סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר עליכם השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה - לא נורא??
סוף שבוע נעים וחמים

השבוע שלי

היה לי שבוע נפלא.
היינו בחופשה 5 ימים. בילנו באזור מקסים, ובעונה הזאת זה בכלל מדהים. מזג האויר היה בעדנו ולא ירד גשם בכלל במהלך היום, וגם רוח לא היתה, שזה נדיר בשבילנו, מה שהפך את ה-12 מעלות סלזיוס לחמים ונעים. אפילו מעילים לא לבשנו כמעט. הספקנו גם לטייל וגם לבדוק מטבחים, מקלחות וריצוף לבית החדש, שיוצא הרבה יותר זול מלקנות על האי.

יום אחרי חזרתנו הביתה היה לי ראיון עבודה לתפקיד לעובדים במועדון לילדים בגילאי 10-12, פעם בשבוע לשעתיים בשעות אחה"צ/ערב. לא קיבלתי את התפקיד, אבל כן קיבלתי להיות מחליפה לתפקיד הזה. זה אומר שהם מכשירים אותי לעבוד עם ילדים + קורס עזרה ראשונה שזה ממש כרטיס כניסה להמון תפקידים אחרים. אז רק זה שווה בהחלט.

לצערי אני עדין לא מצליחה להוסיף תמונות
שבוע טוב

השבוע שלי...

שבוע קצת מאכזב כי הייתי בטוחה שתהיה החזרה והרופא המליץ לוותר כי הכל נורא רגיש לי בגלל השאיבה והניתוח שעברתי בסוף אוגוסט וחשוב לתת מנוחה קצת לגוף כדי שלא יהיה גירוי יתר. לקחתי את זה קצת קשה כי מאוד חיכיתי לזה אבל ברור לי שזו החלטה נבונה וטובה לנו ולגוף שלי.
&nbsp
משהו טוב- התחלתי לעבוד על מסיבת חנוכה, ממש נהנית מזה שיכולה להחליט בעצמי מה יהיה במסיבה ונראה לי שתהיה אחלה מסיבה

&nbsp
משהו לא נורא- חזרתי לאכול שטויות, מנסה לעבוד על עצמי אבל עם כל זה שלא ממש היה בפוקוס בשבועיים האחרונים והבית היה די ריק כי כל פעם דחינו קניות ואז אכלתי שטויות על תקן ארוחות אז הכנתי רשימה מסודרת ותכף נצא לקניות ביחד- בילוי סופ"ש

לתת לגוף זמן זה חשוב ביותר,

וגם לנפש. לקחת פסק זמן לרגע.

חיבוק ענק והמון בהצלחה עם המנוחה, עם האוכל ועם להנות במה שיש כאן ועכשיו

een ogenblik

New member
מטרה סופית

אני מבינה שזה מאכזב ומעצבן ומעציב ומבאס, אך הריון הוא הדרך, המטרה היא ילד חי לאמא בריאה.
אם כדי להגיע למטרה שלך צריך לתת לגוף להתאושש - קחי את הזמן עבור זה. כל עוד יש ביציות מופרות, ההריון קרוב. מאוד קרוב. חבל להזדרז כדי להיות בדרך מוקדם, ואז לפספס את המטרה.

מסכימה איתכן לגמרי

לכן אחרי הבכי והתסכול הראשונים-שחררתי והכל בסדר, מקבלת את הזמן הזה באהבה

למעלה