סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

בואו נסכם שבוע.
איך עבר עליכן?
מה היה
?
מה היה
?
ומה היה
?

alphadelta

New member
פירוט

?? הייתה פה חלק מהמשפחה המורחבת?? הייתה פה חלק מהמשפחה המורחבת?? הייתה פה חלק מהמשפחה המורחבתוחוץ מזה אני עצובה שנגמרת חופשת הקיץ המופלאה. וגם מעט שמחה.

alphadelta

New member
אוף. לא יצאו לי הפרצופים

?? הראשון זה פרצוף שמח?? השני זה פרצוף ככה ככהו ה?? השלישי זה פרצוף בהיסטריה

Mottek

New member
היה שבוע טוב

הטוב: לקחתי את הילדים בתחילת השבוע לחווה, היה לנו כל-כך כיף! הילדים האכילו עגלים, ליטפו כבשים וגדיים ותפסו תרנגולות. בסוף היום הלכנו להצטנן בפארק מים שנמצא שם ואחר כך הילדים שיחקו בגן שעשועים. היה יום נהדר, הילדים היו מקסימים והכי חשוב בילינו שם ביחד יום שלם, יותר מ6 שעות ואם זה היה תלויי בילדים היינו נשארים שם לעוד 6 שעות!
ביום חמישי גם היינו במוזיאון המדע בבוסטון. שוב בילינו שם יום שלם במוזיאון והילדים היו מקסימים. לא הספקנו אפילו לטייל בכל המוזיאון הפעם כי היה להם כל-כך הרבה מה לראות.
הרע: לצערי בשאר השבוע הרגשתי שקצת הזנחתי את הילדים ושלחתי אותם לשחק לבד הרבה כי הייתי צריכה להתכונן לחופשה, לחפש מקומות בילוי וגם לנקות קצת את הבית לפני שאנחנו עוזבים כדי שאוכל לחזור לבית נקי. הכי היה לי קשה כשהאמצעי נורא ביקש שאשחק איתו ופשוט לא יכולתי להתפנות אליו.
הרע: בעלי לא מוכן לשמוע על להביא איתנו אוכל מהבית בשביל החופשה. הוא רוצה ללכת לחנות מקומית ולקנות שם הכל אחרי שנגיע. זה ממש מעצבן אחרי כל התכנונים שלי כדי שלא אצטרך לבשל הרבה בחופשה שלי, אבל אי אפשר להתווכח איתו. אני ממש לא מבינה מה איכפת לו לקחת ציידנית עם קרח וכמה דברים קטנים. אוף גברים!
זהו, הבית נקי, האוטו ארוז ואני מותשת.. מקווה לחזור עם כוחות מחודשים.

סופ"ש ראשון של שנת הלימודים

איך עבר עליכן? היה שבוע מצויין!!
מה היה
התחילה שנת הלימודים ביום ד'! הגדולה הלכה עם אבא שלה (ובכניסה לחצר בית ספר כבר אמרה לו ללכת, אבל ביום הראשון נהוג כאן ללוות את הילד לכיתה ולפגוש את המורה, לאכזבתה הרבה). אני הלכתי עם הקטנה, ולהפתעתי הרבה לא היא ולא ואני בכינו (ולאכזבת המורה שעמדה ביציאה מהכיתה עם קופסאת טישו, אף אחד מההורים לא בכה). היה טכס חמוד ברבע שעה הראשונה, הילדים נכנסו לכיתה והתיישבו על השטיח, המבוגרים נעמדו מסביב. המורה הקריאה את הספר the kissing hand (כתבתי עליו בהודעה אחרת), ואח"כ כל ילד הלך למבוגר שלו, נישק לו את היד כדי שהמבוגר לא יתגעגע לילד (כי המורה הסבירה שבזמן שהילדים יכיפו בכיתה המבוגרים יעשו דברים משעממים של גדולים והם נורא יתגעגעו לילדים שלהם), והלכנו. הייתי אחרונה לשחרר את הקטנה, אבל הייתי צריכה את החיבוק האחרון. אח"כ פגשתי ארבעה הורים מהכיתה בסטארבקס

מה היה
אני מנסה למצוא קרם פנים חדש, לפנים האדומות והיבשות שלי. השבוע נכנסתי לחנות טבע ולקחתי 10 דוגמיות שונות של קרמים. על כך שפורפרת כתבו את השם עם טוש שחור, אבל השמות נמחקו
. מצאתי שני קרמים שמרגישים מתאימים, ואני צריכה לחזור לחנות להריח את הקרמים ושוב להתייעץ כי אין לי מושג מה השם שלהם.
מה היה
? אני מחכה לתשובה סופית מאונ' שמאוד רציתי להתקבל אליה. אני בתהליך כבר 5 חודשים בערך, קופצת לדום על כל בקשה שלהם ומחכה שהם יחליטו אם כן או לא. ליתר ביטחון נרשמתי לקולג' ליד הבית שלי, אז גם ככה אני אתחיל ללמוד עוד שבועיים, אני פשוט רוצה כבר לקבל תשובה סופית ולא תשובה בסגנון "אנחנו רוצים אותך אבל יש רק עוד משהו אחד שאת צריכה לעשות ואז נראה"

שבוע טוב לכולם

ומה היה

המבוגרים צריכים נשיקה כי הם מתגעגעים לילדים בזמן שהם מכייפים

כל כך יפה
דרך נפלאה להיפרד מההורים ביום הראשון של כיתה א'.

המון בהצלחה עם הלימודים. אני מקוה שכל העבודה שלך מול האוניברטיסה הנחשקת תצליח

אהבתי שהדגישו מבוגרים ואל אימא או אבא

בגלל שיש כל כך הרבה סוגי משפחות, ויש בכיתה גם ילדים ממשפחות אומנות, המורות מדגישות את הביטוי your grown up

אני מבטיחה לעדכן בקשר ללימודים

הסיכום שלי.

השבוע היתה אצלנו אחותו של בעלי לחמישה ימים.
אין כמו אורח בבית בשביל לשים לי מראה על הנהלות הבית, בשביל לנער את שיגרת הבית.

קיבלתי המון מחמאות על דברים שבני הבית לוקחים כמובן מאליו. קיבלתי המון חיזוקים לדברים שאני רואה בצורה אחת ובעלי רואה בצורה אחרת. ראיתי כמה הבית שלי מתנהל עם חוקים של איך עושים דברים (חוקים של בעלי) וכמה זה מוזר למי שבא לרגע, ולמרות החוקים של בעלי, ראיתי גם כמה אני אוהבת שדברים נעשים כמו שאני רגילה, וכמה קשה לי לשחרר ולתת לאחרים לעשות את זה אחרת.

בקיצור, היתה לי חוויה טובה, עם אישה לא פשוטה אבל נדיבה מאין כמוהה.

בוני חוזרת לביה"ס ביום שלישי ואני צריכה Me time דחוף דחוף

שבוע טוב

לפעמים מראה מבחוץ זה מה שאנחנו צריכים

שמחה שהביקור היה מוצלח. ושתהיה חזרהמוצלחת לימודים עבור בוני

forglemmigej

New member
בעיקר עצב גדול ונורא

אתמול הייתי בבירה בקשו שנצא להפגין נגד זה שיהודים צריכים להסתיר את הזהות החיצונית שלהם יענו שלא יחבשו כיפה או שילכו עם מגן דויד כי זה מעצבן את הבני דודים והג'ננה עולה להם לראש בעקבות המלחמה שנגמרה (או שלא
) בשבוע שחלף. באו כמה פוליטיקאים שחבשו כיפה כמו שנוצרים שמים כשהם מגיעים לביקור רשמי ביד ושם קרוב למצח ולא יותר מאחור כמו שצריך לחבוש
, התהלוכה היתה באחד ממעוזי הגטאות איפה שהם נמצאים בשכונה שנקראית Nørrebro איך שראיתי את הדגלים וכל האנשים עם כיפה על הראש החלטתי לא להצטרף הענין נראה גמור , אירופה אבודה לגמרי . הגשם והשמיים השחורים לא הוסיפו למצב הרוח המדוכדך בכל מקרה. בדרך בחזור עצרנו בתחנת דלק להרגע קצת , התחנה יש בה פיצוציה או כמו שקוראים לזה פה קפטריה ועושים שם אוכל יותר טעים מכל מסעדה בעלת שם , הבטתי מהחלון הכביש הוא חלק מרשת כבישים שחוצה את אירופה לאורכה ורוחבה בשם E לכל נתיב כזה יש מספר וזה שעבר ליד התחנה נקרא E20 הנתיב הזה מתחיל באירלנד ונגמר ברוסיה הוא חוצה מספר מדינות בניהן דנמרק, משאיות אדירות נושאות סחורות ממדינה אחת לשניה נראה שאלו שעבדו בסוף השבוע היו בעיקר נהגים ממדינות מזרח אירופה שחברות מקומיות שוכרות אותם , הם יותר זולים מהמקומיים ואפשר לאבחן את הנהיגה שלהם כשהם כל רגע עוברים למסלול שלא מיועד לרכב כבד ורק מפריעים לנהיגה המנומסת של המקומיים, אגב אם המשטרה תופסת נהג שנוהג לא במסלול שלו ומפריע לתנועה הוא נקנס באלפי קרונות , הרעש נשמע כמו להקת רמשטיין ביום רע במיוחד כשהם מפעילים רק את הבסים , חשבתי מה כבר יקרה אם גם במזרח התיכון המקולל משאיות יסעו ממדינה למדינה עם גבולות פתוחים בלי לעשות עצירות במחסומים ..היום הייתי אצל איזה משפחה שהבת בגיל 16 ומשתתפת באיזה מקהלת בנות הן נוסעות לברלין באוקטובר להופיע באיזה כנסיה ואחרי זה המקהלה מברלין תגיע הנה ושוב חשבתי האם זה היה יכול לקרות במזרח התיכון שמקהלות יופיעו אלו אצל אלו, האם מקהלת בנות תוכל הופיע במסגד בדמשק האם מקהלת בנות בכלל יכולה להופיע בבית כנסת. הכל עומד על פני תהום.

1me too1

New member
האמת..... לא זוכרת

מנסה להיזכר מה היה השבוע....
: חברה חזרה מהארץ אחרי קרוב לחודש וחצי, התגעגעתי אליה ולמחרת כבר קפצתי לכוס קפה

בשישי הייתי אצל רופא שקבל אותי ואת בעלי, ויש לנו רופא משפחה צעיר ונחמד. אחרי הביקר אצל הרופא - נפגשתי לצהרים עם שתי חברות. היה כיף

קנינו לילדון ארון לחדר , בעלי פרק את מה שהיה מחובר לקיר, אחרי שסיימנו להרכיב, עברתי על כל הבגדים, מיינתי, אירגנתי בשקיות לחברות, אני שונאת לנקות ולסדר - אבל כיף לראות שזה מסודר
אה, וגם קניתי את כל הציוד לבית הספר
: כל השבוע ירד גשם, היה אפור וקר, הרגיש כאילו הקיץ עזב, היא איכססססס. נסיתי לשבת לארגן לנצמי מערכים לתחילת שנה, אבל יש לי בלאק אוט
. אני מנסה להחליט האם כדאי לי או לא להתחיל איזו תרופה - רוצה, אבל לא...
: לא עולה בדעתי......
שיהיה שבוע טוב חברות

rona73

New member
סיכום השבוע שהיה.....

אין כ"כ הרבה דברים עצובים.נהנים מהארץ!

הילדים שלי מספיק גדולים ומבינים שבארץ יש משפחה אוהבת.
הינו בים,טיילנו קצת בכמה מקומות.יש להם בן דוד ומאוד נהנים בחברתו.
העיברית שלהם הישתפרה.

בקיצור כייף... ועם המון חוויות......יש לנו עוד ששה ימים וחוזרים.
האפסקת האש מסתיימת בחצות,מאוד מעניין לראות מה יקרה.

למעלה