סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

אז.... איך עבר לכם/ן השבוע?
מה היה טוב, רע, ולא נורא

השבוע שלי היה די פעיל

קיבלתי שבוע שעבר אישור עבודה סופסוף ואז זה הכניס אותי לחרדות ולחצים סביב זה
אבל לקחתי לעצמי יומיים להתאפסות ונכנסתי לתהליך של חיפוש עבודה- כבר הייתי ב-2 ראיונות עבודה, והתחלתי שיעורים פרטיים ואני בדרך הנכונה. אפילו הוכחתי לעצמי שאני מסתדרת לא רע בראיון עבודה באנגלית. שלחתי קורות חיים למלא מקומות ומקווה שמשהו טוב ייצא מזה
.
&nbsp
חוץ מזה, פגשתי חברה חדשה מהבניין, ישראלית שפנתה אליי דרך אתר של הבניין אחרי שכתבתי הודעה לפני חודש על זה שאנחנו חדשים יחסית בבניין ונשמח להכיר חברים חדשים
נפגשנו רק שתינו שלשום לבית קפה והיה ממש נחמד וכיף, ואתמול יצאנו אנחנו, היא ובעלה ועוד ישראלי מהבניין לערב סושי והיה ממש כיף

&nbsp
חוץ מזה, עברתי צילומי תדמית השבוע כדי לשים תמונות נורמליות בדף העסקי בפייסבוק אבל התמונות יצאו לא מוצלחות וגם כתבנו את המייל שלי לא נכון (הצלם העתיק את זה ללוח גירים והעתיק לא נכון ואני לא בדקתי לצערי
). הצלם היה מקסים ויצירתי מאוד אבל לצערי רואים שהוא בתחילת הדרך והתמונות היו באיכות ככה-ככה
יש איזה 1 או 2 שיכולה להשתמש בהן אז לפחות זה...
&nbsp
וגם הזמנתי כרטיסי ביקור שעיצבתי דרך איזה אתר- אמור להגיע עוד כמה ימים

&nbsp
והרע והלא נורא מגיעים ביחד- יש לי בטא בקרוב אחרי ההזרעה ואני בשלב ההתחרפנות ומנסה לא להתפתות לעשות בדיקה ביתית כי התוצאה מושפעת מהכדורים והזריקה שנתנו לי.
וגם...
מצפה לי יום ממש עמוס ב-1.3- כל רגע מוסיפים לי עוד משהו

חגיגת פורים בהתנדבות, book club בצהריים ובערב המוקדם-הופעה של יוצאי כוורת

&nbsp
סופשבוע נעים

כן, הרבה קורה בבאת אחת

ולצד כל זה-אני בנדודי שינה מטורפים.
קמה כמעט כל יום בשלוש לפנות בוקר
.

השבוע שלי. וגם גיליתי שהאביב כבר פה

בוני בחופשת אמצע סימסטר, אז לא צריך לקום מוקדם בבוקר

הלכנו לראות את הסרט אנני ומאוד נהננו. ממליצה מאוד.
https://www.youtube.com/watch?v=F6lNi7cZ-Ho

אתמול היתה ארוחת ערב של כל מתנדבי המרכז לתמיכה בחולי סרטן ובני משפחותיהם שאני מתנדבת בו. זאת ארוחת ערב שעושים כל שנה. אני לא אוהבת ארועים כאלה, אבל אתמול היה ממש נחמד.

השבוע היו יומיים עם 8 מעלות, אז יצאתי לגינה לניקוי העלים ומה שצריך (אני מאוד אוהבת לעבוד בגינה), ואז גיליתי שהאביב הגיע. מצרפת כמה תמונות. היום מתחיל להאיר בסביבות 7:30 ויורד אחרי 17:00, אז באמת סימן שהאביב כבר כאן. אתם מרגישים שהאביב מגיע למחוזותכם? איך זה נראה אצלכם?

1me too1

New member
איזה יופי

איזה אביבי, ואו!
כאן אנחנו עדיין בעיצומו של החורף....
איך מוסיפים תמונות באמצע שירשור? אני יודעת להכניס תמונה בהודעה ראשית אבל לא בשירשור קיים....

זה בדיוק אותו דבר.

יש לך למטה צירוף: עם תמונה של מצלמה, פילים ודף נייר,
את לוחצת על התמונה של המצלמה
בחר תמונות
, מביא אותך לסיפריות שלך
אישור

זה די חדש

1me too1

New member
השבוע שלי

שוב, עבר מהר.
הייתי מאוד עייפה, ממש, אולי אלו הכדורים החדשים שקבלתי, לא נראה לי, כי אלו בעיקר תוספים כאלו ואחרים.
בסוף השבוע היה הוקי, וסקי, ולמחרת בראנצ' אצל חברים.
הכנתי עם הילדון לבבות לילדים בכיתה שלו, הוא היה מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית: -). בגלל עינייני אלרגיות לא רציתי להתעסק עם ממתקים אז קנינו בועות סבון וארזנו הכל יפה ביחד.
התחלנו לבדוק לגבי אימוץ, די העציב אותי לראות את התאורים שכתובים באתר, כאילו הילדים המסכנים האלו, הם בובות על המדף, מצד שני התהליך לא קל וחשבתי לי לתומי, שאלו ילדים שמחפשים להם בית והתהליך יהיה קצר יותר - אז זהו שלא.....
מזג האויר קר, אפילו קר מאוד, ומתחיל להיות קשה, לי לפחות. מקווה שהאביב יפציע במהרה.
שיהיה סוף שבוע נעים

alphadelta

New member
סוף השבוע

המשפחה באה לביקור והייתי מאד לחוצה. לא יודעת למה. הם קפצו כי זה סוף שבוע ארוך. הכל מסתדר כמובן והלחץ כולו היה בראש שלי. אבל זה הרגיש מאד אמיתי... אז אנחנו נהנים. כל בני הדודים עסוקים עכשיו ואני יכולה לשבת ולקרוא מה חדש בפורום :)

אוי, גם לי זה קורה

שאני נכנסת ללחץ מכלום (סתם בראש) וצריכה לעצור את עצמי להגיד לעצמי: תרגעי, על מה כל המהומה?
תהני!!!!

forglemmigej

New member
איחור אופנתי

השבוע היה פה אקשן ,אני לא אכנס לסיפורים על מה קרה כי אני מניחה שרובם שמעו את הסיפור, אבל אני רוצה לתאר את התרשמותי כמתבוננת , האנשים פשוט היו בשוק איך מישהו מעיז לגעת בשני דברים די קדושים פה וזה חופש הביטוי והיהודים , לפגוע ביהודים אחרי שהצילו את רובם במלחמת העולם השניה זה באמת באמת חוסר הבנה בסיסי של התרבות המקומית ושני הסיפורים שאותי הכי הרשימו הם סיפורו של דן אוזן ,בן של ישראלי ומתנדבת אני מניחה ,שנולד פה והוא עם רקע אתני אחר ואותו עומר עבד אל־חמיד אל־חוסיין שגם נולד פה אך הוא ממוצא האהוב עלי-פלשתינאי , שניהם קבלו את אותה הזדמנות ולהגיע למשהו בחיים אך בעוד שהראשון היה פעיל בקהילה והרגיש כחלק מהעם הדני השני הרגיש שצריך להרוס את העם . מיום שבת טוחנים ברדיו ובטלויזיה את האירוע והיום עשו אפילו מעין תוכנית של שירים בכיכר כמו שהיה אחרי רצח רבין , אנשים בשעת מצוקה צריכים ניחומים וטוגזרנס כאילו שככה פותרים את הבעיה העמוקה והפתלתלה בעזרת שיר כמו גשר על מים סוערים. לא.

יש לי עוד סיפור התבוננות שאני רוצה לשתף, היום נסעתי ברכבת איזה שלוש שעות, מולי ישבה אשה עם ילדה קטנה בערך בת שנתיים אולי שנתיים וחצי היא עלתה תחנה אחת אחרי , פה נהוג שבנסיעות ברכבת או במרחב ציבורי לא שומעים ציוץ מהילדים הם מאד מחונכים ומאולפים, לאחר ששתיהן הסתדרו במושב מולי האשה הוציאה מהתיק דפי נייר וטושים כאלו לציור אבל לא הילדה ציירה אלא האמא, היא ציירה פרחים מדהימים מאד מדויקים שורה אחר שורה בדף ,כמו משהו אוטיסטי אוסידי כזה , כל פרח התחיל באותה נקודה רוחבית שהפרח לידו היה, לכל פרח היו עלי כותרת מדויקים בצורה מדהימה ,הילדה לא הוציאה פיפס מהפה ואני פשוט הייתי מהופנטת מהצורה שבה היא ציירה, כשירדתי בתחנה היא עוד המשיכה לצייר היא לא ירדה איתי , זה היה משהו מממד אחר

חיכיתי לסיכום שלך.

חברת ילדות שלי חיה בדנמרק. הבן שלה עובד בהבטחה של בית הכנסת הזה. בשל אירוע שהיה להם, הבן שלה החליף משמרת עם אותו מאבטח שנהרג
הם כולם שם בשוק.
אני דווקא חושבת ש"שירים בכיכר" זה מעולה ללכד עם ולעבד דברים. זה לא יפתור בעיות, אבל זה עוזר לאנשים.

אהבתי את הסיפור על האמא

למעלה