סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

הטוב
הרע
והלא נורא

Mottek

New member
שבוע מצויין!

לשם שינויי אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר רע או לא נורא.
כמו שכבר כתבתי הייתי השבוע עם המשפחה בעצרת להזדהות עם ישראל. בדרך חזרה לרכבת הגדול עדיין לבש את דגל ישראל על הגב ואישה אחת התחילה לדבר עם הגדול ואמרה לו שזה הדגל הכי אהוב עליה. איזה כיף.
היום עשינו יארד סייל. סוף כל סוף נפטרתי מכל הצעצועים שהצתברו לנו לתינוקות שהילדים כבר לא משחקים איתם. להפתעתי לילדים לא היתה בעיה להפרד מהם. הקטן קצת שאל על כמה דברים אבל כשאמרתי לו שיחזיר למקום לא היתה לו בעיה עם זה. נפתרנו גם מאוד המון דברים שפשוט שכבו לנו בבייסמנט ושתפסו המון מקום. הרווחנו בערך $100, אבל לא התמקדנו בכסף. מכרנו הכל ב$2 דולר ואפילו פחות רק בשביל להפטר מהדברים.
אפילו הבישולים השבוע יצאו טובים לשם שינויי. פרטים ביום ראשון :)
שבוע טוב לכולם!

Mottek

New member
איך שכחתי!

הקטן חגג יום הולדת 3 השבוע.
הכנתי לו עוגת חיפושית. החיוך על הפנים כשהוא ראה את העוגה לראשונה היה שווה את כל המאמץ!

עוגה מהממת!

נריאת בדיוק כמו עוגת החיפושית שאני הכנתי לבכורתי ליומהולדת 3, רק שהחיפושית שלנו הייתה אדומה!
זו גם הייתה העוגה הגלוטנית האחרונה שהכנתי בחיי, אז הזכרונות ממנה מתוקים כיפליים!

המון מזל טוב

Mottek

New member
גם אני רציתי חיפושית אדומה!

אבל השתמשתי בcool whip כבסיס לציפוי (לא סובלת icing) ולא משנה כמה צבע מאכל אדום הוספתי זה עדיין נשאר ורוד (סיימתי אל כל הבקבוקון!). לא נורא.

גם אני לא אוהבת אייסינג

כבר לא זוכרת מה היה הציפוי שהכנתי, רק שהיה בו הרבה שמנת

מצרפת לך תמונה

בכלל אני אוהבת עוגות ימי הולדת, כל שנה הייתי צריכה להתעלות על עצמי, ואיזה בקשות היו להן - דג, חתול, פטריית דרדרסים.
חמותי טענה שאני בביזניס הלא נכון, ואני צריכה להכין עוגות, מזל שבשנתיים האחרונות הן צנועות בבקשות שלהן

forglemmigej

New member
הסופשבוע עוד לא נגמר

מנסים לחזור לשגרה אבל הלב נמצא כל הזמן מעבר לים איזה דבר מקולל זה להיות ישראלי זה כמו לשאת אות קין כל הזמן, הבן שלי נמצא במילואים ופרסם סטטוס מאד חמוד אני מפרסמת ..
קטפתי המון אוכמניות והקפאתי את כולן אתמול עשיתי קאפקייק .
בנטפליקס * יש נטפליקס מיוחד לסקנדינביה* יצאה כל העונה הרביעית של The Killing שזהו רימייק לסדרה דנית בשם forbrydelsen , העונה הזו כבר עצמאית בשטח כי הדנית היא רק שלוש עונות זה מה שבדרך כלל עושים פה אחרת זה נמרח כמו מסטיק משומש , העונה היתה מעולה , אפל וחמקמק כמו שצריך רק הסוף היה אידיוטי ובשום פנים לא מייצג את המקורית שם מעולם זה לא היה נגמר בהפי אנד.

עוד שבוע עבר

הטוב :
חגגנו 10 שנות נישואין. האמת, הופתעתי שהגענו לציון דרך משמעותי כלכך, מצד אחד עברנו כלכך הרבה דברים, מצד שני רק עצמתי את העיניים ופתאום אנחנו 10 שנים.
מחר אני נרשמת להמשך לימודים, יש לי דרך קצת יותר ארוכה ממה שחשבתי, אבל כל עכבה לטובה ואני מתרגשת ומחכה מאוד לבאות
הגדולה התחילה נבחרת התעמלות קרקע
הסתפרתי. השיער כבר היה ארוך (יחסית) עד מתחת לשכמות, ועכשיו יש לי קרה שפיצי. קצת קצר יותר ממה שרציתי בהתחלה, אבל אני ממש מרגישה הקלה בראש.

הרע : מאבקי כוחות עם הבכורה. אני לומדת מהן גבולות הסבלנות שלי (הרבה יותר ממה שציפיתי) והיא לומדת שאני לא מאיימת סתם אלא מקיימת. הרבה כאב לב ורגשות אשמה מכבבים פה בימים הבאים.

הלא נורא: לרגל 10 שנות נישואין החלטתי למדוד שוב את שמלת הכלולות שתלויה בארון. בקושי רב הצלחתי ללבוש אותה..... הסתכלתי בראי, וראיתי את הזרועות, הבטן, הגב. אז נכון שהייתי שמחה לחזור להיות מידה 2 אבל את כל הזרועות, הבטן והגב הרווחתי ביושר, וזה פשוט לא נורא.

Mottek

New member
מזל טוב על יום הנישואין!

איך חגגתם? מה עשיתם?
כל הכבוד לך על האומץ למדוד את שמלת החתונה. גם שלי יושבת בארון (אין לי מושג למה אני שומרת אותה, אין לי בנות) אבל אני לא חולמת על לנסות למדוד אותה כי אני יודעת שעם השנים זה בטח התכווץ...

1me too1

New member
מזל טוב ליום הנישואים

גם אנחנו חגגנו השנה עשור - מרגש.
לעוד הרבה שנים

1me too1

New member
אז, מה היה לנו

הטוב: רביעי עד ראשון ב north Conway, new Hampshire - need I say more?

היה מעולה, חברה טובה, מזג אויר מעולה, המקום מדהים, מדהים, מדהים. זתי קולגות אמרו לי היום שהן בטוחות שיהיה לי טוב בכיתה ו' ושאין לי מה לדאוג בכלל (בעצם, זה כבר צריך להכנס בשבוע הבא...)
הרע: נגמרה החופשה, וכרגע אין משהו גדול לצפות לו, אני חייבת שיהיה לי משהו לחכות לו אחרת אני מתחילה לשקוע.....
הלא נורא: עוד שבוע אני חוזרת לעבוד. הקעץ רק התחיל, חיכיתי לו שנה שלמה, והופ, נגמר....
שיהיה שבוע טוב

אפשר שוויץ קטן?

הטוב - ירדתי שמונה קילו בזמן האחרון. רק השבוע ירדתי יותר מק״ג, בפיקוח דיאטנית מוסמכת, תומכת ומקסימה. אחרי שנות מלחמה במשקל והגעה למיאוס עצמי פתאום משהו קרה.
הרע - כל פעילות קיץ שניסינו התגלתה ככשלון. בסוף הסתבר שהם הכי נהנים פשוט עם אמא בבית ויצירות/לגו/אפיה/ציור/כתיבה
הלא נורא - אפשר לקרוא לזה חמוץ מתוק? התאומים התחילו מוצקים בהצלחה רבה ואני מתרגשת אבל עצובה מהתחלת סוף ההנקה האחרונה של חיי (כנראה)

1me too1

New member
ואו!

כל הכבוד על 8 קג שירדו להם! זה לא פשוט בכלל ודורש המון כוח רצון!
כל הכבוד לך.
&nbsp
וחיבוק גדול על סוף עידן ההנקה הקרב

ואוו ענק

על הירידה במשקל ועל זה שלקחת את הנושא לידיים וטיפלת בזה.

לגבי פעילות הקיץ. נורא מבאס שאנחנו מתכנים משהוא שיהיה כייף לילדים וזה לא. אבל שוב, תפרגני לך בענק שכייף להם איתך בבית.

לגבי ההנקה האחרונה... טוב שיש אייקונים

mumfor4

New member
כול הכבוד לך !!!!

זה הזמן לעבור מאמא נייחת לאמא פורחת :)
כייף לתאומים ,בהצלחה .
זה תאומיקס או לא ? סתם , כי זה נחמד להכיר עוד אמהות לתאומים .

למעלה