סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר עליכם השבוע?
חגגתם את.סוכות?
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה - לא נורא??
המשך סוף.שבוע נעים

סופשבוע ארוך

מתחילה להתרגל לסופי שבוע הארוכים האלה -בסוף באמת אתקשה לחזור לשגרה

&nbsp
לא חגגנו את סוכות, אבל מן הסתם עסקתי בנושא בגן בימים שעבדנו

&nbsp
היה שבוע די עמוס, כל בוקר התחיל בבדיקת דם ואולטרסאונד- אני כבר נראית כמו מסוממת והבטן שלי נראית כמו מסננת

&nbsp
קצת לא הרגשתי טוב אתמול, היום הרבה יותר טוב.
&nbsp
מזג האוויר פה ממש סתווי, הטמפ' ירדו ואפילו חשבנו לרגע שהוריקן בדרך לפה אבל הוא פוסח עלינו לשמחתי...
&nbsp
עושים סופשבוע בייתי ורגוע

&nbsp

1me too1

New member
השבוע שלי

שוב דרמות שאפרט עליהן בהזדמנות, אבל בסך הכל היה רגוע.
הביקורים הסתיימו, והילדון בפעם הראשונה הזיל דמעה, אבל עבר לו.
בקשתי פגישה עם המורה שלו - צרפתית שפה קשה
ומבאס שאני לא ממש יכולה לעזור לו. לקחתי לו תלמידת תיכון שתעזור לו, אבל זו לא ממש מורה שמכירה את תוכנית הלימודים, ואני זו שאומרת לה מה לעשות, אבל המורה מאוד נחמדה והבטיחה לשלוח הביתה חומרים שיעזרו לנו.
הסתיו הגיע במלוא הדרו, קר והעלים משנים את הצבעים, אני אנסה להעלות תמונה.
שיהיה המשך סוף שבוע נעים ושבוע טוב
אני לא מצליחה להעלות....

1me too1

New member
תודה

הצרפתית הזו זה סיוט, כל כך הרבה אותיות מיותרות, שלא מבטאים אותן במילה אבל הן בכל זאת שם...
איך??? איך???? לומדים ככה להכתבה) -:
&nbsp

שבוע מאכזב מבחינתי,

אני לא יודעת כמה מכם זוכרים, אבל לפני שנה החלפתי את מנהלת החנות יד שניה שאני מתנדבת בה ל-4 חודשים. היא עוזבת את האי, ואני התמודדתי על התפקיד. לא קיבלתי אותו

לא נורא, אנחנו לא רעבים ללחם ואני די אוהבת את חיי כמו שהם כרגע. אבל האופציה הזאת בהחלט פתחה לי המון נושאים למחשבה. בוני כבר אוטוטו בת 10 וצריכה אותי פחות ופחות. עם ההבנה הזאת, חשבתי שזה בעצם זמן מעולה לחזור לבנות לעצמי חיים סביב עצמי ולא סביב בוני והמשפחה. הרבה שאלות ותשובות היו אצלי בשלושה שבועות האחרונים.

היה לנו גם ערב הורים, שזאת פגישה של המורה עם ההורים. המורה שיבחה את בוני ברמת הלימודים, חברות ועזרה לזולת. נקודה שעלתה כבעייתי אצל כל המורים של בוני בעבר, שהיא לא עומדת בזמנים של העבודה, מתקבלת אצלה בהבנה מלאה, "כי בוני רוצה להעביר את כל מה שיש לה בראש ויש שם הרבה"
אני מקוה שכל החיים יהיה מי שיבין את זה

יש לנו כמה ימים נפלאים של סתיו. ימים ללא גשם, רוחות חזקות וקור - דהיינו.

שבוע טוב לכולם

יוקלילי

New member
מצטערת לשמוע!

נשמע מאכזב...
מקווה שייפתחו בפנייך אפיקים חדשים, לפעמים זה קורה ממקומות לא צפויים .
יפה בעיניי שאת רואה את המכלול, כמו ההכלה המקסימה של המחנכת של בוני( לפעמים לא צריך בהכרח שעוד אנשים יבינו אותה כמוה, גם מה שהיא נותנת ויוצרת עבור בוני ילווה אותה ) .החיים שבנית במקום כה שונה ראויים להערכה, אני בטוחה שעם היכולות והכישורים שלך תמצאי את מקומך בעבודה, ומאחלת לך שזה יהיה בקרוב.

mumfor4

New member
מצטערת לשמוע אבל

כול דבר קורה מסיבה. תאמיני שיהיה טוב ושהייעוד שלך הוא אחר . לגבי בוני אולי כדאי ללמד אותה לתמצת? שולחת לך חיבוקים ונשיקות

לגבי בוני,

עבדנו איתה בשנים קודמות על עמידה בזמנים. הבנה של כמה זמן לוקח לעשות דברים ולתכנן בהתאם, לא פשוט בכלל.
אבל דווקא השנה, המורה מבינה מאיפה בה הקושי הזה ואין לה בעיה עם זה, אז זה טוב, אני בבית עדין ממשיכה "ללמד" כמה זמן דברים לוקחים לנו וקיצורי דרך לדברים שאפשר.

כמה מבאס!

תמשיכי להתנדב שם?
רק תזכרי שזה לא אומר עלייך שום דבר זה אומר רק עליהם ועל הבחירות שלהם

ואני שמחה בשבילך על שהגעת למקום של לעשות חושבים על מה את רוצה הלאה,
לדעתי זה מקום נפלא להיות בו ואני מקווה שיצמיח לך כנפיים

&nbsp
לגבי בוני,
האיש שלי גם כזה,
חכם מאוד ועובד בקצב לא שיגרתי בעליל,
זה לא קל במסגרות אבל מהנסיון שלנו,
אפשר למצוא בחיים לא מעט מקומות שיש לזה יתרונות...
והמשפט שאמרה המורה פשוט מקסים!
&nbsp
סתיו שמח

יוקלילי

New member
אכתוב סיכום חודשי

לא כתבתי מזמן, מגבלות הזמן שלי הן שכמעט ואין לי זמן לעצמי, ועכשו הילדה חבוקה בזרועותיי עקב מחלה (בקיעת שיניים), ומנומנמת רב היום- כך שיש לי מעט זמן לכתוב.
עבר עלינו חודש נפלא, כמעט בלי גשם ועם שמיים כחולים ויפים. הספקנו לטייל הרבה לפני שיורדת חשכת החורף. ביקרנו בבית הקיט של המלכה ויקטוריה (בית אוסבורן)- מומלץ בחום לכל מי שמזדמן לדרום, ובעוד כמה עיירות ציוריות. אחי וחברתו ביקרו אותנו השבוע, והיה נפלא. כשיש זוג שטרם התחתן זה קסם עבור האחים בעלי הילדים. הילדים נהיו חולים מהביקור, מרב התרגשות כמובן... ביום הראשון לא הפסיקו שניהם ליילל, ביום השני הגדול נרגע ולקטנה גילינו שן שמבצבצת, וכך היא חולה כבר 4 ימים...לפחות היא רדומה. אני מכינה את עצמי נפשית לחורף, מקווה שיעבור רגוע ובלי דכאון מהקור והחושך.

אני דווקא "התאכזבתי" לטובה מהחורף כאן, ציפיתי להרבה

יותר גרוע. את החורף הראשון שלי עברתי עם מעיל מישראל, עכשיו יש לי כבר מעיל חורף שאני יכולה ללבוש ז'קט פליז מתחת ובא לציון גואל.
זה יהיה החורף הראשון שלכם באנגליה?

שמחה לשמוע שהיה ביקור טוב, חבל על הילדים, אבל ככה זה

יוקלילי

New member
הגענו בסוף ינואר

אז יצא שחווינו חצי חורף. אפשר לומר שהיה פה חורף סביר מבחינת הציפיות, ואפילו יצא לי לשמוע את המקומיים מתלוננים על הקור. היו 3 מעלות לכל הפחות, ורק אפיזודה אחת של שלג. מצד שני, עדיין לא חוויתי רצף של חודשים קרים וחשוכים, מקווה שיהיה בסדר

איזה כייף

הביקור נשמע נהדר!!
שימשיך בטוב ובכייף,
מזדהה עם הפחד מהחורף,
מקווה שיעבור בשלום ומקסימום נעודד אחת את השניה מעבר למקלדת

היום בשבע בבוקר עוד היה פה חושך גמור,
לשמחתי עד שיצאנו עם הבנות כבר יתבהר..
מקווה שנתרגל מהר

יוקלילי

New member
יד ביד לקראת החורף הצפוני

את כמובן יותר צפונית ממני, אנחנו מתחת לקו ברלין ויש פה הרבה שעות אור יחסית לאנגליה

למעלה