סוף שבוע כבר כאן!!!

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן!!!

איך עבר עליכם השבוע?
מה אתם עושים בחופשת הקיץ?
מתוכננת לכם איזו חופשה מיוחדת?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא?

שבוע שממש עבר מהר

שבוע נעים אך עמוס בקייטנה- לא קל לעמוד בקצב של כל הכיף שאנחנו עושים להם. בשבוע הקרוב אני האחראית אז אני קצת בלחץ מזה אבל יודעת שקטן עליי
עדיין מלחיץ אותי להוציא את הילדים החוצה מהגן- ממש בלחץ אטומי מזה, אבל נראה לי שבסוף אני אתרגל לזה- ככה זה באמריקה
.
&nbsp
היה לי לילה ללא שינה, נרדמתי על הספה לאיזה שעה מוקדם בערב שישי וזה די הרג לי את הלילה אז יצא לי הרבה שעות בהייה בטלויזיה. עכשיו היינו אצל זוג חברים עם התינוק המהמם שלהם (פשוט משוגעת על הקטנצ'יק הזה
),הזמנו אוכל סיני וקשקשנו- היה ממש כיף.
&nbsp
מחר- book club , הכנתי לכבוד זה עוגת קובי

&nbsp
ככה אוהבת את הסופשבוע שלנו- פעיל אך נינוח ולא עמוס מידי

נשמע עמוס

בדיוק הפוך מהסופש שלי :)
רבצתי כל היום על הספה..
איזה כייף שמחר יום ראשון ועדיין סופש!!
יקח לי זמן להתרגל...
&nbsp

כן, יש ליום ראשון חופשי פלוסים רציניים

עכשיו כשאין לי התנדבות ויום ראשון פנוי-מרגישה את זה

הזמן עף

ואנחנו כאן כבר כמעט 3 שבועות

טוב לי.
ככה, פשוט, קטן,
בלי הרבה מילים והסברים.
מתפללת שימשיך ככה עוד הרבה

carlimi

New member
הי מיכצוקית

ברוכה הבאה לפורום

אני די סנילית רוב הזמן, אז אני לא זוכרת אם פתחת פוסט היכרות או לא.
בא לך להזכיר לי איפה אתם, איך הגעתם וכו' ....אם בא לך כמובן, לא חייבים

&nbsp
ווואאאוו, זה בהחלט מרשים להיות כאן 3 שבועות ולרבוץ כל היום על הספה .... אני חושבת שלקח לי כמה חודשים טובים עד שהגעתי לזה ...אבל כנראה שה"בעיה" אצלי ...חחח

כתבתי כשהצטרפתי...

לא זוכרת מה

באנו לדנמרק כי זאת המדינה בה נולד גדל האיש שלי ובשבילו זה היה לחזור הביתה.
בעיירה קטנה וחמודה.
בעיקר כי בא לנו וכי רצינו שינוי.
על הדרך התלבשו גם לימודים ואזרחות לבנות..
&nbsp
יש לי 3 בנות. 11, 8, 6
&nbsp
וזהו נראה לי

&nbsp

carlimi

New member
אמרתי שזו אני

לא היה לי ספק שזו אני שלא זוכרת ...חחח
דנמרק אחלה (נראה לי, לא הייתי עדיין לצערי).
וואו, 3 בנות ורבצת על הספה כל היום!? שלושה שבועות אחרי מעבר לארץ אחרת?!
אני מקנאה. באמת. לגמרי. ממש.
&nbsp
תמשיכו להינות וברוכה הבאה

rona73

New member
סופ"ש רגוע..

הילדים חזרו ממחנה הקיץ הראשון. אספר קצת על המחנה.זהו מחנה בהונגריה ליהודים בלבד.מבולגריה נסעו באוטובוס כ12 שעות.הילדים אמרו שיש שם ילדים מהאזור,פולין,רומניה,הונגריה,בלרוס,תורכיה גם מהודו וגם מUSA.?? הם נהנו כ" כ מהכל.היו שם טורנירים בספורט,ברכות ועוד המון דברים. הילדים שלי התבגרו קצת וגם חזרו יותר גבוהים,הכירו המון ילדים . אני והאיש נחנו ועשינו הכל לאט ובלי לחץ. ביום ראשון הבא הילדים שלי נוסעים למחנה השני,בבולגריה. ולסיום מזג האויר נפלא.

1me too1

New member
מסכמת

הילדון התחיל קיטנה, נראה שכיף לו, הוא חוזר עייף מאוד. על פניו נראה בסדר, למעט דבר אחד - הם נסעו ל splash pad באוטובוס עירוני, וכששאלתי את הילדון ליד מי ישב, הוא אמר לי שלא היה מקום לשבת והוא עמד בהלוך ובחזור. הילדון עוד לא בן 7, רזה כמו דחליל..... אז נכון שזו נסיעה קצרה יחסית, לא ממש על הכביש הראשי, הרוב בתוך העיר, אבל.... דברים קורים, לא? גם אוטובוס יכול לעצור עצירת חירום, או להיקלע לתאונה, לא? כשדיברתי עם האחראי הוא אמר שאין ממש מה לעשות, כשדיברתי עם מס' חברות התשובה היתה: אה באמת? טוב, לא נורא, זו נסיעה קצרה..... ואני תוהה, האם זו אני הלא בסדר?? השבוע הם נוסעים לאיזה גן חיות על הכביש הראשי, יוצאים מהאי לאי אחרי, אני ממש לא יודעת מה לעשות.
חוץ מזה, תפס אותי וירוס שהשבית אותי לגמרי בשני וקצת בשלישי.
פגשתי חברה - והיה ממש ממש כיף, צהרים עם האיש.
נפלה לילדון עוד שן, תגידו עד מתי ממשיכים עם פיית השיניים??
שיהיה סוף שבוע נעים
****** האם משהיא תוכל לפתוח את הפינה בשבוע הבא? לא בטוח שאוכל. תודה מראש

די מוזר שלא כל הילדים יושבים, וחגורים

אצלנו זה אסור כמה שאני יודעת, אבל אם כל האנשים סביבך אומרים שזה בסדר, אולי זה בסדר? הייתי מתקשרת לארגון האחראי על הקייטנה לוודא שהם עומדים בנהלים.
ואם את לא רגועה, האם יש לך אפשרות להיות שם ולוודא שהוא עולה על האוטובוס בטיול לגן חיות, ובמידה ולא, לקחת אותו ברכב שלך?

אצלנו פיית השיניים קיימת כל זמן שהילדה מאמינה
למה לקלקל את הכייף הילדותי הזה? למרות שהבת שלי ויתרה על הפייה בשביל לשמור את השיניים שלה

אני יפתח את הפינה ביום ראשון הבא, אל תדאגי.

1me too1

New member
זה לא בטיחותיבטיחותי, זה בטוח

הבעיה שהאנשים כאן כאלה שאנטי, לא אוהבים להיכנס לעימותים ודי עושים כל מה שאומרים להם, כי.... ככה אמרו להם. ועלי, זה לא תמיד מקובל /-:
אבל כבר אמרו לי שיוציאו שני אוטובוסים לטיול הקרוב, מקווה שזה באמת יהיה יקרה.
&nbsp

עדין בחופשה בישראל,

השבוע אני בעיקר בנושא המשפחה המזדקנת. ביקרתי אצל דודתי לכמה ימים. דודה שאני בקשר טלפוני איתה כל שבוע בשוטף, אבל כשראיתי אותה, והתארחתי אצלה כמה ימים, הזיקנה לא עושה טוב לאנשים. כל כך עצוב

בבית של אבא שלי שקעו כמה מרצפות בסלון, וכל זמן שיש על זה שטיח, לא ממש שמנו לב לזה. אבל השטיח מתפורר ומייצר אבק ברמות גבוהות אפילו בקנה מידה של ישראל, ושיפוע מתחיל להיות קצת מסוכן לאדם בן 80+. הצעתי שנטפל בזה בזמן שאני כאן ואני יוכל לעזור בארגון הבית לפני ואחרי. פתאום אני מוצאת את עצמי בתוך שיפוץ כל הריצפה בבית, עוד לא החלטתי אם לצחוק או לבכות. ראינו אתמול כמה אופציות והתכנסנו למשהוא, היום יגיע איש מקצוע ונראה מה נחליט. יש לי עוד שבועיים לחופשה

למעלה