סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר השבוע שלכם?
מה היה טוב? מה היה רע ומה היה - לא נורא?
סוף שבוע נעים

שבוע ראשון בגן

האמת שממש התרגשתי לקבל את הילדודס ויחסית עברנו את חצי השבוע הראשון בשלום. יש לי רק 2 ילדות חדשות, כל השאר הגיעו אליי ישר מהתינוקיה וכבר מכירים אותי ואחד היה אצלי בשנה שעברה. אני מוצאת את עצמי מרימה הרבה אבל כולן בעבודה שומרות עליי ומעירות לי כי בעיקרון אסור לי להרים, אבל לא עומדת בזה
הם כאלה מתוקים.
&nbsp
הספקנו להכין איתם ברכה להורים וגם מתנה קטנה, וגיליתי שיש לי ממש ילדים מתוקים שהם חובבי יצירה אמיתיים אז זה בכלל תענוג

&nbsp
חוצמזה, הרבה מתח זוגי ומחשבות על כסף או חוסרו-כנראה שאוותר על החוג שלוקחת גם אם זה ממש עושה לי טוב, חייבים להצטמצם עם הטיפולים וזה לא הולך להיות קל.
&nbsp
זהו.. סופשבוע ארוך, בעיקרון אתמול רוב היום התעסקתי עם סידורים וענייני גן. היום-לא מתוכנן משהו מיוחד ומחר-החוג שלי,כנראה בפעם האחרונה עד שאוכל להרשות לעצמי את זה.
&nbsp
שיהיה סופשבוע נעים

כייף לשמוע מה כתבת על קבוצה הילדים,

זה כייף שהם בראש שלך, עם דברים שאת אוהבת לעשות.
אפשר לחבק ילדים גם בלי להרים אותם. זאת גישה שונה, אבל בהחלט אפשרית. יש משהוא בזה שאת יורדת לגובה שלהם, משהוא מאוד מחבר. אז תעשי טובה ותעזרי לצוות לשמור אליך

קשה לוותר על דברים שאת אוהבת, אבל לפעמים צריך לעשות ויתורים בגלל מצב כספי, מי כמוני יודעת, זה מאוד מאוד קשה - בהצלחה

להגיד לי לא לחבק זה בגדר גזר דין קשה מאוד...

במיוחד לא בתחילת שנה, כשהם כל כך צריכים את זה.
אני משתדלת לא להרים או רק להרים כשאני יושבת והם עליי. לפעמים קשה בפרידה וכו' ואז אני מרימה אבל מיד יושבת עם הילד.
&nbsp
אני תמיד יורדת לגובה שלהם, מאוד מאמינה בזה וגם ...מה לעשות, נמוכה

&nbsp
&nbsp

יוקלילי

New member
האנרגיות שלך מרגשות!

כמה נהדר שיש לך את הפינה הזו בגן עם הילדים, שבה את מממשת את עצמך וזוכה לקבל לא פחות ממה שאת נותנת!
לגבי הויתור על החוג, זה באמת לא פשוט לערוך ריענון בסדר העדיפויות בחיים, וטיפולים הם דבר תובעני.. קצת כמו ילדים בעצם. מאז שיש לי את הילדים, ולמעשה גם לפני- בתקופת הטיפולים שעשיתי (דיקור, התעמלות מיוחדת), לא יכלתי לעשות דברים שאהבתי והיו חשובים לי (מבחינה כלכלית, ומאז הילדים- מכל בחינה אחרת: זמן, פניות, כסף כמובן ועוד). מצד אחד זה ויתור, אך מצד שני זו התכווננות למשהו אחר שחשוב עבורך. לא תמיד אני מספיקה להגיב על דברייך, אך תמיד עוקבת ומאחלת לך בכל ליבי שתחבקי תינוק\ת או שניים בהקדם. לפעמים הדרך ארוכה וכואבת, אך זהו עוד שלב בכל התהליך, הרי בחור כבר יש לך וזה לא מעט לכשלעצמו :) וגם עבודה נהדרת ומספקת שללא ספק את מדהימה בה. בהצלחה עם כל האתגרים!!

הייייי

תחילת הגן נשמעת נהדרת!
לגבי החיבוקים,
ממליצה על חיבוק בישיבה, זה מה שאני עשיתי בהריון השני כשהגדולה היתה בת כמעט 3 והייתי בשמירה. עבד נהדר לשמחת כל המעורבים (-;
&nbsp
המתחים מבאסים,
מקווה שכבר יותר טוב.
&nbsp
חיבוקים שלוחים מכאן בשפע
&nbsp
&nbsp

mumfor4

New member
נשמע שהילדים ממלאים את ליבך

בחיים יש תקופות לא קלות של מחסור ושל קושי , מאחלת לך שבקרוב תצא השמש מבעד לעננים .
תמיד תזכרי שהכול זמני , ושבמקרה הזה למטרה אין מחיר .
בהצלחה .

השבוע שלי.

בוני משתתפת בהופעה של תיאטרון מקומי לשחקנים לא מקצועיים. יש פה כמה הפקות כאלה בשנה וזה מקסים בעיני.
אני הצטרפתי לצוות התלבושות. מי שאמורה לרכז את הצוות ויש לה המון נסיון, היא אישה מאוד מפוזרת. אני קובעת איתה ודברים מתפספסים וזה מאוד קשה לי. הבנתי שאני צריכה לקחת את המושכות בלי לאיים על הסמכות שלה, וזאת אחרי שיחה עם הבת שלה שהיא מנהלת התיאטרון. לא פשוט. אני מקוה שהדברים יסתדרו בסוף
אבל זה נותן לי המון להיות חלק מזה ואני מאוד נהנת מזה.

השבוע אורקני (מקום מגורי) הוכרז כמקום הכי טוב לילדים בבריטניה. אני לא מתה על הסקרים האלה, כי לדעתי הם לא ממש אמינים, אבל אני בהחלט מרגישה שזה נכון שזה מקום טוב לילדים, אז.... נעים לקבל את זה בשחור ע"ג לבן.

הצטרפתי לקבוצה בפייסבוק של צלמים חובבים (מאוד חובבים). מנהלת הקבוצה שמה רשימה של נושאים לכל יום בשבוע בתחילת השבוע, וכולם שמים תמונה ביום הרוולנטית לפי הנושא באותו יום. אני ממש נהנת מזה.

מאחלת לכולם שבוע טוב

rona73

New member
איזה כיף לבוני.

יש לך מצלמה מסוימת ?זה נשמע ממש מעניין וכיף בפורום. :) מאחלת לך ולכל משפחתך שנה טובה ומתוקה ,עם המון התחלות חדשות.

יש לי סתם מצלמה משפחתית כזאת,

אבל בשנים האחרונות התחלתי לצלם כל מיני דברים קצת יותר מתמונות משפחתיות.

לא צריך זמן בשביל זה.

והיום יש אפילו טלפונים שמוציאים תמונות מדהימות. זה רק לראות את הנקודה הזאת ולהגיד, את זה אני רוצה להנציח. זה יכול להיות ברחוב, בבית, בטיול ובכל מקום בעצם. בהרבה פעמים זאת התאורה המסויימת הזאת, בזוית מסויימת והסטינג שנוצר שקשה ליצור אח"כ.

אולי שווה להוסיף לפינת סופ"ש גם את התמונת השבוע שלכם, ומי שרוצה, יכול לשים תמונה, למרות שאפשר לשים תמונות בכל מקרה
אבל זה יעודד את חברי הפורום לשים תמונות.

מצ"ב תמונה שאני מאוד אוהבת לדוגמא

למעלה