סוף שבוע בלי כותרת מקורית

2STRIPE

New member
בא לי ../images/Emo3.gif התחלתי להשקיע ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי חמישי ושישי
אה ורביעי! שלישי = שיעור קפיצות על המדהימה שלא רכבתי עליה שבוע ויום אז היא הייתה פסיכית.. חמישי כי ביקשתי לבוא ולרכב לבד והסכימו לי והלך ממש טוב והיא עבדה
שישי = חח גם מאותה הסיבה בחמישי והיום הלך פחות טוב כי בסוף היא התחילה עם המתחת למתג. ולהצמיד את הראש לחזה אז רחינה צעקה עלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חמישי ושלישי
= טוסטוס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. >< התעצבתי מעט כי.. >< התעצבנתי על.. >< אבל בסוף סלחתי כי .. >< התאכזבתי מ... כי...>< בכיתי מעצב/אושר כי.. >< הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. זה לא נחמד אבל הנפילה של גילי היום... זה היה פשוט מצחיק וכולם צחקו והיא בכלל נקרעה מצחוק.. וגם כל ההערות שלה לרוני ורוני עצמה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי טוב עם טוסטוס
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב לבד במשך שעה.... הסרט הכי טוב שראיתי..וואו אממ.. "השטן לובשת פראדה" , "מעודדות צמודות ביותר" אחלה סרט
ועוד אחד שלא זוכרת...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא אני אבל אילת (וגם מוריה צריכה לבוא ולהשוויץ בציוד החדש
) שצריכה לספר פרטים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
טוסטוס.. רחינה.. רוני וויירד
אה אה ונטע
התודה שלי השבוע היא ל.. לי
כל מיני אנשים,
בניהם אמיר
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה ספגטי ושוקולד
חח ארוחה מלאת פחמימות כדי לשרוד יום אח"כ בחווה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע הרכיבה על טוסטוס
חחחחח
אין לי רעיונות
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Kill All Your Friends = MCR אלבום השבוע שהיה.. >< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ברח לי.... אבל יש הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את השיעורי בית שמרגול נתנה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהנה וימצא תעסוקה כמוו תמיד
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טוסטוס!!!
ורנקיפליץ
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המשך שביתה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. עוד רכיבות על טוסטוס
ואולי נשכנע את רחינה לעשות קפיצות
מה שבטח לא יקרה...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. רונקי..! חח חצי מהשבוע הזה ביליתי איתה
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

snoeyka101

New member
אוהבתותך הכי הכי הכי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif.

ואין, הגילי הזאת פשוט קרועה
.

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סיפור משעשע..!

רוני הייתה בכיוון הנגדי ואז רוני רצתה לעשות מין לימין ולא שמאל לשמאל... אז רוני הלכה לימין ומכעט נתקעה בגילי ואז גילי אומרת לה זה שמאל לשמאל... אני מניחה שרוני אמרה לה ימין לימין כי היא עשתה לי את מה מוקדם יותר כשרכבנו לבד

netapet2

New member
את את!!! את לא!!! את לא

מתעצבנת על זה שחזר לי האינטרנט סוף סוף
כלומר, איזה חזר, טכנאי וכאלה.
וזו שכתבה לך, זו רוני שדיברה איתי היום והייתי בטוחה שזו את!?

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif תחברי למסן..!!

שירלי317

New member
עונה על חלק, כי אני מותשת

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קימי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות עם דדי(אחותי האהובה)
התעצבתי מעט כי.. פיכס ואוף איתי התעצבנתי על.. ליאור אבל בסוף סלחתי כי .. נמאס לי כבר התאכזבתי מ... כי...ליאור. ו... כולם. בכיתי מעצב/אושר כי.. פיכס מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני גאה בך" (כי הדס מלכה!) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני וקימי משתפרות ומתקדמות, אז לפחות באספקט אחד בחיים שלי אני לא נשארת במקום כמו מפגרת הסרט הכי טוב שראיתי..אחוות הג'ינס וקפצו לי (תרגום מוזר, מעניין מה המקור) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גנ''ש בגדרות
התודה שלי השבוע היא ל..יעלי, על השיחה. וליאור על החיבוק (למרות הכל) מאכל השבוע שהיה הוא..עוגת קינמון ונסיון עלוב להכין מרינג שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..These Days משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Write me away from here ........I need a different now I'll get through tomorrow somehow today הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את העצבים ורגשות הנחיתות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה את אורלי ופרסי... אטייל כשאני על התחת של הסוס השמן הזה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..כירופרקט!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אצליח לזוז כמו בנאדם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אף אחד, קפצו לי.

Vintage Queen

New member
כמות הפעמים שראיתי תסרט הזהה

כשלא הצלחתי להרדם בניו יורק בגלל הג'טלג הייתי רואה אתזה פפפ סרט חמוד =]

ToryMaster

New member
אחוות הג'ינס?

the sisterhood of the traveling pants, אני די בטוחה שזה התרגום המדויק.

Vintage Queen

New member
../images/Emo45.gif

ושניהם אפילו ממש הגיוניים ומתאימים לסרטים סטיק איט זאת נחיתה "חלקה" בג'ימנסטיקס, ומן הסתם, אחוות הג'ינס (חסר הנודד) זה דיי מהות הסרט P=

arieledaho

New member
סטיק איט זה גם קפצו לי

חח סרט גאוני!! תודי שבכית שהיה את הקטע שהדמעה נפלה לה...

למעלה