סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר עליכם השבוע??
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה - לא נורא??
מאחלת להמשך סוף שבוע שקט יותר, החלמה מהירה לפצועים

שבוע חביב עד מאורעות אתמול

הטוב-החזרות למסיבת חנוכה ממש טובות. אני לגמרי עושה את זה באיזי איתם וזורמת איתם וממש נראה שהולך טוב. מקווה שישתפו פעולה במסיבה עצמה.
האביזרים שהכנתי יצאו ממש יפים, ממש גאה בעצמי-סופסוף היצירתיות לא רק בראש, אלא גם הלכה למעשה

&nbsp
הרע- האנטיביוטיקות שלוקחת עושות לי רע בגוף, הרופא הזהיר ועדיין...לא כיף להתחיל את היום ולסיים אותו עם שלשולים וכל מיני דברים "כיפיים" אחרים
.
&nbsp
הלא נורא-מצב מתוח מאוד בגן, ובנוסף בכיתה יש לי ממש הרגשה שהאמריקאית פשוט תעשה הכל כדי להימלט מלעבוד. קשה לי מאוד עם חוסר הגדלת הראש ועם עוד דברים ואני לא היחידה שזה מפריע לה.
&nbsp

החדשות מעיבות על הכל

אבל היה אחלה שבוע. האורחות נסעו ברביעי. היה ביקור מוצלח ביותר.
כייף גם לחזור לשגרה...
&nbsp
בשורות טובות

'כרגיל' פה בסביבה

אנחנו גרים במרכז העיריה ויש המון מה לראות פה.
וגם היינו בנחת,
לא רדפנו להספיק,
וכמובן שבסוף לא הספקנו הכל:)

1me too1

New member
שבוע רגיל

שום דבר מיוחד או מרגש....
מזג האויר כאן מפנק אותנו וללא ספק אלו לא הטמפרטורות הממוצעות לעונה.
החושך המוקדם קצת מבאס - אבל גם לא נורא

רק שימשיך ככה.
החדשות ביום שישי זיעזעו אותי, זה נורא, מאחלת לפצועים החלמה מהירה.
שיהיה שבוע טוב

השבוע לא היה יותר מידי מענין,

עוד שבוע שעבר בין כל הפעילויות שלי, ואופס, כבר שבוע חדש אחרי יום שישי האחרון,טוב שכך!!! רק לשים דברים בפרופורציות.

אני מחפשת פעילויות לילדים בני 8-10 למועדון ילדים שאני עובדת בו, ואשמח לשמוע מכם אם פגשתם פעילות מתאימה.
יצירה - לא מורכב מידי שמתאים לביצוע בשעה וחצי גג, ולא מצריך יותר מידי עזרה של מבוגרים, כי רק מבוגר אחד יכול להיות שם פחות או יותר.
וגם פעילות באולם ספורט.

הנושאים לא חשובים, זה צריך להיות כייפי,

משהוא פשוט לביצוע ומלמד את הילדים אולי טכניקה חדשה.
השבוע הם יצרו בחימר ובשבוע הבא נצבע אותם. לפני שבועיים הבאנו מאפינס מוכנים והילדים קישטו אותם בקרם צהוב ואדום (צבעי אש) ומקלות שוקולד כעצים, דהיינו מאפינס מקושטים כמדורה, לקראת פוקס גיא נייט. לקראת קריסמס הם יציירו עם צבעי זכוכית על צנצנות זכוכית עם חוט ברזל כלמפיון.

אני רוצה לעשות ציור 3D
https://kidsfuncraft.wordpress.com/category/ציור-בתלת-מימד/

הכל הולך

mumfor4

New member
אני מציעה ללכת לאסדה לקנות

ג'ינג'ר ברד מאן ולקשט אותו , כדי לתלות על עץ האשוח .
זה מגיע באריזות יש 6 בכול חבילה .

רעיון מקסים,

אבל המועדון מפסיק את הפעילות ב 8/12 וחוזר אחרי החגים, כיוון ששיש הרבה פעילויות אחרות, ככה שזה קצת מוקדם בשביל ג'ינגר מאן.

אין לי רעיונות לצערי

אבל מזדהה עם עניין הפורפורציות...
שיהיה שבוע טוב ושקט

rona73

New member
נירית ,כמה ילדים יש בקבוצה?

חייב פעילות יצירה?
יש מטבח במועדון?
ללמוד איזה שיר,ריקוד,אם יש מטבח אפשר לבשל...:) ללמוד עברית

יש שם בין 15 ל-35 ילדים בגילאי 8-10.

המועדון מאובזר מאוד. יש שם מטבח, תנור אפיה וכו'.
מידי פעם יש שם הכנת אוכל. האמת שחשבתי על קונספט שקבוצה קטנה תכין אוכל/אפיה לכל הקבוצה, ולסיים את המפגש בישיבה סביב השולחן לאכול משהוא שהם הכינו. אני עדין בוחנת את זה, כי הייתי שם רק פעמים עד עכשיו, אבל זה נראה לי נחמד.

עברית ממש לא מתאים

ריקודים - אני לא יודעת לרקוד, בקושי שאבת' מים בששון, וכנראה גם לא אף אחת מהבנות שאיתי. אחת לכמה שבועות מזמינים מישהו מבחוץ לעשות פעילות כלשהיא, לרוב פעילות פזית, כולל ריקודים.

rona73

New member
המון ילדים

תחלקי אותם לתת קבוצות.כל קבוצה תעסוק בפעילות אחרת.
את יכולה לעשות תחנות.אפיה ,יצירה,קריאה,ועוד משהו.
משחקים...לא קל בכלל.

יום אחד אפשר בינגו עם פרסים.:)

אנחנו לא מפעילים את כל הילדים יחד,

יש פינה עם Wii - יש שם שטיח וכורסאות מסביב, עם מסך גדול. יש שם גם ארון מלא משחקי קופסא.
יש פינה עם אוקי אויר, ושולחן פול (סנוקר קטן).
פינה עם שולחנות שלרוב מחוברים יחד לשולחן אחד גדול, ושם עושים יצירה.
פינה עם מערכת מוזיקה, ספה ושטיח.
אולם משחקים גדול, שם מוציאים כל פעם משהוא אחר, שולחן פינגפונג, רשת לטניס/כדור עף, מצנח, כדורים, חבל לקפיצה וכד'
זה נשמע גדול, אבל זה לא ממש, אבל מאורגן מאוד נכון, ועם צבעים חזקים וריהוט מאוד מודרני וכייפי.

יש 3 חברי צוות, אחד ביצירה, אחד באולם משחקים, ואחד בין הסלונים או איפה שצריך עזרה. אנחנו יוצרים עם הילדים, משחקים איתם ומוודאים שכולם נהנים בשעה וחצי שהם שם

mumfor4

New member
שבוע נוסף לבד .

סוגרת כבר שלושה שבועות בהם החצי שלי נסע בעניינים שאמורים לשנות את כול
התמונה עבורנו . החזקתי אצבעות חזק , ניסיתי להחזיק מעמד , בית , עבודה , ילדים ,קניות ( תודה לאלוהי האינטרנט ) כביסות, כביסות , כביסות ... המייבש שלי שבק חיים , מייבש כביסה חדש של בוש , התעקשנו על מייבש יקר שיחזיק מעמד לאורך זמן אבל התגלו בעיות עם הפילטרים שלו , הוא עדיין באחריות , שלוש פעמים היה כאן מהנדס מטעם החברה ועדיין נאדה , גורנישט , יוק .
הבית שלי נראה כמו האנגר של בגדים , מזל שיש לי חדר נוסף שבו ממוקמים מתקני הכביסה , המהנדס אמור להגיע שוב השבוע ואולי ימצאו את הבעייה האמיתית , אם לא הם חייבים למצוא לי פתרון אני נואשת !
ראיתי בחנות מתקן כביסה שמתחבר לכביסה ומחמם את הכביסה מכירים כאלה?
אני מתפתה לקנות אחד כזה לפחות לבגדים של בית הספר או לכאלה שאסור להכניס למייבש . אם יש המלצות אשמח לשמוע עליהם
הטרור בצרפת לא היכה אותי בתדהמה גמורה , אני לא רואה עתיד וורוד בעניין הזה בשם הדת ? איזה דת אומרת לאנשים לרצוח ? אני מזועזעת מהאכזריות שיש בעולם הזה ומצטערת שאבד כול צלם אנושיות , מצטערת בשביל הילדים שלי והדור הצעיר על העולם שנהיה מסביבנו . אני יודעת שזאת רק ההתחלה ועוד נראה מראות זוועה כאלה בבירות אחרות בעולם .
מזג האוויר עד עכשיו הפתיע נדמה לי שקראתי שזה הסתיו הכי חם בבריטניה מ1767 או משו כזה , ואכן חם יחסית 14.5 מעלות נמדדו היום בווילס ואם לא היתה רוח נוראית וגשם זה היה כמעט אידיאלי ... כמעט
מה עוד ? כבר שלושה שבועות בדיאטת פליאו שמאתגרת אותי , לא האמנתי שאני אהיה מסוגלת לחיות בלי עוגות שמרים / עוגיות / פשטידות / מאפים / ושנדי ...
אבל כן זה קורה וזה אמיתי . אני ממציאה מתכונים חדשים , וזה תמיד נחמד
אם אצליח לרדת במשקל גם זה יהיה בונוס נהדר .
מתוכננת לנו מסיבת כריסטמס בעבודה ללא בני זוג , אז אני עוד לא יודעת אם ממש בא לי ללכת , מצד אחד אני צריכה לצאת מהקונכייה ולהכיר אנשים חדשים מצד שני לא ממש מתחשק לי . ואם כבר מדברים על כריסטמס אני חושבת לנסוע לאיזה שבוע יש למישהו רעיון למקום נחמד לא יקר מדיי ולא רחוק מדיי בבריטניה או באזור ? כזה שלא מצריך טיסה ואפשר להגיע עם רכב .
זהו , חפרתי ... שיהיה שבוע טוב לכולם

למעלה