סוף שבוע טוב לכולם

סוף שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לצאת חמשוש
שבוע הבא אני סוגר בימים שני ורביעי
אתם עושים מחר משהו? אני לא עושה כלום...

שרית7

New member
סופ"ש טוב לך ולכולם מחר כבר נגיד

גם שנה טובה אני לא עושה כלום מחר בערב דווקא היה בא לי לעשות משהו. אחותי נולדה ב31.12 אבל היא גם בגיל 4 היתה "זקנה" היא נוסעת לחמותה לסופ"ש. דווקא חברה שלי ואני רצינו לארגן מסיבת סוף שנה אצל זוג חברים שגרים בוילה בנתניה לא משהו המוני לחברים קרובים משותפים עם מוסיקת שנות ה70 וה80 בסוף זה ירד מהפרק מכל מיני סיבות. מילא. אולי בצהריים נלך לאנשהו לאיזו מסעדה או משהו.

../images/Emo65.gifמזל טוב לנירית ! ../images/Emo65.gif

מזל טוב לנירית (קצת באיחור) ושנה אזרחית טובה לכולנו. אנחנו "הזקניים" היינו בבית עם המשפחה . לאלירן אני עוד לא בת 33 יש זמן............

hilali1

New member
סוף שבוע מצויין

כמה טוב לחזור הביתה... תהנו בסופ"ש הזה. מקווה שאני אפספיק להכין חידה.. לילה טוב, הילה

שרית7

New member
טוב שזה מאחוריך... כמה צפוי שאתה

שונא היסטוריה. כמו כל הריאליים. אני דווקא מאוד אוהבת אבל לי יש בעיה חמורה של זיכרון (אין לי מושג אם זה קשור לזה שאני צמחונית מגיל 10 ושרמת הB12 שלי מתחת לקו המשווה אבל זו עובדה ויש לי בעיה עם לזכור בע"פ שהחמירה עם השנים. בכל אופן מקווה שהצלחת

10 הגרי

New member
נראה לי ש...

זה באמת קשור לזה שאת צמחונית,כי אני מכירה עוד אנשים שהבעיה הזו קיימת אצלם.כדאי לך להתחיל לקחת ויטמינים,אם לא עשית זאת עד עכשיו. אני דווקא מאלה שאוהבים היסטוריה,ואני חושבת שצריך לדעת איך להתייחס למקצוע הזה.כלומר,לדעתי,מי שלומד בעל פה,לא נהנה מהסיפורים,ולעומת זאת מי שקורא את החומר ובא למבחן מתוך ידיעה ולא מתוך שינון,כן נהנה מהסיפורים.

זאת הבעיה שלי../images/Emo122.gif

אני מגיע למבחנים מתוך שינון, בעצם לא ממש, הייתי קורא פשוט את החומר פעם אחת, הייתי משתעמם, ואז מוותר

למעלה