סוף שבוע בפתח ודממת אימים משתררת בפורום... אז ספרו מה התוכניות שלכם לסופ"ש הקרוב ?
T TheBigBrother New member 28/2/08 #1 סוף שבוע בפתח ודממת אימים משתררת בפורום... אז ספרו מה התוכניות שלכם לסופ"ש הקרוב ?
א אירנושששש New member 28/2/08 #2 לנוח, ללמוד, לנוח, ללמוד... ולתת חיבוק חזק חזק לחבר שהתגעגעתי אליו בסופ"ש שעבר היינו בהחלקה על הקרח וסירות פדלים. מה התכניות שלך?
לנוח, ללמוד, לנוח, ללמוד... ולתת חיבוק חזק חזק לחבר שהתגעגעתי אליו בסופ"ש שעבר היינו בהחלקה על הקרח וסירות פדלים. מה התכניות שלך?
T TheBigBrother New member 28/2/08 #3 התוכניות שלי תמיד זהות כל סופ"ש אותה תוכנית - ללמוד.אם היא מתבצעת, או לא מתבצעת, זה כבר סיפור אחר לגמרי. את זוכרת באיזה שעות פתוח החדר כושר בימי שישי ?
התוכניות שלי תמיד זהות כל סופ"ש אותה תוכנית - ללמוד.אם היא מתבצעת, או לא מתבצעת, זה כבר סיפור אחר לגמרי. את זוכרת באיזה שעות פתוח החדר כושר בימי שישי ?
S stkachov New member 2/3/08 #7 אני ביליתי סופ"ש מדהים בירושלים יומיים וחצי בעיר העתיקה, שבת יהודית אמיתית... חוויה מדהימה שלא תשכח עוד הרבה זמן. רק עכשיו חזרתי הבייתה עייף ורעב, אבל מבסוט מכל רגע
אני ביליתי סופ"ש מדהים בירושלים יומיים וחצי בעיר העתיקה, שבת יהודית אמיתית... חוויה מדהימה שלא תשכח עוד הרבה זמן. רק עכשיו חזרתי הבייתה עייף ורעב, אבל מבסוט מכל רגע