סוף שבוע כבר כאן!

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן!

ספרו לנו איך עבר עליכם השבוע....
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה - לא נורא??
שיהיה סוף שבוע נעים וחמים, תהנו היום בערב: -)

הטוב,הרע והמכוער

הטוב: שבוע ממש כייפי בגן. לימדנו על חמשת החושים וזה היה מאוד חוויתי. ה-co teacher שלי לגמרי נכנסה לעניינים השבוע ולא הפסקתי לשבח אותה על זה. סופסוף מרגישה שיש לי שותפה אמיתית.
&nbsp
הרע: ביומיים האחרונים הילדים לגמרי איבדו את זה- התחילו להרביץ, לנשוך וכו'.
ובנוסף ,אתמול הייתה לנו שיחת צוות וכולנו כמעט יצאנו עם התיק על הכתף הבייתה מרוב עצבים ותסכול- ההתנהלות שם כל כך מקולקלת ויש דרישות הזויות...היינו ממש צריכות לאסוף את עצמנו שנייה לפני שהילדים מגיעים ולעבור את היום הזה.
&nbsp
הלא נורא- המתנה להחזרה-עוד קצת וזה מגיע... לפחות יש לי הפסקה מזריקות. רק כדור פעמיים ביום-סביל

&nbsp
&nbsp
&nbsp

אני ממש ממש ממש

שמחה לשמוע על השינוי בגן!!
מקווה שימשיך ככה בטוב ובכייף ובשותפות משמחת!
&nbsp
מקווה שהילדים יתאפסו מהר. נשמע לא נעים...
&nbsp
וממשיכה להחזיק אצבעות..

שוב אני מגיעה רק אחרי סופש...

שבוע שעבר היה שבוע מהמם עם מזג אויר נהדר,
מה שאומר שטיילתי המון גם לבד, גם בזוג וגם עם הבנות.
כייף.
&nbsp
ביום רביעי אמא שלי, אחותי ואחיינית שלי באות!
כמה משמח!
וגיסתי כבר קנתה כרטיס לסוף נובמבר ככה ששמח אצלנו :)

איזה כיף

יפה לך שאת מתייחסת ככה לביקורים. אני שומעת ביקור מהארץ ומצד אחד-יש התרגשות, מצד שני- לא אוהבת את הביקורים האלה אולי בגלל שהבית קטן ויש הרבה הוצאות סביב הביקורים הללו ו...לא יודעת, אולי בגלל התקופה שאני עוברת צריכה יותר את המרחב האישי שלי.

תראי...

זה רק הביקור השני שלי...
וגם הבית שלנו קטן (הווה אומר- אורחים ישנים בסלון..)
אבל זה אנשים שקרובים אלי מאוד ושאני אוהבת מאוד ככה שזה משמח.
וכשאמא שלי נמצאת, כל ההוצאות פוחתות משמעותית + עושה לי כבר את כל הקניות בגדים וריהוט שעוד צריך

בגדול את צודקת...

אני מאוד נהנית מאנשים ואורחים אבל כנראה שכרגע אני בתקופה שהסטייט אוף מיינד שלי הוא בגדר "תנו לי להיות לבד, בשקט"
.
&nbsp
כאשר ההורים היו פה היה לי ממש קשה, בעיקר בגלל אבא שלי-הוא אדם לא קל, שרגיל להתנהלות מסוימת ואם לא- אז עושה חרם. כל הזמן היה פה מריבות שלהם ואחרי ששנים אני כבר לא חיה איתם בבית לשמוע שוב את המריבות האלה-החזיר אותי לעבר.
&nbsp
אני בנאדם מאוד מתוח כשאני מארחת בבית, כי רוצה שהכל יהיה מושלם וכיף לכולם ויוצא שמוציאה המון כסף סביב האירוח- קונים יותר אוכל,אוכלים בחוץ, מסתובבים במוזיאונים ומקומות שעולים כסף וכו'.
&nbsp
כשזה הורים אני מניחה שזה שונה, עם חברים- ממש קשה בהיבט הזה, במיוחד כשיש ציפייה לפנות מהזמן ולבלות ביחד. אם כי מניחה שכשיש ילדים זה יותר סביבם ואולי זה באמת יותר קל (ויש בייביסיטר
).

מבינה אותך מאוד

יכולה לדמיין את הסיטואציה עם ההורים שלך ולהתחלחל מהמחשבה שזה יקרה אצלי

rona73

New member
אחלה עונה לביקורים.

תהנו! השלכת והטמפרטורות שעוד אפשר להסתובב בחוץ,עושים רק טוב. ההורים שלי באו לסופ"ש קצר ואינטנסיבי. לי כמובן שיש מליון דברים לעשות,הילדים מרוויחים זמן איכות עם סבא וסבתא. וזהו:)

למעלה