איזה שבוע עבר אלי...
סיפרתי לכם על ההפקה שבוני משחקת בה ואני חלק מצוות התלבושות. אז ביום שלישי, מנהלי הקלאב שבמסגרתו נערכת ההפקה הזאת, אמרו שלדעתם ההפקה לא מתקדמת מספיק טוב והם רוצים לראות את כל הסצנות יחד (כמו חזרה גנרלית) ביום חמישי, בשביל להחליט אם הולכים על זה או לא
בתור איש צוות התלבושות (צוות של שתי נשים) הבטחתי לבמאית שנביא פריט לבוש לכל דמות בשביל לעזור להם להכנס לדמות שלהם טוב יותר וזה גם יראה טוב יותר על הבמה. היו יומיים מטורפים, לבחורה כמוני שרגילה לימים שקטים ורגועים, אבל עשינו זאת!!! האנשים שלא ידעו על התלבושות מאוד שמחו ושיתפו פעולה במידה מעוררת הערצה, בעיקר כי מדובר בהרבה בנות עשרה שחשבתי שיותר יתעסקו באיך הן נראות וכד', ממש לא, הן היו מקסימות, הבאתי תמונות של התקופה והלוק שאנחנו רוצים והן היו מקסימות.
בפועל, חלק מהסצנות רצו טוב יותר וחלק ... לא, אבל דווקא הילדים הפתיעו לטובה, לעומת חלק מהמבוגרים שהיו על הבמה עם הטקסט ביד, איזה בושה!!!
אני לא יכולה לתאר לכם את הלחץ של הילדים וההורים שלהם. יהיה או לא יהיה אחרי כל כך הרבה עבודה (הם בחזרות של פעם בשבוע מחודש מרץ, לא היו חזרות בחופשת הקיץ, ושתי חזרות בשבוע מאמצע אוגוסט).
אתמול בבוקר הבמאית שמה בדף הפייסבוק של ההפקה את התנאים שהועדה החליטה אליהם במידה וההפקה תמשיך. התנאים הם כאלו שהבמאית לא יכלה לקחת החלטה לבדה ורצתה לשמוע את דעת השחקים: 3 חזרות באמצע שבוע כולל אחד בסופ"ש, כל חזרה 3 שעות ולא שעתיים, עוד 2 במאים יצטרפו לצוות לעזור בחזרות במקביל, ועוד דברים קטנים. היא שמה את זה בפוסט בתור ציטוט וחבל מאוד. האמת היא שכאשר אני ראיתי את זה חשכו עיני. זה לא פולטיקלי קורקט וחבל, כי חברי הועדה מאוד נפגעו, ואחרי דין ודברים אוף ליין, ההפקה בוטלה סופית אתמול בערב, וכל זה רק בגלל איגו
מדובר בהפקה של תיאטרון חובבים, כולם עושים את זה בהתנדבות בזמנם החופשי, ההפקות הן מקסימות, יש פה שני מועדוני תיאטרונים כאלה באי והם מעלים לפחות הפקה בשנה. כל כך חבל!!!
סליחה על החפירה, הייתי צריכה להוציא