סוף שבוע חגיגי

1me too1

New member
סוף שבוע חגיגי

איך עבר עליכם השבוע? מזג האויר היה טוב?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא?
חג שבועות שמח ��

שום דבר מיוחד לא קרה השבוע

רוצה לשים תמונה של מקום מקסים שנקרא Happy Valley, ובעיקר בתקופה הזאת, כשהבלו בלס פורחים הוא נראה קסום ביותר.

אחרי כן המשכנו לעירייה חמודה, וכיוון שהיה כל כך קר, נכנסו למוזיאון אומנות. אני חייבת להודות שאני יותר התלהבתי ממה שראיתי דרך החלונות
אבל מה אני מבינה

forglemmigej

New member
השבוע מתחיל מחר כי היום עדיין שבועות פה

אבל זה השבועות הנוצרי שנקרא פנטקוסט , מענין ממי הם שאבו את זה..
המזג אויר לא משהו למרות שהאביב חוגג בגדול , הכל פורח בשלל צבעים פסיכדלי, הכי מדהים זה הצמח ליפתית שמפיקים ממנו את שמן הקנולה הריח והצבע הצהוב פשוט עוצרים נשימה והכל אוברדרסד.
בממלכה הקטנה התפרסם איזה מחקר על ילדה שהתגלה הקבר שלה והיא בת 3500 שנה במחקר הגיעו למסקנה שהיא בכלל מקורה בגרמניה לפי איזוטופ סטורנציום שבדקו אצלה , בקבר נמצא גם מסרק וציפורן שלה וכן בגדים מצמר גם בצמר נמצא סטורנציום שמקורו בגרמניה בכלל, אותי הפליאו כמה דברים , לפני 3500 שנים נשים השקיעו בצורה והסתרקו וכן שייפו ציפורניים , דבר אחר הוא שאז באמת השתמשו בשרירי הרגליים לנוע ממקום למקום המרחק שהיא עברה הוא 800 קילומטר, ובכלל מדינות זהו מושג פוליטי , גרמניה או דנמרק לא היו קיימות לפני 3500 שנה.
סדרה שרציתי להמליץ היא אננדה של דנה מודן, ישראלי מאד ומלא קסם.

פנטקוסט זה ליטרלי 50 ביוונית, שהיה השם שיהודים דוברי

יוונית נתנו לשבועות (שבעה שבועות של ספירת העומר + 1). בברית החדשה מסופר שכשהשליחים חגגו את שבועות/פנטקוסט ירדה עליהם רוח הקודש (ועל עוד עשרות מאמינים מוקדמים אחרים), ומאז זה מה שהנוצרים חוגגים בפנטקוסט, את ירידת רוח הקודש. הם חוגגים את זה 50 יום אחרי איסטר.
&nbsp
אם שמעת על התנועה הפנטקוסטלית, משוגעים פרוטסטנטים אוונגליסטים שמאמינים שניתן להזמין את רוח הקודש להיכנס בך (ברובם אמריקאים, אבל כיום התנועה מתפשטת גם באמריקה הלטינית ובאפריקה), אז הם לקחו את שמם מהארוע הזה.

forglemmigej

New member
אוי ויי איזה אנשים מוזרים יש בעולם

עכשו שאתה אומר על פנטקוסט נזכרתי שיש במוזיקה סולם פנטטוני שמורכב מחמישה צלילים באוקטבה

mumfor4

New member
ואני תמיד חשבתי שאלה שדות חרדל

מקור בלתי נדלה של ידע , את אשה מאוד מיוחדת .

forglemmigej

New member

בקשר לסולם פנטטוני זה הבן לימד אותי הוא מוזיקאי ,אני מזייפת בכל הסולמות

טיילנו בבוסטון

קפיצה קטנה מניו יורק לבוסטון וזה עולם אחר לגמרי.
היינו דווקא באיזור מאוד מרכזי ועדיין ברגע שמגיעה השעה 6 בערב- האיזור היה די מת...
אפילו בטלויזיה שם היה משעמם- כל הזמן מזג אוויר, ספורט, חדשות ותשדירי קניות למיניהן...
&nbsp
האמת שאני פשוט שונאת חופשות, רק מחכה לחזור... כמעט חיבקתי את הדורמן פה

&nbsp
חוץ מזה, מזג האוויר היה מעולה

למעלה