סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

ועוד שבוע עבר עלינו.
בואו ספרו,
מה היה טוב, מה היה רע, ומה היה לא נורא.
שיהיה סוף שבוע נעים

1me too1

New member
אני מתחילה.. ..

הטוב: הימים עוברים להם וככה בשקט, בלי לשים לב, חופשת החורף כבר כמעט כאן.
ירד שלג השבוע, והרבה, וזה כל כך יפה, אני כל פעם מחדש מסתכלת על העצים ומתלהבת מהיופי.
הייתי במסיבת חנוכריסמס מהעבודה והיה נחמד.
הלא נורא: ירד המון שלג, משהו כמו 30 סמ ביום אחד ועוד 10 ס'מ ביום למחרת. חשבתי ללכת הביתה ולא להשאר למסיבה, סיימתי ב 11:30 והמסיבה התחילה ב 4:30, ובחוץ השתוללה לה סופת השלג הראשונה לעונה, אבל בסוף שוכנעתי ע'י חברות להשאר, וביליתי איתן את הצהרים בקפה וקשקושים, והיהנחמד מאוד, הלא נורא היה שלקח לי זמן לנקות את האוטו, לצאת מהחניה ולבסוף הגעתי הביתה בכמעט 8 בערב. אבל היה נחמד.
&nbsp
זהו, שיהיו סוף שבוע נעים.

mumfor4

New member
מצטרפת

היה טוב , הרבה דברים טובים , אני מרגישה כאילו ילדתי תינוק חדש , מטפחת את האתר שלי , נכנסת לבדוק סטטיסטיקות , מפיצה ומשווקת והכי נהנית לבשל ולשתף .
כשמקבלת פידבק חיובי נמלאת גאווה כמו אמא צעירה .
לילדים היתה הופעה בבית הספר , הקטנה היתה מלאך ( מצאו למי לתת ) והקטנטן רועה צאן מתוק . נהניתי מהשירה , המשחק , ההשקעה של בית הספר והשירים היו כול כך קצביים .
במעבר חג היום יחגגו עם סופגניות בבית הכנסת .
נפגשתי עם מישהי לגבי אפשרות שלי להתחיל לעבוד בחברה מסויימת כעצמאית , נרגשת גם מזה .

לא נורא - הקור , אני מגרדת ערימות קרח מהשמשה של הרכב , למרות שנעזרת בספריי זאת לא המטלה האהובה עליי , אם יש למישהו פתרונות קסם , אני אשמח
נורא - כן התרגלתי , החצי שלי עובד אי שם אבל עדיין זה קשה לי ולילדים מאוד . אני , מתנחמת בזה שחופשת הכריסטמס קרבה והוא יגיע לחופשה משמעותית .
שיהיה שבוע נפלא וקסום .

אצלנו ברחוב יש אנשים שמדליקים את האוטו והולכים אכול

ארוחת בוקר, עד שהם צריכים לצאת הקרח נמס מהשמשה
פעם ראשונה שראיתי את זה לא הבנתי למה המכוניות עומדות ריקות עם מנוע עובד בבוקר

המון בהצלחה עם האתר שלך, אני נהנת ממנו.

שבוע טוב

אספרסו2

New member
כאן זה אסור לפי חוק.

זיהום אויר,
לגרמנים יש נסיון בהשפעת הגז הנפלט על גוף האדם.

noaronen1

New member
כן... גם כשזה שלנו זה סוג של בייבי

לא הבנתי את זה עד שהרמתי את האתר של immamommy ההתרגשות, התגובות.
זה סוג אחר של התרגשות. ואכן רואים את זה בכל הפוסטים שלך - אנרגיות של התרגשות ויצירה.
אני זוכרת שהייתי הולכת ברחובות ניו יורק עם הבעל והוא היה אומר לי: קדימה! תמונה תמונה לבלוג! זה היה כל הזמן ללכת ולחשוב מה אני מצלמת כדי לשתף אחר כך עם הקוראים. מן התרגשות, יום אחרי יום.
תהני!!!! אני יכולה לומר לך שהבלוג שלי הביא אותי לאן שאני היום בגלל כל האנשים מסביב שחיבקו כל כך והראו לי שהם מאמינים במה שאני עושה. זה נתן לי את הכח לקום ולעשות עוד ועוד. immamommy זה כבר לא אותו הדבר, אבל היא תמיד תישאר הבייבי שלי. יש לי המון כבוד למה שהבלוג הזה הביא לחיי.

mumfor4

New member
כייף לדעת שמבינים אותי

מצטערת אם אני נשמעת מתלהבת מדיי, אחרי תקופה ארוכה של חיפוש משמעות לעצמי ברילוקיישנים. סוף סוף אני עושה משהו שאני נהנית ממנו נטו.
שלחי קישור לבלוג, כי בחיפוש בגוגל קיבלתי הרבה תוצאות .

noaronen1

New member
למה מצטערת???!!! הכי כיף בעולם לראות את זה!

תהני תהני תהני. ממש אל תתנצלי. זה הזמן שלך!
יש קישור לבלוג בחתימה שלי (-:

השבוע היה קונצרט קריסמס בביה"ס של בוני.

היא במקהלה של ביה"ס והיה לה גם סולו.ההופעה, כולל הצגת הקריסמס היתה מושקעת ויפה.

בשבוע שעבר היו לנו כמה סופות חזקות, כולל שלג ראשון החורף, שום דבר בהשוואה לקנדה, אבל שלג תמיד יפה ומחמם את הלב.

שבוע טוב לכולם וחג שמח

שבוע של הרבה אפייה

הייתה הופעה של זמרים שחלקם עובדים במנהלה בבניין שלנו ועשו הופעה של שעה של שירי כריסטמס- זה היה מקסים!
&nbsp
היה שלג מאוד חזק במשך יומיים- מראה מקסים , פחות תענוג להסתובב בחוץ עם השלג הזה

&nbsp
רע: קיבלתי תוצאות של בדיקות דם, הרופאה קצת מודאגת ורוצה לשלוח אותי לרופא מומחה

&nbsp
לא נורא: קצת חוששת לקראת הנסיעה לקליפורניה מכל מיני סיבות-לא רוצה לפרט לגבי זה, אבל זה מאוד מלחיץ אותי.
&nbsp
טוב: הנסיעה שמתקרבת והאחיינים שאראה, ההתנדבות בבית הכנסת, אנשים נחמדים שיוצא לי לפגוש, הרבה הרבה אפייה שתמיד עושה לי טוב וחברה שבקרוב מגיעה לפה

forglemmigej

New member
אצלי זה סתם סיפור של חורף לא יותר..

האנרגיה נמוכה מים המלח, השמש עולה בערך בתשע ושוקעת בשלוש ובין לבין מתכוצים . אני ממש לא טיפוס של חורף והוא ממש הרד קור פה .השכן שלי אלן ,אימץ חתול חדש לג'ינג'י שכבר נמצא אצלו, תמונה מצורפת.
בכל מקום יש שרשרות עם נוריות מנצנצות לחג המשמש ובא אבל לא ראיתי התנפלות בחנויות.
אני מאד אוהבת אמנות מכל סוג ובעיקר ציור ושירה ,אספתי כמה בפייסוש ואחד פרסם שיר מרטיט אז אני מצרפת גם.

noaronen1

New member
וואו שיר חזק מאד

זה מדהים אותי כל פעם מחדש כמה מזגהאויר משפיע על מצב הרוח. אני לא מאמינה לומר בקול רם שיהיה לי קשה לחזור לניו יורק כי אני מאד אוהבת את מזג האויר שאנחנו חיים בו כרגע שהחורף בו הוא קריר וזהו. חיבוק ענק ותחפשי דרך להאיר את החורף עבורך.

noaronen1

New member
איזה מהר עבר השבוע הזה!!!

הטוב היה כנראה שאני לא זוכרת שום דבר לא טוב, וגם לבלות היום עם הבת שלי בחנות רהיטים ועוד של יד שניה האהובה שלי לסיבוב שני של מתנות. זו חנות כל כך יפה. אין שם ריח של יד שניה הכל מעוצב ומסודר כל כך יפה. מרגיע אותי להיות שם וכיף לי שהבת שלי נהנית איתי ולומדת לדוג הפתעות.
&nbsp
הרע - הרגשתי עוף מוזר במסיבת חילופי העוגיות. הזמינה אותי עם של חבר של הגדול. כולן מורות מאותו בית ספר חוץ ממני. פעם ראשונה שלמדתי על שיחות של מורות על הורים ילדים ומערכת החינוך. מעניין ומשעמם באותו זמן. רציתי הביתה כל כך. כבר הרבה זמן לא הרגשתי עןף מוזר....
&nbsp
לא נורא - הפסדתי הרעב מסיבה לחג המולד עם הילדים אצל חברתי הגרמניה בגלל שהקטן שלי חולה. מודה שממש לא התחשק לי ללכת. הבייבי shower שאירחתי היתה לאותה קבוצה והן די מהר עברו לגרמנית וזה הרגיש מאד מוזר לעמוד ולא לדעת על מה מדברים. אז לא התחשק לי יום אחרי יום להיות עוף מוזר. בעיקר כי ידעתי שגם הבעל לא יבוא (בכל זאת יש פוטבול בטלויזיה...) זהו נראה לי...
&nbsp
שיהיה לכולם שבוע טוב - שבוע עמוס בפגישות ושות' לפני שהילדים יוצאים לחופש.

Mottek

New member
השבוע שלי

סליחה שנעלמתי קצת מהפורום בשבוע האחרון.
סבא שלי, בן 86, היה בטיפול נמרץ, מחוסר הכרה. לא היה ברור אם בכלל יצא מזה. לשמחתי אחרי מספר ימים היתה תפנית במצבו והוא הצליח להתאושש. אבל מתוך מחשבה שאולי זו תהיה הפעם האחרונה שלי לראות אותו בחיים, טסתי לקנדה ביום שבת להיות איתו וחזרתי רק היום לפנות בוקר. ועכשיו נודע לי שהולכים לשחרר אותו מהבית חולים אחרי שהייה של שבוע. שרק ימשיך להיות בריא.

למעלה