סוף שבוע בעיצומו

1me too1

New member
סוף שבוע בעיצומו

איך עבר עליכם השבוע?
האם מזג האויר היה טוב?
עשיתם משהו מעניין?
ספר טוב?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא?
סוף שבוע נעים

Mottek

New member
תקופה עמוסה

אני בהכנות לקראת הבר מצווה של הגדול.
ההכנות עצמן די נחתו עלי בהפתעה. בית הכנסת לא הכין אותי מראש מה צריך להכין ועם מי צריך לדבר ואיזה הכנות לעשות עד לחודשיים האחרונים. טוב שנזכרו להגיד משהו. בכל זאת ילד בכור אז אני לא ממש יודעת למה לצפות. כבר הזמנתי כיפות לאירוע (מאוד מקווה שהם יגיעו בזמן!), עשיתי הזמנות ושלחתי למשפחה ולחברים קרובים, והזמנתי פצקס קטנים לחלוקה. בנוסף החלטתי שאנחנו עושים ארוחת צהריים לאחר העליה לתורה, ואני מתכוונת לבשל את הכל לבד במקום להזמין קייטרינג, אני משערת שיהיו כ50 איש. איזה כיף לי! ממש לא... עדיין נשאר לי להכין תוכניה לארוע, ואז אני מקווה שזהו (אני כל הזמן אומרת את זה ואז משהו חדש צץ).
ברגע שנסיים עם הבר מצווה אני סוף כל סוף אוכל להתחיל לעשות תוכניות וקניות לקראת הנסיעה לארץ הקיץ.

mumfor4

New member
קודם כול מזל טוב .

בסוף שבוע הזה היינו בבר מצווה , גם האמא הכינה הכול לבד ואני ממש מבינה את הלחץ
הרעיון שלה היה מקסים בעיניי . בסירי בישול איטי היא הכינה טאג׳ין כבש וגם צמחוני , אורז , קוסקוס וסלטים ולילדים נקניקיות בלחמנייה צמחוניות ורגילות ופיצות קטנות . היה מקסים באמת .
אני מקווה שהכול יצליח ותהיו גאים , זה מאוד מרגש .
בהצלחה

Mottek

New member
תודה

אז הארוע מתקיים בבית הכנסת, ובגלל חוקי הכשרות אז הארוחה קודם כל צריכה להיות חלבית, שזה כשלעצמו לא ממש בעיה כי אני גם ככה לא מבשלת בשר. אבל את כל האוכל אני חייבת לבשל בבית הכנסת ואני לא יכולה להכין שום דבר בבית.
כרגע בתפריט זה להכין אוכל ישראלי: פלאפלים, חומוס, פיתות וסלטים (שאותם אני אקנה) ובנוסף להכין כמה פשטידות תרד וקניש תפוחי אדמה לאלו שהפאלפל לא לטעמם. וכמובן קינוחים.
מה שהכי קשה זה שאני צריכה לסיים לבשל את הכל עד יום שישי בצהריים (האוכל ליום שבת) ואז מותר לי רק לחמם ביום שבת אבל אסור לבשל.
יהיה בסדר

המון בהצלחה, מתי זה?

אותי דברים כאלה נורא מלחיצים, להכין הכל מראש ולהעביר הכל למקום אחר

אבל את "מותק" כל יכולה

נראה שאת מאורגנת להפליא, המון המון בהצלחה ומזל טוב ענק.

האביב הגיע פסח .... כבר היה

השבוע הוצאתי את העציצים מהחממה לגינה וכיסחתי את הדשא בפעם הראשונה. אני מאוד אוהבת את הגינה וזה עושה לי ממש טוב.
קירות המחסן שלנו נרטבים בחורף ולכן כל הדברים נמצאים במרכז המחסן. אתמול סידרתי הכל חזרה למצב הרגיל, ניקיתי וארגנתי - הקיץ יכול להתחיל מבחינתי

בוני עושה חייל בבית הספר, ומקבלת עבודה של כיתה מעליה, מה שמאוד ריגש אותה השבוע. מבכינתי היא גדלה, כי לרוב היא לא יודעת איך להתמודד עם הצלחות ומחמאות, וזאת פעם ראשונה שאני רואה אותה פשוט נותנת לעצמה להנות מההשג שלה. היא גם כבר שבועיים הולכת לבד לבית הספר שזה באמת הישג מדהים, ואני מאוד מאוד גאה בה.

שבוע טוב לכולם

mumfor4

New member
נפלא נירית !

הכול מסודר ויפה וכול הכבוד לבוני . מקסימה

שבוע עמוס... ממש
לי

סימן שטוב ונכנסתי לשגרה...

סה"כ ממש טוב לי בגן, היה לי קצת קשה עם ריבוי השעות אבל מתחילה לחזור לעצמי וכולם אומרים שיש לי אנרגיות אחרות ושאני שוב חוזרת להיות פרפרית שהם מכירים

&nbsp
לצד זה, קיבלתי את המכשפה הארורה ואחרי הרבה מחשבות בחודש האחרון-החלטנו לקחת הפסקה של חודש מהטיפולים. חודש אחד בלי ריצות למרפאה, מעקבי זקיקים, בדיקות דם ולחץ סביב זה. חודש אחד פשוט באיזי, לנסות טבעי וזה גם יאפשר לנו הזדמנות להיפגש בלי לחץ עם הרופא כדי לדבר מה הלאה כי אני כבר מוכנה נפשית לעבור לטיפול יותר רציני שאולי יביא לתוצאה של הריון בריא ושלם.
&nbsp
ולצד כל אלה, אני מלווה את חברתי הטובה פה שהיא בשבועיים האחרונים של ההריון שלה, יצא לי לעזור לה לחפש אביזרים כהכנה ללידה כך שאמאזון מציע לי כל הזמן דברים לתינוקות- מרוב שהפסקתי לבכות מזה, אני כבר צוחקת ואומרת לבעל- יאללה בוא נקנה, אולי יהיה נבואה שמגשימה את עצמה
.
&nbsp
הומור, הומור, הומור... מה היינו עושים בלעדיו

&nbsp
אתמול הייתי בבוק קלאב של נשים ישראליות, דיברנו על נוילנד ובין היתר זה הביא אותנו לדבר על הרילוקיישן ועל איזו מדינה היינו רוצות שתהיה- היה דיון מעניין. התבאסתי שהגעתי באיחור אבל לא רציתי גם לפספס את ההתנדבות.
&nbsp
שבוע טוב לכולם

הפסקה זה נפלא!!!

נשמע שהכל נופל למקום הנכון ומתאים לך. המון בהצלחה בעבודה, התנדבות ובכל הפעילויות שלך

למעלה