שבוע מעניין ופעיל אצלי
נתחיל בזה שכל השבוע התעסקתי עם הכנות לקראת ההתנדבות שאני מתחילה לעשות בבית הכנסת:

קניתי ספרי ילדים על סיפורי התנ"ך (שזה היה אתגר בפני עצמו- הכל מלא איזכורים של ישו וכדומה...) והכנתי כל מיני הפעלות מיוחדות סביב הנושא הראשון שאעביר מחר שזה בריאת העולם.

אתמול בבוקר נפגשתי עם חברה וטיילנו ברחוב היפסטרי שממש מזכיר את שינקין-היה נחמד וקצת שונה

יצאתי הרבה מאיזור הנוחות שלי השבוע ומדהים לראות איך השינוי הענקי הזה שעשינו השפיע עליי כל כך לטובה:

זה התחיל בלנסוע בערב כשמחשיך לבד לקווינס (כולל החלפת רכבות, למצוא את המקום לבד וכו'- אצלי זה ממש לא ברור מאליו, אני נוטה להסתבך בדברים האלה ולנסוע למקומות מוכרים בלבד) וגם בחד"כ היה לי אימון עם מאמן אישי שמגיע לכל מתאמן בחד"כ באופן חד פעמי והוא התעקש שאנסה איזה מכשיר שנראה לי היה מאוד מאיים גם כי הוא גבוה (ויש לי פחד גבהים) וגם כי נראה לי שאין מצב שאצליח לעשות אותו- ניסיתי ולא רק שהצלחתי, זה הפך להיות המכשיר הכי אהוב עליי מרוב שהוא כייפי

אתמול היינו בארוחת ערב חגיגית לכבוד השבת בבית הכנסת שאני מתחילה להתנדב בו.
אין ספק שזו הייתה חוויה מיוחדת, אני אישית די נהניתי למרות שהיה קצת ארוך. היה מאוד נחמד לפגוש את כולם והציגו אותי (בכלל לא מביך), כולל שיחה מעניינת עם הרבי הצעיר והחביב שמנהל את המקום.
היו שם די הרבה ישראלים והם מנסים לארגן גם קבוצה בעברית שאדריך שם במקום.

במקביל גם התחלנו להתעסק עם ענייני רופאים כדי להתחיל להזיז עניינים ולהתחיל לעבוד שוב על הריון- לומר שיש לי כוח לזה? לא ממש, אבל אני תכף בת 31

ועוד משהו רע- גיליתי כמה עליתי במשקל והמצב ממש לא טוב מבחינתי. זה רק 4 ק"ג אבל זה די מבאס שאחרי שהורדתי חטיפים ושתייה מוגזת עדיין המשקל שלי עלה ופתאום אני רואה כמה הבטן שלי נראית רע ובתור מישהי שתמיד הייתה רזה- קשה לי עם זה (במיוחד שאמא שלי נוטה להעיר הערות של "תיזהרי לא להשמין" שאני כל כך מתה עליהם
בקיצור, ממשיכה בנוהל חד"כ והפעם בדגש על אימוני כוח רציניים יותר כמו שהמדריך הראה ונקווה שהמצב ישתפר בגזרת המשקל.