סוף שבוע טוףףףף

6gaia9

New member
סוף שבוע טוףףףף../images/Emo12.gif

לי היה שבוע בסט (לא נורא שחזרנו ללימודים) הייתי באיזה הופעה של איזה להקה כפרסבאית חדשה ... אני חיבת לציין שלא כול יום רואים הופעה כול כך מוזרה .... וזה סתם היה שבוע טוב ....

6gaia9

New member
בערך ... זה היה גם רוק וגם קא../images/Emo12.gif

וורים וגם שירי שורשים וגם כול מיני

בואר

New member
סופ"ש טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לי היה שבוע מושלםםםםםםםם!!! עזבו את העבודה שראשון-שני-שלישי היה חופש... בשלישי ידיד שלי בא אליי, כדי ללמד אותי מתמטיקה היה כיייייייייף רביעי היה חביב, אבל אז אחרי צהריים הוא נהיה מטורףף וכייפי!! נסעתי לת"א והייתי שם כל היום!!! הי ממש נפלא!! פגשתי המון אנשים טובים ^_^! חמישי היה טוב, קצת התבאסתי כי אני צריכה לקרוא ספר שואה ליום א'... אבל היה DND והיה ממש נפלא!! והיום...וואו! היה פשוט מושלם! הייתי כמה שעות עם ידיד שלי, והיה...וואו! סוף שבוע טוב לכולם!!!

MiToOsH

New member
שבוע ט-ו-ב. ../images/Emo104.gif

ראשון הייתי אצל חברה שלי, למדנו, אחרי זה אצל ידיד שלי ואחרי זה נסעתי לדודים שלי לחגוג חג שני. השלמתי עם בת דודה שלי שני אממממ... ידיד שלי בא אליי שלישי עבדתי רביעי היה לי ביוטופ, ולשם שינוי אף פרחה לא איימה להרביץ לי חמישי הייתי אצל אמא שלי ואצל חברה שלי והיום הייתי אצל אמא ואצל ידיד שלי ועוד מעט אולי אנחנו הולכים לטייל (o_O) אמממ.... מבחינת לימודים קיבלתי 86 בביולוגיה, 86 בביוטכנולוגיה ו80 בתנ"ך.. ואני גאה בעצמי :) ואני קוראת עכשיו את מישהו לרוץ איתו. מומלץ.

שבת שלום ../images/Emo16.gif ../images/Emo110.gif

היה אחלה שבוע, ולא הייתי כולו עד אתמול על המחשב אז מצטערת על הנטישה הקטנה. האממ.. היה אחלה שבוע, אתמול הברזתי מבצפר, תפסו אותי, ואני אני בעונש בבית. ודווקא שהיום יש מה לעשות, מצאנו בית ריק שיכול להכיל 25 איש, אבל מגיעים לשם רק 24. כי אני בעונש
שבוע טוב.

גם לי היה שבוע נחמד ביותר

עזבו את זה שמיום ראשון עד רביעי למדתי למתכונת בהיסטוריה בעעעעע עזבו גם את זה שחזרנו ללימודים הפועל ניצחו וזה מדהיייייייים וקיבלתי 100 במתכונת ברוסית!

למעלה