שבוע נוסף לבד .
סוגרת כבר שלושה שבועות בהם החצי שלי נסע בעניינים שאמורים לשנות את כול
התמונה עבורנו . החזקתי אצבעות חזק , ניסיתי להחזיק מעמד , בית , עבודה , ילדים ,קניות ( תודה לאלוהי האינטרנט ) כביסות, כביסות , כביסות ... המייבש שלי שבק חיים , מייבש כביסה חדש של בוש , התעקשנו על מייבש יקר שיחזיק מעמד לאורך זמן אבל התגלו בעיות עם הפילטרים שלו , הוא עדיין באחריות , שלוש פעמים היה כאן מהנדס מטעם החברה ועדיין נאדה , גורנישט , יוק .
הבית שלי נראה כמו האנגר של בגדים , מזל שיש לי חדר נוסף שבו ממוקמים מתקני הכביסה , המהנדס אמור להגיע שוב השבוע ואולי ימצאו את הבעייה האמיתית , אם לא הם חייבים למצוא לי פתרון אני נואשת !
ראיתי בחנות מתקן כביסה שמתחבר לכביסה ומחמם את הכביסה מכירים כאלה?
אני מתפתה לקנות אחד כזה לפחות לבגדים של בית הספר או לכאלה שאסור להכניס למייבש . אם יש המלצות אשמח לשמוע עליהם
הטרור בצרפת לא היכה אותי בתדהמה גמורה , אני לא רואה עתיד וורוד בעניין הזה בשם הדת ? איזה דת אומרת לאנשים לרצוח ? אני מזועזעת מהאכזריות שיש בעולם הזה ומצטערת שאבד כול צלם אנושיות , מצטערת בשביל הילדים שלי והדור הצעיר על העולם שנהיה מסביבנו . אני יודעת שזאת רק ההתחלה ועוד נראה מראות זוועה כאלה בבירות אחרות בעולם .
מזג האוויר עד עכשיו הפתיע נדמה לי שקראתי שזה הסתיו הכי חם בבריטניה מ1767 או משו כזה , ואכן חם יחסית 14.5 מעלות נמדדו היום בווילס ואם לא היתה רוח נוראית וגשם זה היה כמעט אידיאלי ... כמעט
מה עוד ? כבר שלושה שבועות בדיאטת פליאו שמאתגרת אותי , לא האמנתי שאני אהיה מסוגלת לחיות בלי עוגות שמרים / עוגיות / פשטידות / מאפים / ושנדי ...
אבל כן זה קורה וזה אמיתי . אני ממציאה מתכונים חדשים , וזה תמיד נחמד
אם אצליח לרדת במשקל גם זה יהיה בונוס נהדר .
מתוכננת לנו מסיבת כריסטמס בעבודה ללא בני זוג , אז אני עוד לא יודעת אם ממש בא לי ללכת , מצד אחד אני צריכה לצאת מהקונכייה ולהכיר אנשים חדשים מצד שני לא ממש מתחשק לי . ואם כבר מדברים על כריסטמס אני חושבת לנסוע לאיזה שבוע יש למישהו רעיון למקום נחמד לא יקר מדיי ולא רחוק מדיי בבריטניה או באזור ? כזה שלא מצריך טיסה ואפשר להגיע עם רכב .
זהו , חפרתי ... שיהיה שבוע טוב לכולם