סוף שבוע הינה בא

me too

New member
סוף שבוע הינה בא

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים
חג פסח שמח וכשר

noaronen1

New member
וסופ"ש נפלא לכולם!!!

אז איך עבר עליכן השבוע?
אפשר לשלב את זה עם הקיטורים??? עבר לי בצ'יק. הרגיש כאילו לא עשיתי כלום, למרות שבא לי רעיון יצירתי ואני מאוד מקווה שאצליח להגשים אותו.
עשיתן משהו מיוחד?
יצאתי עם חברה לשתות, כי בשבוע הבא הבעל לא יהיה ואז נוסעים לטייל אז התחשק לי משהו לעצמי, מרגיש לי שהרבה מאפריל הוא למשפחה, אז לפעמים אני גם צריכה ערב לבד.
נפגשתי עם חברה לצהריים במסעדה אתיופית. למישהו יצא לאכול במסעדה אתיופית? זו לא פעם ראשונה שלי, אבל איך זה שהם לא להיט בארץ? האוכל מה זה טעים (לדעתי).

משהו טוב?
הבוקר התעוררתי מוקדם ולא הצלחתי להירדם והחלטתי במקום להסתובב מצד לצד במיטה לקום וללכת לחדר כושר שפתוח 24/7- פתאום היה לי כל כך הרבה זמן. אני שוקלת ברצינות להפוך את זה למנהג קבוע. ממש כייפי, ולהפתעתי אני ממש לא עייפה.

חג פסח שמח וכשר גם ממני

סופשבוע מקסים לכולנו

סופסוף יצאתי לחופש... אין לכם מושג כמה אני זקוקה לחופש הזה. אני פשוט גמורה -גם פיזית וגם רגשית.
עובר עליי המון לאחרונה וכבר לא יודעת מה ואיך לעכל.
זקוקה לחופש הזה כמו אוויר לנשימה

משהו טוב-קיבלנו חוזה וזה טוב כי זו התקדמות ופחות נמצאים בעלטה.

משהו פחות טוב-קיבלנו חוזה
, הוא פחות טוב מכפי שחשבנו, הוא חוזה ראשוני אומנם ויש על מה להתווכח ולנהל מו"מ.
עוד דבר פחות טוב זה שחיכינו כל כך להתקדם עם הטיפולים ובסוף פספסנו את הביוץ- היה בשבת
נקווה שנצליח לפני הנסיעה או שאולי טבעי...

התוכניות לסופ"ש הן פשוט לנוח, להירגע ולהתעצץ

חזרנו מהארץ, זה סיכום ארוך!

אז איך עבר עליכן השבוע?
זה סיכום של כל החודש.

עשיתן משהו מיוחד?
המון! קודם כל, אחי התחתן והיה גדול. המון אירועים סביב החתונה. בחתונה עצמה בסביבות חצות, אחרי שהמבוגרים הלכו, נשארנו רק הקרובים ביותר והתחילה המסיבה האמיתית. רק בשתיים בלילה, אחרי שכבר סגרו עלינו את האורות, הלכנו הביתה. גיסתי החדשה מתוקה!

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?
היה מדהים, לא רוצה לקטר. ירדתי לאילת, הספקתי שמונה צלילות בסוף שבוע אחד, התמחות בנייטרוקס על הדרך והיה סוף שבוע מדהים. בנוסף, פגשתי את החברות מהתיכון במעין פגישת מחזור שהיתה מרגשת מאוד וכיפית מאוד. אחר כך פגשתי בנפרד חברה שלא הצליחה להגיע למפגש של כולן..
בזכות החתונה של אחי הספקתי הפעם לפגוש את כל המשפחה בלי לפספס אף אחד (מה שבדרך כלל לא אפשרי בביקור רגיל) וחוץ מחברה אחת שרציתי ולא הספקתי ראיתי את כולם. היה חודש מדהים! מקווה שבעוד תשעה חודשים יהיה לנו תירוץ לעוד ביקור כזה

הכי טוב: השגתי חוזה לתרגום ספר של בחור מדהים שאני ממש מעריצה.

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?
בטיסה הלוך ראיתי את נברסקה (מעולה!) את מועדון הלקוחות של טקסס ואת Last Vegas
סיימתי שלושה ספרים במהלך הביקור. שניים מהם התחלתי לפני (כפרה של מקיואן ואלמנה לשנה אחת של אירווינג) ואחד חדש (כל בית צריך מרפסת).
יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
כן, להספיק להכשיר לפחות את המטבח לפסח. השלמתי עם העובדה שהבית שלי לא יהיה ממש כשר, אבל לפחות המטבח.. וגם זה לא כשר כמו אצל ההורים שלי... חוץ מזה, אחותי הדיילת והחבר שלה מגיעים אלי לשלושה לילות אז מחר, במקביל לחזרה לשגרה (חוגים של הבנות) ולנקיון של המקרר, צריך להביא אותם מהשדה.

עונה באיחור.

יצאנו לחופשה של 4 ימים לאי אחר בקבוצת האיים שאנחנו חיים בה.
שכרנו קוטג' מקסים והיה די נחמד, למרות שלא הצלחנו לטייל כמעט, בגלל הרוחות הנוראיות שנשבו
כמה מעצבן.

אתמול חגגנו בקטנה את הפסח, שממש ברגע האחרון גם כתבתי מצא את המטמון/אפיקומן וראינו את הסרט נסיך מצריים. שמחתי לראות שבוני זוכרת קצת משנה שעברה ומתחילה להבין/לדעת קצת יותר.

חג שמח לכולם.

עונה באיחור.

יצאנו לחופשה של 4 ימים לאי אחר בקבוצת האיים שאנחנו חיים בה.
שכרנו קוטג' מקסים והיה די נחמד, למרות שלא הצלחנו לטייל כמעט, בגלל הרוחות הנוראיות שנשבו כמה מעצבן.

אתמול חגגנו בקטנה את הפסח, שממש ברגע האחרון גם כתבתי מצא את המטמון/אפיקומן וראינו את הסרט נסיך מצריים. שמחתי לראות שבוני זוכרת קצת משנה שעברה ומתחילה להבין/לדעת קצת יותר.

חג שמח לכולם.

למעלה