עוד שבוע כבד עליי
בזמן האחרון איכשהו כל יום הוא כבד עליי.
חוץ מהיום, בחלקו הגדול
.

לצום אני לא יכולה, אבל בימי כיפור אני אוכלת מעט ו"פשוט" (דייסת קוואקר על מים ובלי כלום, אפילו לא מלח). עבר כמובן בסדר, רק שבמוצאי החג בעלי טפס אותי במטבח ב-10 בלילה באמצע הורדת תוכן של מיכל שמנת מתוקה על צלחת
. הוא היה אמור להיות עדיין במקלחת!!

הטובים של השבוע:
1. בעלי המקסים ובני המתוק והנפלא. כמה כיף להיות איתם.
2. בעלי עובד, מסתגל, חשבון הבנק מעט מתאושש. בתקווה. לפחות בחודש הזה.
3. הלכתי לרופא וביקשתי עזרה עם המתח, הלחץ, הדמעות, הרעד ועם התקפי הפאניקה והחרדה. קיבלתי בקבוקון עם כדורי קסמים והם עושים עבודה יפה. רק עושים אותי ישנונית, כך שחצי יום אני מסתובבת בעבודה עם חיוך מרוחק על הפנים, כוס אספרסו ביד והולכת בשמיניות. כמו איזה יצור מאיזה סרט מצויר. אני טיפה מגזימה כמובן, אבל זה תיאור קרוב. כמובן ההשפעה עוברת הרבה לפני שאני מתיישבת מאחורי ההגה.
4. מזג האויר הסתווי פשוט נפלא. נפלא נפלא נפלא.
5. עשיתי כמה טלפונים חשובים. לא יודעת כמה הם ישפיעו על משהו לטובתי, אבל עשיתי אותם.
6. לבעלי היה יום הולדת ועשיתי לו יום עם הרבה דברים קטנים טובים. קיבלתי המון תודות.
7. היום העברנו יום מקסים, עם טיול על שביל צר סביב אגם שלא ידענו על קיומו, עם ארוחה במסעדה, עם הרבה נשיקות וחיבוקים, טנטרום קצת ארוך ועוד הרבה נשיקות וחיבוקים.
8. הדיירים שלנו פינו את הדירה, כך שסוכנת הנדל"ן יכולה לעשות את הקסמים שלה. הצד השני של המטבע: שתי משכנתאות מלאות לשלם למשך תקופה בלתי מוגבלת. אבוי.
9. כמה ריצות יפות, ארוכות, מהירות ומהנות במסלולים שונים. איזו מדיטציה איכותית.
10. יש עוד הרבה, אני בטוחה. אתחיל להפסיק לשעמם את האינטרנט.

הרע?
שאני לא ממש מצליחה להישתלט על עצמי. עובדת על זה.
גם התזונה שלי היא ממש איכסה השבוע.

הלא נורא?
הכל לא נורא בעזרת כדורי הקסמים.

מחר אנחנו מתכננים לעשות לבחור, בן ה-3, תספורת ראשונה. תחזיקו אצבעות... שיהיה שבוע טוב והכי חשוב - בריא.