סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

בואו, שתפו אותנו, איך עבר עליכן השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

הזמן פשוט טס

אני מארגנת את הקרנבל סתיו (AKA קרנבל הלוואין אבל לא אומרים הלוואין כי זה לא פוליטקלי קוררט ופוגע ברגשות הציבור שלא חוגג
)
למרות שנשאר רק חודש, לקח מלא מלא זמן להתחיל להזיז את העיניינים, אבל עכשיו אני כבר על הגל, ומיניתי 4 אנשים שיהיו אחראים על תחומים שונים. והשוס של השוס של השוס, יהיה לנו dunk tank!! המנהלת אישרה אתמול, ואני לגמרי בעננים.

king fire בצפון קליפורניה בוערת חצי שעה מהבית שלי. זו אחת השירפות הגדולות ביותר בשנים האחרונות, ואנחנו עוקבים בדאגה כל יום. היער המקסים שלנו נעלם לאיטו, יש זיהום אוויר, וריח של עשן (תלוי באיזה כיוון הרוח נושבת), יש את הבצורת הקשה ביותר בקליפורניה בכמה מאות שנים האחרונות (ברדיו שמעתי שזו הבצורת הקשה ביותר מאז ימי הביניים, אבל עוד לא בדקתי את הנתון הזה, וקצת קשה לי לקבל את זה כי בימי הבינים גרו כאן אינדאינים שלא עשו מעקב אחרי מזג האוויר ופגעי טבע). אתמול גילנו שזו הצתה מכוונת ע"י פושע מוכר..... זה מזוויע, מפחיד ושיחת היום בקרב כל התושבים באיזור.

לפעמים אני חושבת שלקחתי על עצמי יותר מידי, ואני כלכך עייפה ולחוצה ומרוגשת. לנהל את הקרנל (ועוד פרוייקט קטן שהתווסף על הדרך), ללמוד (רק שבוע הבא יש לי 3 בחנים, מבחן, ושתי מטלות), ושבוע הבא עמוס במיוחד עם החג, המשפחה שבאה מהארץ ויום הולדת לקטנה...... אני עוד רגע נרדמת על המקלדת....

בהחלט עמוס

סליחה שאני מעמיסה עוד יותר
אם אין לך זמן, אל תעני. נפלא שאת מגייסת אנשים, תמשיכי לגייס ושיעשו את העבודה במקומך. לנהל = העברת סמכויות
לך יש עוד דברים לעשות
המון בהצלחה לך.

מה זה dunk tank?

השרפה באמת מפחידה ומאוד מאוד מעצבנת מבחינת הנזק. תשמרו על עצמכם. ניתן לדעת על שנת בצורת ממצאים גיאולוגים, אז אולי הנתון הזה נכון. אם מישהו יכול להעביר מים, יש אצלנו מספיק לכולם

עוד פעם, המון בהצלחה במבחנים ושיהיה לך שבוע נפלא וחג שמח

noaronen1

New member
dunk tank

מישהו יושב מעל מיכל מים וצריך לכוון את הכדור למטרה מאחוריו
אם הילדים פוגעים הכסא שהם יושבים עליו נופל עם המבוגר לתוך המים והילדים מאושרים.
צרפתי לך וידאו שמצאתי
https://www.youtube.com/watch?v=7Vh8GkP9v-o

Mottek

New member
ואוו! כמה דברים

נשמע שאת ממש ממש עסוקה, אבל מאושרת. תנסי לעשות קצת כל יום ולא הכל בבת אחת ושיהיה לך המון בהצלחה עם המבחנים והקרנבל!

אני מצטערת לשמוע על השרפות, ואני מקווה שהם לא יתקרבו אליכם יותר מידי. אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה זה עצוב מפחיד כשיש שרפה בסדר גודל כזה ליד הבית. ולדעת שזו הצתה מכוונת זה ממש מכעיס! כמה הרס ונזק לסביבה, לחיות ולאנשים שגרים שם. נזק מיותר לגמרי!

משתפת.

בסופ"ש הקודם נסענו לאי אחר בקבוצת איי אורקני שם אנחנו חיים לסופ"ש ארוך (יום שני היה חופשת ביה"ס). מזג האויר היה מעולה (יחסית לחלק בעולם שאנחנו חיים בו), ומאוד מאוד נהננו.

ביום שלישי בבוקר התבשרתי שקיבלתי חצי מישרה, בתשלום, לארבע חודשים, כמנהלת חנות יד שניה שמממנת מרכז תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם.
זה מרכז שאני מתנדבת בו כבר כמעט 3 שנים, פעם בשבוע. הם פנו אלי למלא את מקומה של מנהלת החנות שנוסעת לעבודה התנדבותית בדרום אמריקה. מדובר ב-Shared job שמאוד מקובל כאן, בעיקר אצל הורים לילדים.
זה מאוד מחמיא לי, כי הם פנו אלי, תפרו לי את התפקיד שיתאים לי, ומאוד מאוד מתאים לי לעשות שינוי בחיי כרגע

ביום רביעי נערך בסקוטלנד משעל עם - YES or NO האם סקוטלנד נשארת כחלק מבריטניה או הופכת למדינה עצמאית. אני מניחה שאתם יודעים, אבל סקוטלנד נשארת כחלק מבריטניה הגדולה, בהפרש של כ-10% שזה מאוד מאוד צמוד. 84% מצביעים שזה המון, בעיקר שאומרים שאחוזי ההשתתפות בבחירות לפרלמנט הם כ 40%

זה היה קמפיין ארוךשל יותר משנה, ומאוד אינטנסיבי בחודשים האחרונים. מאוד התרשמתי מהתרבותיות שהכל התנהל (לפחות אצלנו) ללא ונדליזם והתנקשויות בין אנשים וקבוצות, עם המון כבוד לדעה האחרת. המון אנשים התנדנדו בין כן או לא. זאת בהחלט היתה החלטה לא קלה.

forglemmigej

New member
איזה מקום מדהים

אני מתה על הנופים הצפוניים האלו סחופי הרוחות והים ומזל טוב לעבודה החדשה, לדברים טובים צריך לחכות הרבה זמן, אגב אורקני והאיים באיזור, שטלנד, איסלנד ופארו הם יותר נורדים במהות מאשר שייכים ליבשת , אורקני ושאטלנד היו בכלל שייכים לנורבגיה ודנמרק איזו תקופה והבנתי שנורבגים בכלל יכולים להבין הרבה ממה שנאמר כי יש הרבה מילים שאולות באנגלית שמה, המפלגה הלאומנית הסקוטית רצתה אפילו להתחבר למועצה הנורדית (Nordisk Råd) אם הם יפרדו מבריטניה , הם טענו שהם הרבה יותר קרובים לסקנדינביה מאשר לבריטניה, הענין הוא שהמועצה הנורדית זה יותר ענין תרבותי היום כולם נסמכים על האיחוד ונאט"ו כדי להתקיים .

את מאוד צודקת לגבי הקשר הנורדי בכלל והנורבגי בפרט.

מצרפת עוד 2 תמונות מאותו סופ"ש
עם הנופים המדהימים של אורקני.
גם אני כמוך, מאוד אוהבת אותם.

Mottek

New member
איזה תמונות מהממות!

נירית, נראה מקום מקסים ביותר!
והמון בהצלחה עם המשרה החדשה! איזה כיף לך.

איך את ובעלך מרגישים לגבי ההצבעה לניתוק מבריטניה? האם הייתם בעד?

YES OR NO

בעלי הצביעה YES ומרגיש שזה פיספוס נוראי. אני הייתי רוב הזמן NO נחרץ. בשבועיים האחרונים התחלתי להתנדנד וזאת היתה החלטה מאוד מאוד מאוד קשה, בסוף הצבעתי Yes - לא בלב שלם

זאת החלטה בלתי אפשרית. יש כל כך הרבה לא נודע. מענין מה יהיה ב-2016 כאשר בריטניה תלך למשאל עם האם להשאר באיחוד האירופאי או לא

וואו שבוע מטורף לגמרי

לא יאמן שאנחנו רק שבוע פה בארה"ב.
נכנסנו די מהר לעניינים, חרשנו את העיר (ועדיין לא סיימנו רבע ממנה
), הלכו לנו הרגליים ולבעלי כבר נמאס לעשות לי מסג' ברגליים
.
&nbsp
אחרי יומיים של הסתובבויות די מצאנו את האיזורים שהתחברנו אליהם , התחברנו לחברת תיווך (קליבר) והצמידו לנו מתווך ישראלי ממש נהדר שבתוך שעתיים הראה לנו המון דירות.
התלהבנו מדירה מסוימת שהייתה די יקרה, הוא הצליח להוריד אותם ואפילו דאג לסדר שיהיה לנו חדר כושר ובריכה חופשי במשך השהות שלנו שם.
&nbsp
מצאנו דירה באיפר איסט סייד, באיזור מעולה, קרוב לסאבווי. עוברים לשם בעוד קצת פחות מחודש-בדיוק כשמפנים את הדירה הזמנית.
&nbsp
הספקנו לראות מחזמר בברודווי (MAMMIA), להסתובב כמו תיירים בשדרה החמישית,טיימס סקוור וכו'.
&nbsp
מחר בעלי מתחיל לעבוד ואני סולו

קנינו טלפון חדש עבורי כך שהגוגל מפס יעבוד אצלו וזה ממש נהדר-השתמשנו בזה ביומיים האחרונים וזה נוח מאוד.
מתכוונת לחרוש את העיר בעצמי

&nbsp
ובמקביל לצערי, אבא של חבר ממש טוב שלנו נפטר.
הבחור ממש סובל השנה, כל הזמן קורה משהו וזה היה הקש ששבר את גב הגמל-מנסים לתמוך בו גם מרחוק, זה לא פשוט.
&nbsp
וגם החג הקרב... קצת שובר לי את הלב שאנחנו לא נהיה עם ההורים והמשפחות.
&nbsp
כל הרגשות מתערבבים ביחד: התרגשות, לחץ, שמחה,התלהבות.... הכל ביחד מעורבב...
&nbsp

את נשמעת נלהבת וזה נפלא. חבל על החבר,

זה מסוג הדברים שמאוד מקשים בהגירה. אבל תמיד אפשר למצוא דרך לתמוך גם מרחוק.

המון בהצלחה לכם

noaronen1

New member
איזה כיף!

תהנו תהנו תהנו ותהני תהני תהני.
ויהיה לכם מאוד כיף. שמחה בשבילך שבחרתם לגור בעיר - זה הזמן! וכל הכבוד למתווך.
&nbsp

Mottek

New member
נשמע שהיה לך שבוע נהדר

ושהספקתם לעשות המון!
אני מצטערת לשמוע על האבא של החבר, זה אחד מהקשיים שנמצאים כאן. שלא תדעו עוד צער והלוואי שמעתה ואילך יהיו רק חדשות טובות.

1me too1

New member
אומנם, סוף השבוע כבר עבר, אבל מנסה לסכם

השבועות עוברים לי מהר מאוד, ואני מגיעה לערב גמורה מעייפות.
השבוע היה בסימן ימי הולדת, של הילדון ושלי. בסוף השבוע חגגנו לו עם חברים במקום של טרמפולינות - הוא נהנה מאוד.
בגזרת ה
ואולי ה
תקווה שהשנה תתחיל אחרת התפוצצה בפני, ואני לא לומדת ותמיד מתאכזבת. מתי כבר אלמד לא לצפות ושלא יהיו לי תקוות???
הסיפור עם הבוסית, ששיתפתי בו שבוע שעבר, אתמול היתה שיחה לא הכי נעימה, ומעניין איך זה ימשיך, ומה יהיו ההשלכות.
שיהיה שבוע טוב

תנסי לבדוק עם עצמך אם יש מוקשים שאת דורכת עליהם בדרך. אם תוכלי לזהות אותם, יהיה יותר קל בפעם הבאה.
בכל מקרה, שתהיה לך שנה טובה, שנה של כיף ושנה של הגשמת חלומות (למרות הכל, חשוב לחלום
)

1me too1

New member
המוקשים....

עם הבוסית או עם הציפיות?
אם זה נכתב בהקשר לציפיות - קשה לי לא לצפות, ואני יודעת שאני אתאכזב ובכל זאת .
ולגבי הבוסית..... אני צריכה ללמוד לספר עד 3 ולהפסיק לקחת דברים ללב.

למעלה