סוף שבוע כבר כאן חברים ��

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן חברים ��

איך עבר עליכם השבוע?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה .... לא נורא??
שיהיה סוף שבוע נעים וחמים

סופשבוע נעים

עדיין מוזר לי להגיד סופשבוע נעים בשבת, בלב אני עדיין בארץ והסופ"ש בכלל נגמר

&nbsp
היום היינו בג'רזי גארדנס, באתי חדורת מטרה עם דברים ספציפים וחזרתי הבייתה עם שלל רב שכולו הדברים שתכננתי לקנות.
הבחור לא מצא כלום ודי התבאס, נראה לי גם היה בשוק שאשכרה הייתי ב-mode לשופינג

&nbsp
אז... מה היה טוב, רע ולא נורא

&nbsp
טוב- עשינו את ההזרעה-הרופא שעשה את ההזרעה היה מאוד אופטימי, נקווה לטוב

ובנוסף קיבלתי סופסוף את אישור העבודה והתחלתי בשיעורים פרטיים- יש לי כבר 2 תלמידים. אם אתם מחפשים מורה לעברית או יודעים על מישהו שמחפש מורה לעברית במנהטן/קווינס, אני פה

&nbsp
רע- ההזרעה הייתה מתוכננת ליום ההולדת שלי וממש לקחתי את זה קשה שזה נדחה ולא הייתי מוכנה כי הייתי ממש במתח ולא הצלחתי להתרכז בכלום.
הייתה אצלי חברה והיה לא פשוט כי הדירה קטנה ואנחנו מאוד שונות אבל בכל זאת הצלחנו להנות. קצת התבאסתי כי הרגשתי שלא הייתי הכי חברותית כתוצאה מכל המתח והלחץ האלה.
&nbsp
הלא נורא- הלכו לי הרגליים ממסע הקניות הסורר הזה

1me too1

New member
מחזיקה אצבעות

אני לא מכירה את המקום שהייתם בו (אבל השם נרשם לעתיד - אנחנו מחובבי השופינג(-: )
אבל תסעו לוודברי פרימיום אאוטלט, אומנם זה שעה וקצת נסיעה מניו יורק, אבל שווה כל רגע

DaddyCat

New member
Woodbury Common המקום האהוב על אמא שלי בעולם

פשוט דיסנילנד של שופינג מותגים.
&nbsp
Jersey Gardens באליזבת' יותר דיבר אליי, גם מקורה וגם רק 20דק' ממנהטן.
ובכל מקרה רוב הפעמים שהלכתי לקניון מיוזמתי היה כי הוא במרחק יריקה מאיקאה ובייביז-אר-אס...

alphadelta

New member

מחזיקה לכם אצבעות. אגב, כל פעם שצריך לקנות בגדים אני מרגישה שחסר לי את הגן הזה. כל כך לא נהנת מקניות.

תודה יקיריי

אני ממש מרוצה מהרכישות שלי- נהנית מהמעיל והנעליים במיוחד

מחר עושה צילומי תדמית לרגל הקמת העסק של השיעורים הפרטיים אז אעשה תצוגת אופנה עם הבגדים המחוייטים

alphadelta

New member
אצלינו

השבוע עצמו היה רגיל. ללא הפתעות טובות או רעות. אבל לפעמים שגרה זה דב מבורך. הפתיע אותנו מזג אויר יפה יחסית באמצע החורף ויצרנו לטיול רגלי ארוך. היה נפלא. חזרנו כואבים ( בעיקר אבא ואמא - הגיל , הגיל...) , עייפים, רעבים ומאושרים מאד. קינחנו את הערב בארוחה שהכנו יחד וסרט משפחתי. כמה שאני אוהבת סופי שבוע כאלה.

forglemmigej

New member
השבוע הזה

היה שגרתי ואותו דבר כמו אלו לפניו ובטח ובטח כמו אלו שיגיעו, כל החיים פה זו שגרה קבועה שלא חורגים ממנה ימינה , שמאלה ולצדדים אני חושבת שזה מה שמחזיק את הסדר פה, הכל לפי כללים שנקבעו לפני בערך 100 שנה.
אתמול ביקרתי חברה והבת שלה פלאס התינוקת היו שם ,בדרך כלל אין לי סבלנות לתינוקות בני יומם אבל בזו היה משהו שקט ורגוע עד בלי די , על מה היא חלמה בדיוק

האביב כבר מציץ בבישנות, הענפים מנסים להתרומם קצת יותר מהרגיל ונדמה לי שבכמה כבר נראים כפתורי עלים, זה ככה כל שנה בזמן הזה, הימים מתארכים ובשבע כבר אור כמעט לגמרי.
סדרה שאני צופה בה נראית Book of Negroes זה על עבדים מאפריקה ומתואר מפיה של אמינטה דיאלו שהיתה כבת 11 כשנשבתה על ידי סוחרי עבדים במערב אפריקה והובאה לדרום קרולינה לעבוד במטעים שם, חלק מהזמן היא עובדת אצל איזה סוחר יהודי בשם סלומון לינדו (שלמה לנדאו
) והדבר היחידי שצרם לי בסדרה היא ששמו לסלומון לינדו כיפה כמו שאיזה חניכה מבני עקיבא סורגת למדריך או לחבר הראשון ששמו בדרך כלל בניה או מתניה או שראל . סתם. יתר הפרטים מזעזעים איך שהתנהגו לכושים באותה תקופה ואני משתמשת במלה הזו כי גם הם משתמשים בה, האמת שהכושים בסדרה קצת מזכירים את הישראלים חלק מהסיפור הם מנסים להקים צורת התישבות חדשה בנובה סקוצ'ה בקנדה, הם כבר משוחררים אך גם שם יורדים לחייהם בצורה מחפירה והלבנים באותו מקום טוענים שהם גונבים להם את העבודה כאילו יש להם בעלות על המקום מאיזה מקור אלוהי והיעד הבא הוא סיירה לאונה . הסדרה היא למעשה קנדית , המשחק של כוווולם משובח ביותר, הצילומים מרהיבים ואני ממליצה בכל לב.
זהו פחות או יותר.

alphadelta

New member
הפילות הסגולות

שהפילות הגדולות שיחקו איתה בג'ולים וגולות (אין כמו ל.גולדברג)

השבוע שלי.

שבוע ראשון אחרי שסיימתי לעבוד. חשבתי שיהיה לי את כל הזמן בעולם ותכננתי המון דברים, אבל....
ביום שלישי הלכתי ליום התנדבות שלי, באותו מקום שניהלתי בארבע חודשים האחרונים וזה היה די מבלבל, לחזור בתפקיד שונה.
ישבתי עם המנהלת עוד כמה שעות מעבר לזמן ההתנדבות שלי והלך כל היום.

ביום רביעי טסתי לבדיקה שלא ניתן לעשות על האי שלנו. טסתי לאברדין לבדיקה של פחות משעה, מה שלקח כל היום. יצאתי מהבית ב6:30 וחזרתי ב-17:30. הכל בסדר.

ביום חמישי חזרתי ללימודי האנגלית שלי. הייתי צריכה לחזור עם הרצאה על נושא שכתבתי עליו עבודה. לא דובים ולא יער, אני בקושי באמצע

לפחות ביום שישי ניקיתי את כל הבית, והוא היה מוכן ומזומן לשבת. לזה התגעגתי בתקופה שעבדתי.

שבוע טוב לכולם

Mottek

New member
השבוע שהיה

סך הכל שבוע רגוע. היו לנו כבר 4 ימים בשבועיים האחרונים שבהם בוטל בית הספר של הילדים בגלל השלג. היום אנחנו ביום החמישי (ומסתמן שגם מחר כנראה שלא יהיו לימודים). לפי התחזית עומד לרדת אצלנו עוד 20 אינטשים של שלג (50 ס"מ) מעל המטר ומשהו של שלג שכבר יש לנו על האדמה ושעוד לא הספיק להנמס. השלג שנערם על גג המלונה של הכלב כבר עבר את הגדר של הגינה. אני אוהבת שלג, אבל אני צריכה קצת הפוגה בין סופה אחת לשני. אז מצד אחד זה כיף עם כל הילדים בבית כי הם באמת משחקים יפה רוב הזמן והם חברים טובים. מצד שני, החל מהשבוע הבא יש לילדים חופש. לא יכלו לתאם את השלג עם החופש?? מצד שלישי אמא שלי מגיעה לביקור ביום רביעי ותהייה איתנו שבועיים, אז אני צריכה לסיים לנקות את הבית ובעיקר את החדר שבו היא תשהה, והילדים מכיוון שהם בבית, רוצים לעזור לנקות מה שכמובן מאריך את העבודה ומצמק את ההספק שלי בחצי לפחות. אני מקווה שאצליח לפתוח את פינת הבישול בזמן.
שיהיה שבוע טוב לכולם.

alphadelta

New member
אין כמו העזרה שלהם...

ואם לא תספיקי? יש אמא אחת בפורום שכתוב אצלה:לאמהות טובות יש לכלוך על הרצפה, כלים בכיור, בלגן בחדר וילדים מאושרים

Mottek

New member
את חמודה

קודם כל, יש לילדים בית ספר היום. אמנם התחלתנו את היום בשעתיים איחור, אבל לפחות הם כבר לא בבית לכמה שעות.
יש לי 7 סלי כביסה שמחכים לקיפול, החדר שאמא שלי אמורה לישון שם זה המרתף שזה גם החדר משחקים של הילדים אז הבלגן שם חוגג (רחוק מהעין רחוק מהלב - אני בקושי נכנסת לשם) וצריך שלפחות יהיה לה מקום לפתוח מיטה ואת המזוודה. ולגבי שאר הבית, המצב לא כל-כך נורא. רק שיש לי מלא דברים אחרים לעשות וזה לא מסתיים.

1me too1

New member
השבוע שלי

עבר מהר, ממש מהר. וזה טוב כי אני קצת עייפה.
לא היה משהו מיוחד האמת, סתם שבוע שיגרתי.
ניסיתי כמה מתכונים מהאתר של ניקי ב. והם הוכרזו כהצלחה מסחררת, אני אנסה אותם השבוע שוב, מעניין אם גם השבוע ילדון יאהב

הלכנו ליעוץ עם רופא חדש, במרפאה חדשה, הוא הציע כיוון אחר, בדיקות שעד היום לא עשו לי, הלוואי וזה יעזור.
אתמול הוזמנו לבראנצ' אצל חברים ולקראת הסוף הילדים שלהם השתוללו ביחד והילדון שלי עמד בצד, וזה שוב שבר לי את הלב. ואני יודעת שאין מה לעשות וזה המצב והוא לא מסכן, ובכל זאת, את חווית האחיות הזו הוא הפסיד, ועצוב לי על זה.
חוץ מזה , קר כאן נורא, ממש מינוסים לא הגיוניים, ןהטמפרטורות לא עולות - יאלה חורף, לך!
שיהיה שבוע נהדר וחמים

rona73

New member
גם אני מחזיקה אצבעות

המתכונים של ניקי .ב מעולים ויוצאים טוב כבר בפעם הראשונה!

גם אני מכינה בראוניז,מאפינס תפוחים,פאי תפוחים והכל יוצא טעים טעים!

אומנם אנחנו במדינה וביבשת אחרת, אך גם אצלינו קר מאוד.ויורד שלג!

למעלה