סופ"ש ראשון של שנת הלימודים
איך עבר עליכן? היה שבוע מצויין!!
מה היה
התחילה שנת הלימודים ביום ד'! הגדולה הלכה עם אבא שלה (ובכניסה לחצר בית ספר כבר אמרה לו ללכת, אבל ביום הראשון נהוג כאן ללוות את הילד לכיתה ולפגוש את המורה, לאכזבתה הרבה). אני הלכתי עם הקטנה, ולהפתעתי הרבה לא היא ולא ואני בכינו (ולאכזבת המורה שעמדה ביציאה מהכיתה עם קופסאת טישו, אף אחד מההורים לא בכה). היה טכס חמוד ברבע שעה הראשונה, הילדים נכנסו לכיתה והתיישבו על השטיח, המבוגרים נעמדו מסביב. המורה הקריאה את הספר the kissing hand (כתבתי עליו בהודעה אחרת), ואח"כ כל ילד הלך למבוגר שלו, נישק לו את היד כדי שהמבוגר לא יתגעגע לילד (כי המורה הסבירה שבזמן שהילדים יכיפו בכיתה המבוגרים יעשו דברים משעממים של גדולים והם נורא יתגעגעו לילדים שלהם), והלכנו. הייתי אחרונה לשחרר את הקטנה, אבל הייתי צריכה את החיבוק האחרון. אח"כ פגשתי ארבעה הורים מהכיתה בסטארבקס
מה היה
אני מנסה למצוא קרם פנים חדש, לפנים האדומות והיבשות שלי. השבוע נכנסתי לחנות טבע ולקחתי 10 דוגמיות שונות של קרמים. על כך שפורפרת כתבו את השם עם טוש שחור, אבל השמות נמחקו
. מצאתי שני קרמים שמרגישים מתאימים, ואני צריכה לחזור לחנות להריח את הקרמים ושוב להתייעץ כי אין לי מושג מה השם שלהם.
מה היה
? אני מחכה לתשובה סופית מאונ' שמאוד רציתי להתקבל אליה. אני בתהליך כבר 5 חודשים בערך, קופצת לדום על כל בקשה שלהם ומחכה שהם יחליטו אם כן או לא. ליתר ביטחון נרשמתי לקולג' ליד הבית שלי, אז גם ככה אני אתחיל ללמוד עוד שבועיים, אני פשוט רוצה כבר לקבל תשובה סופית ולא תשובה בסגנון "אנחנו רוצים אותך אבל יש רק עוד משהו אחד שאת צריכה לעשות ואז נראה"
שבוע טוב לכולם
ומה היה