סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר עליכן השבוע? מה היה טוב, מה היה רע ומה היה - לא נורא?
כולם עסוקים בנקיונות לחג, או שלא מתרגשים מזה יותר מידי?

mumfor4

New member
עוד שבוע עבר

אני לא ממש מתרגשת מנקיונות פסח כי אני מנקה כול השנה אבל הפעם הזמנתי עזרה חיצונית מנקה שתגיענקות היטב את הבית בזמן שאני אהיה עסוקה במטבח
המון אורחים צפויים לנו לליל הסדר ומזה אני יותר לחוצה .
התפריט מוכן לפרטי פרטים . רק שיעבור בשלום .
חג פסח שמח לכולם
דורית

לא מאמינה שהסופשבוע כבר הגיע

שבוע מתיש מתיש...
התחיל בפגישה עם הרופא שלי שהרגיע אותי ואפילו אמר בעברית "סבלנות"
(משקיען
), שלח אותי לצילום רחם שזה משהו לא סימפטי בעליל (אבל שרדתי כדי לספר ואפילו ראיתי את טום הנקס
. נראה מה יהיה, מניחה שהשבוע מתישהו תהיה עוד הזרעה ואולי הפעם תהיה מוצלחת
.
&nbsp
בעבודה הכל היה אחלה, הילדים ממש מתקרבים אליי וזה כיף לקבל פידבקים חיוביים מהם

&nbsp
קיבלתי כמה הפניות לעבודות לשנה הבאה אז מקווה שמשהו טוב ייצא מזה

&nbsp
מנסה לחשוב מה עוד היה...
הממ.. מריבה גדולה עם אחותי- אבל זה לא חדש, היא מאוכזבת תמידית ממני (מה לעשות שלא מושלמת כמוה
),הכנות לקראת ביקור ההורים וקצת הרבה ארגון הבית כי נמאס מהבלאגן שחגג בגלל שאין מספיק מקום אחסון- קניתי כל מיני אביזרים לארגן את הארונות וזה ממש עשה לי סדר.
&nbsp
וזהו, שומרת על אופטימיות... מנסה לפחות

mumfor4

New member
לפעמים

אחרי צילום רחם דברים מסתדרים פתאום . מנסיון .
אורך רוח בכול התחומים

המון בהצלחה,

תשמרי על אופטימיות וגם אני מצטרפת לאחרי צילום רחם דברים נפתחים שם.

מחזיקה לך אצבעות

בוסטון, הספקת לחזות בביטויי

האבל הלאומי על מות המנהיג המייסד, או שנחלצת לפני שהוא הלך לעולם טוב יותר?
לפי מה ששמעתי על סינגפור יכול להיות שאפילו הסחלבים קיבלו הוראה לא לפרוח באותו יום...

Boston Guy

New member
הביטוי "חרב עליהם עולמם" אינו הגזמה

שבוע מטורף של אבל לאומי ברמה יותר קיצונית מהמראות שמתועדים על מה שקרה אחרי רצח קנדי או מה שחוויתי אחרי רצח יצחק רבין.

כל השבוע אנשים עמדו בתורים אינסופיים - 8, 9, 10 שעות בחום של סינגפור - כדי להשתחוות לפני ארונו.
פתחו 18 "תחנות השתתפות בצער" ברחבי העיר - וגם שם היו תורים של שעות.
כל אתר אינטרנט סינגפורי - כולל מסך החיפוש של גוגל סינגפור - החליף את דף הבית שלו במודעת אבל.
היום חצי מהקניונים בסינגפור היו סגורים. מאות אלפים עמדו שעות בגשם טרופי סוחף לאורך מסלול הלוויה.

מכיוון ש"סינגפור הירוקה" היה יוזמה שלו - על כל עץ שהוא נטע במו ידיו בגני סינגפור יש סרט שחור.
די הרשים אותי לראות עץ מהגוני ניגרי שהוא שתל ב 1980 - שגדל למימדים אדירים וכיום הוא מתנוסס לגובה של יותר מ 50 מטר, והגזע שלו הוא בקוטר 5 מטר...

כל זרי הפרחים בלוויה היו סחלבים. במשך כל "ויהי בנסוע הארון" לאורכה ולרחבה של העיר הצופים השליכו עלי כותרת של סחלב למרגלות עגלת הארון.

צפיתי במסע הלוויה מגג המלון - היה די מרשים.

forglemmigej

New member
וואו נשמע מרתק ביותר

אבא שלי ז"ל סיפר לי שכאשר סטאלין נפטר אנשים בארץ אמרו סטאלין אבינו, רוסיה אימנו , כולנו יתומים ,זה נשמע דומה כמובן שאין מה להשוות את סינגפור לרוסיה ,אבל האבל הזה בפקודה זה מה שנשמע.
אני מעולם לא הייתי באסיה מה שאומרים, כלומר כמובן שנולדתי באסיה אבל לא אסיה במובן התרבותי שלה ,אם יורדים לסוף דעתי
, גם לא הייתי בדרון אמריקה וגם לא באוסטרליה הכי רחוק זה היה ביקור בארה"ב לשבועים וזהו ,זה באמת מקום מדהים עם נופים רבגוניים ועוצרי נשימה , אנשים מקסימים בניגוד למה שמראים בסרטים וטלויזיה ונדיבות לב בלתי נגמרת . אבל מאז ומעולם אירופה נראתה לי כבית החדש שלי , אני אוהבת את האור החלש שלא חורך את העיניים או כל אוביקט שנמצא בשטח , את הרחובות הנקיים כי כל הזמן יורד גשם את הגינות המושקעות-שוב, כי יורד גשם-,את העבר שמתבונן מכל פנה שכבודו במקומו אבל שמה הוא צריך להשאר ולא לאכול את הראש כל היום , את האסתטיות , את הדת שמופרדת מהמדינה הלכה למעשה , רוב הכנסיות אפילו חתולים לא באים להתפנק שמה על החלון ואם כבר מדברים על חתולים לכל חתול יש בית אין דבר כזה האכלה המונית באיזה קרן רחוב או חתול שמתחבא מתחת לרכב חונה , אני חושבת שהטראומה ששרפו חתולים יחד עם המגדלות שלהם בימי הביניים היא מה שהביאה את האנשים פה לדאוג לכל חתול ולא משנה צבעו או גזעו , כולם שמנים ועצלנים חחחח, אירופה תמיד נראית לי כמו איזה עלמה מתפנקת כזאת שמתמתחת כל הזמן והעיניים שלה מפלבלות ממה ילד יום, או לחילופין בגרסה הישראלית שלה הלא היא חני , אשתו של אשר בן חורין שתמיד צועקת לו: אשששששר

Sinophile

New member
אני כלכך מתגעגעת לסינגפור...

מקווה יום אחד לחזור!
איזה כיף לך!!

השבוע שלי ובעיקר השבוע הבא שלי

הדבר הכי מסעיר שקרה השבוע הוא שעשינו מנוי משפחתי למרכז הספורט. בעלי עושה שימוש רחב במרכז הספורט, ובשביל למשוך אותי לפעילות ספורטיבית זמינה, החלטנו לעשות מנוי משפחתי. זה לא זול בכלל, 70 פאונד בחודש, אבל עשינו חשבון שזה שווה את זה.
אז השבוע הייתי בשתי קבוצות ספורט, פילטיס ויוגה פיטנס, שחיתי בבריכה וגם הג'קוזי וסאונה כלול

בעלי מטפס צוקים כבר המון שנים, ולפני כשנתיים בנו קיר טיפוס במרכז הספורט שלנו. הוא שם פעמיים בשבוע ועוד פעם עם בוני. השבוע הלכנו שלושתנו, אני ובוני מטפסות והוא מאבטח (בי לייניג). זאת בהחלט היתה חויה משפחתית כייפית.

בשבוע הבא אנחנו נושאים לחופשה בסקוטלנד, אזור גלזגו, לשבוע ימים או כמה שיבוא לנו בעצם. אנחנו חיים על אי בצפון סקוטלנד ומאוד רחוקים ממרכז סקוטלנד. לא יצאנו לחופשה משפחתית של יותר מ-3 לילות בקבוצת האיים שלנו, כבר יותר מ-6 שנים
. אחותו של בעלי גרה בגלזגו ולכן אנחנו נוסעים לשם. אנחנו לא יכולים להתארח אצלה, אז אנחנו מתארחים בדירה של ישראלית שגרה בגלזגו, שנדבה את דירתה כי הם נוסעים למזרח הרחוק ל-3 שבועות בדיוק בחופשת האביב של בוני. איזה נדיבות. באמת מדהימה, כי אנחנו ממש לא מכירות. שתינו חברות בקבוצת פייסבוק של ישראלים בסקוטלנד, לא יותר מזה. ממש מחמם את הלב.

Mottek

New member
מזמן לא השתתפתי

החודשיים האחרונים היו לי מאוד קשים, מאז שאמא שלי באה לביקור בעצם. לא יודעת אם זה קשור אליה ישירות (היה נחמד, באמת) אבל מאז אני פשוט מרגישה שלא הצלחתי להתאושש ולחזור לעצמי, ואולי זה היה בגלל כל השלג שלא נגמר... בכל מקרה, לאט לאט אני כן סוף כל סוף חוזרת לעצמי ואפילו מזג האוויר מתחמם קצת (באופן יחסי, כן?)?
אז מה עשיתי בחודשיים האחרונים? קודם כל גמלנו את הקטן מחיתולים, הוא כבר בן 3 וחצי, אז הגיע הזמן. חסל סדר חיתולים!
חוץ מזה, מה שלקח ממני באמת המון זמן היה פרוייקט שעשיתי בבית הכנסת עם ילדי כיתה ד'. אני מלמדת אותם כבר שנתיים על ישראל, או לייתר דיוק על ערים בארץ. סיימנו את הספר והם ביקשו לעשות פרוייקט מיוחד, אז הכנתי איתם מונופול. מה שמיוחד במשחק הזה הוא שאנחנו בכלל לא משתמשים בכסף ובשביל לקנות משבצת צריכים לענות נכונה על שאלות. הילדים חיברו בעצמם את כל השאלות מתוך ספר הלימוד שלנו. אני קצת עזרתי, אבל הם עשו את רוב העבודה, כולל התכנון של הלוח. בסוף אני לקחתי פיקוד, הדפסתי וניילנתי את הכל ואז הכנתי את הלוח בבית. הילדים כל-כך התלהבו כשהם ראו את המשחק המוגמר. זה היה שווה את כל המאמץ!
זהו, מקווה לחזור להיות יותר פעילה עכשיו בפורום.

מקסים!

אני אשמח אם תשלחי לי כל מיני רעיונות ותכנים שהעברת בנושא ישראל.
אני שוקדת בימים אלו על פרוייקט דומה בבית הכנסת שבו מתנדבת וכל דבר יכול לעזור

Mottek

New member
בשמחה

איזה מין תכנים את מחפשת ולאיזה גילאים? חומר לא חסר לי.
אני אצור איתך קשר בפרטי, בינתיים אני מצרפת תמונה של הפרוייקט

למעלה