סוף שבוע חבל על הזמן

wildcat6

New member
סוף שבוע חבל על הזמן

הביאו לאמא שלי (אחרי שלא מצאנו טיפול בארץ שעובד) טיפול של זריקות מרוסייה (דוד שלי טס במיוחד להביא אותו) ועכשיו פה בארץ אף אחד לא מוכן להזריק לה לשריר בהתחלה הרופאה הסכימה - קיבלה רגלים קרות כשגילתה שאף אחד בארץ לא מכיר את התרופה ואחות שאמרה שתעשה הכל למען אמא שלי - לא מוכנה להזריק ללא השגחה של רופא איזה לחץ היה (כמו קיטור) בסוף נמצא אח (מדהים) שהסכים לבוא ולעזור ולא מסכים אפילו לקחת דמי נסיעה בעזרת השם והתרופות והרייקי הכל יעבוד ולפחות מערכת החיסון תתחזק ושהגוף ילחם בחולרה הזאת שהתנחלה בראות ומפריעה לנשימה

שיהיה לכם בהצלחה ../images/Emo57.gif

אני יכולה לומר לך מנסיוני הדל שרוב הרופאים פוחדים לקחת אחריות, ובמיוחד בארה"ב - איפה שאני נמצאת - למרות שהרפואה כל כך מתקדמת והפתיחות לשיטות טיפול חדשות ונסיוניות - הרופאים אמנם מצילים חיים אבל יש להם הנחיות מדויקות כי פה מאד מאד פוחדים מתביעות על רשלנות רפואית. במקרה שלי למשל הרופאים מתלבטים אם לגידול כמו שלי צריך או לא צריך לתת כימו. בגלל הגיל הצעיר שלי יש כאלו שנוטים לתת ואילו אחרים נוטים לשלילה בגלל החשש לפגיעה בפוריות. שורת המחץ שנותנים לחולה להחליט! הרופא : "לולו הקטנה, אלו ההשלכות. עכשיו תחליטי בבקשה: האם את מוכנה לקחת סיכון גבוה יותר שהסרטן יחזור, או שאת רוצה סיכון נמוך יותר + להרוס לעצמך את השחלות ? אנא הודיעי לנו בהקדם! " אני מצטערת לשמוע על סוף השבוע הקשה שעבר עליכם ומקווה שהתרופה תסייע לאימך. הרבה הצלחה חיזוקים וחיבוקים !

למעלה