סוף שבוע הגיע

1me too1

New member
סוף שבוע הגיע

סוף שבוע ארוך כבר כאן, אז איך עבר עליכן השבוע, לחלקינו הוא היה שבוע קצר ולכן כבר קבל נקודת זכות

אז איך היה לכן?

סוף שבוע נעים וחמים

מתפקדת

הטוב:
עוברים לדירה בניו יורק מחר

הכרתי כמה אנשים מקסימים ומקווה שהקשרים יתעצמו עכשיו עם המעבר.
כל המשלוחים מהארץ בדרך לפה, מרגש!

קוראת ספר נפלא שהיה בעקבותיו סרט, הספר עוד יותר טוב: פילומינה לי ובנה האבוד, למי ששמעה על הסיפור. מבוסס על סיפור אמיתי.
&nbsp
הרע:
הבעל חזר כמעט כל השבוע מאוחר. אז נכון, לפחות הפעם הבוסים שלו הרגישו לא נעים עם זה והם לא מעודדים הישארות מאוחרת אבל זה החזיר אותי לימים לא טובים וגרם לי ממש להרגיש מבואסת

&nbsp
הלא נורא:
קצת הייתי בבאסה בערב חג- גם הבעל חזר ממש מאוחר וגם קצת מתגעגעת והרגשתי בודדה.
לשמחתי שעשעו אותי בפייסבוק אז איכשהו עבר זמן

בטוחה שבניו יורק יהיה לי יותר קל בחגים ואתכונן לזה מראש כך שלא נהיה לבד.

1me too1

New member
השבוע שהיה

השבוע היה קצר, וסוף שבוע היה ארוך.
הילדון קבל progress report ונראה שההתחלה הולכת בסדר.
נעלים שחשבתי האבדו לי נמצאו. כמעט ווקניתי חדשות.

מזג האוויר מתקרר, הוצאתי השבוע את ה ugg שלי וזה קצת מבאס כי עדיין מוקדם יחסית.
&nbsp
מאחלת לכולם שבוע נעים עם בשורות טובות וחג שמח
&nbsp

noaronen1

New member
מה קרה? כולם ישנו כמוני בסופ"ש?

היה שבוע נחמד אחרי שבוע של מלחמת עולם עם הגדול שכעס ששלחתי אותו לקיטנה (למרות שהוא אישר את הנושא) הוא היה איתי עוד שבוע בבית.
הטוב היה ביקור של קרובות משפחה. סיפור מעניין - האמא עלתה בגיל 17 מ- DC לישראל. התחתנה וילדה 3 ילדים. עכשיו הן עצרו בדרך מהסבאסבתא ב-DC אצלנו בדרך ל- FL כי הבת הגדולה הולכת לגור שם עם בעלה שרוצה להיות טייס. זה היה מעניין לשוחח עם האם שחוותה מעבר לישראל והחששות שלה שאולי הבת תבחר לא לחזור לארץ. ובכלל להיות חלק במסע של נהיגה משותפת לתמוך בביתך בתהליך כל כך לא פשוט. פתאום ראיתי את הצד של אמא צעירה שעברה בזמנו תהליך הפוך/זהה ועכשיו צריכה ללוות את הבת שלה וגם לא להעיר כדי לא לריב יותר מדי. מאוד מעניין.
&nbsp
הרע - הממממ האמת נראה לי שהרע של מלחמת העולם בשבוע שלפני כיסה לי כמה שבועות.
&nbsp
האמת זה לא נורא - דווקא עוד טוב, בחזרה לקרובות. הבת שעוברת לפלורידה מעצבת צעצועים, ממש ממש מוכשרת. היא קנתה לילדים כמה משחקי קופסא ממש ממש מגניבים ובזמן שהאמא ואני הכנו אוכל ל- BBQ היא ישבה ושיחקה עם הילדים וגם אחרי האוכל, אף אחד מהם לא צפה בטלויזיה, ובהמשך למחשבה על הערב ללא מסכים ביום כיפור, הצעתי לילדים בהמלצת נירית לנסות פעם בשבוע ערב ללא מסכים ועם משחקי קופסא.
כיף כיף כיף לראות על השולחן במטבח משחקי קופסא שגם משתמשים בהם.
ממליצה על שניים - אחד ישן Sets לכל הילדים שאוהבים מתמטיקה וצמאים לאתגר
ואני התאהבתי ממש ממש ב- Spot it - משחק מהיר וכייפי לשחק עם ילדים שלא מזילים דמעה כשהם מפסידים - חחח
&nbsp
&nbsp

המון בהצלחה עם ערב משחקים. לדעתי זה נפלא,

שאחרי שכולם "מתאחדים" לארוחת ערב, ממשיכים לפעילות משותפת.

סוף שבוע של כיף

ניצלנו את הסופ"ש הארוך (חופשת סוכות) לקמפינג ארוך עם חברים טובים לפני שאנחנו בורחים לחול.
היה מצוין! כולם, כל הילדים וכל המבוגרים מאוד נהנו
כל כך נהניתי והיה לי עצוב שזו פעם אחרונה שאנחנו נהנים עם החברים האלה..
חזרתי מהקמפינג ישר לעבודה ואני עייפה...
בסה"כ היה מעולה, אין תלונות

hag29

New member
מתכוננים למעבר שיהיה בשישי הבא...

הרבה אריזות, בלאגן...ילדים שנמצאים בבית כי חופשת סוכות עכשיו..
הרבה בירוקרטיה...ניירת...
אני מרגישה שאני בסרט...כבר פועלת בניוטראל
אין לי זמן לחשוב לעכל,( את המעבר עושים בשל האזרחות של הבעל והילדים והרצון שלו להיות קרוב לאמו ולאחיו..) וגם אחכ לא יהיה כי אהיה ממוקדת בהכלה של 3 הזאטוטים....
אז שמחה שיש לי אותכן, לכתוב לעצמי ולכן...

זה ממש אוטוטו

זה שבוע קשה, אבל עוד מעט מאחוריך.
בהורות אין ברירה
יש המון דברים שאנחנו לא מאמינים שאנחנו יכולים, אבל את אמא, ואין ברירה
אז תעברי גשר גשר ואל תשכחי את עצמך בסיבוב.

המון בהצלחה לכם

אצלנו

ביום ראשון בבוקר נפלה לקטנה השן הראשונה. ביום רביעי בצהריים, נפלה לגדולה השן השביעית. ביום חמישי בדרך חזרה מבית הספר נפלה לקטנה השן השנייה. הפייה שלנו הייתה מאוד עסוקה ומופתעת השבוע. היא לא נותנת כסף, הפיה שלנו נותנת מתנות, ולכבוד השן הראשונה גם משאירה מכתב. הפיה שלנו קוראת מחשבות, ולכן היא יודעת שהבנות אוהבות להתגנדר, ולכן כל אחת קיבלה צמיד שאפשר לחבר אליו תליונים, של פרוזן כמובן (היה מבצע בטארגט
). הפיה שלנו תשושה, אבל אין לה יותר מידי זמן לנוח. לגדולה מתנדנדת עוד שן, ולקטנה עוד 2....

קרבנל הסתיו יתקיים בסופ"ש הקרוב. בנתיים אני עמוסה עד מעל הראש, טלפונים, אימיילים, עוד טלפונים, התקפת היסטריה של ראש ועד ההורים, משהי מהצוות שלי החליטה שלא בא לה להתנדב יותר, הבחור מהפוד טארק לא קיבל צ'ק, יש לנו רק 7 שולחנות ולא 10 כמו שצריך, כבר קניתי ציוד בכמעט 1000$ והיד עוד נטויה. למרות שמאוד מאוד כיף לי לארגן את הקרנבל, התחלתי השנה מאפס, כי בשנים הקודמות ניהלה אותו משהי שלא רשמה כמעט כלום, לא השאירה רשימות או קבלות... מאוד מבולגן ומאוד מבלבל, וביום אחד יש לי בערך שלוש התמוטטויות עצבים שונות

מרוב הלחץ של הקרנבל לא נשאר לי זמן ללמוד, ואני מתחילה להרגיש את זה בלימודים. שבוע הבא כבר יש מבחני אמצע, ויש לי עבודות להגיש, ואני כבר מפגרת בחומר. פרופסור אחד כבר אמר לי שהוא לא מוכן שאני אגיש את המטלה שלו באיחור (ביקשתי הארכה של יום, כי המטלה היא ליום של הקרנבל ואני לא אספיק אותה), ואני לא מעיזה לשאול את כל השאר. מזל שיש עוד חצי שלם של מחצית, ואת הציונים של תחילת השנה, כי השלושה שבועות האחרונים היו ממש קשים, והאמת, אני ממש רוצה רק ללמוד, אני נורא נהנת מהלימודים

השבוע שלי בסימן יומולדת.

השבוע שעבר היה השבוע הראשון שעבדתי כל השבוע. למרות שאני עובדת רק חצי משרה, מצאתי את עצמי ישנה פחות ועם המון מחשבות בנושאי עבודה כל הזמן. השבוע בוני יוצאת לחופשת סתיו (שבועיים) ואבא שלה נשאר איתה בבית בבקרים, כשאני בעבודה. נראה איך זה ילך
אתמול מצאתי אותה בשעה 13:30 עם פיג'מה מול הטלביזיה, והוא מנקה את הגג

בסופ"ש נסענו לקוטג' על אי קרוב אלינו (אותו קוטג' שהיינו בו לפני כמה שבועות) היה מזג אויר טוב יחסית ומאוד נהננו.
ביום שני חזרנו לאי שלנו והוזמנו לבלות את היום אצל חברה. היינו שם לארוחת צהריים וארוחת ערב והיה מאוד נחמד. הם פינקו אותי עם כל מיני מאכלים שאני אוהבת ומאוד שמחו אותי.
אתמול חגגו לי יומולת בחנות ונכנסו כמה הורים שאנחנו נפגשים אחרי שעות ביה"ס כאשר הילדים משחקים, ואיחלו יומולדת שמח. מאוד מחמם את הלב.

noaronen1

New member
איזה כיף לדעת שאנשים סביבך חוגגים ואכפת להם

הסיפור שהם עצרו בחנות לאחל מזל טוב, זה באמת מרגש.

למעלה