבתי על שלווקיי, שלישי- באתיי לעזור בחווה
, רביעי- רכיבות, חמישי- יומוווווווולדת
, שיעור קפיצותת חחח יאי קפצתי 1.15
, ופלא' חדשחדש, מתנות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יומולדת ושיעור ביום חמישי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום הולדת, האסמסים מכוללללללם, פלא' חדש
. התעצבתי מעט כי..ידעתי על ההפתעה
, התעצבנתי על.. לא ולא
, אסור להתעצבן בשבוע של היומולדת אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מאווווווווושר. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו מלא מלא. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."יומולדת שמח","אוהבים אותך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי 1.15
, לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד עם הכאבים באצבע
הסרט הכי טוב שראיתי..חחח "קפצו לי", הסרטיםם ביס פתוחים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח קנו לי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שחי
,ענברו
, שירלי
,שיר
,משפחה, אלה שקנו לי מתנה
ואמרו מזל טוב,, חחח אני לא יפרט כי זה יהיה ארוךך.. התודה שלי השבוע היא ל..לאאותם אנשים ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..גומי
,פלא', מאכל השבוע שהיה הוא..שניצל? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"שבוע יומולדת" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...מממ מלא,חחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שוםםםםםםםם דבבבבבבבבר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ממממממממ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוק, והורים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות, ולדבר עם אלה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלה, ועדידה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה