סוף שבוע...(למרות שבקושי מגיבים)

סוף שבוע...(למרות שבקושי מגיבים)

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

שבוע טוב. ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: Three Days Grace - Animal I have become Never too late It's all over Skillet - The last night Say Goodbye Saosin - Follow and feel Madina Lake - Pandora Stars Again and again Bullet For My Valentine - Scream aim fire Waking The Demon
להקת השבוע: Three days grace Madina Lake
אלבום השבוע: Three Days Grace - One X Madina Lake - From them through us to you Bullet for my valentine - Scream aim fire Saosin - Saosin
קליפ השבוע: Three days grace - Animal I have become
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא יודעת...
משהו ששימח: הספר של מדינה לייק.
[כנסו לאתר הרשמי.]
משהו שעיצב: שיש מלא מבחנים ואין ממש חופש וזמן למפגשים. ><
ציטוט השבוע: - רויטל: "כתבתי בטעות כן עם ק בהתחלה D: פעם היה לנו קן על החלון
וזרקנו אותו וניסיתי לשכנע את אמא שלי לא לזרוק אותו,כי אז כשהיונה תחזור היא לא תראה את הקן ותהיה עצובה אז אמא שלי אמרה לי שנכתוב לה שלט שתדע שהקן למטה
" - גל [מותק1212]: "פעם הייתי בדיזנגוף סנטר והייתה שם חבורה של "ערסים", והלכנו לוולווט ואז אחד הערסים נכנס לחנות, הוא בחן את החנות ואז צרח "פריקים!" בבהלה ורץ החוצה." XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rose131

New member
נמ

שיר השבוע של דה יוזד: smother me שיר השבוע לא של דה יוזד: כלמיני, נו. iris? להקת השבוע: HIM אלבום השבוע:דיפ שאדוז קליפ השבוע:נווו תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:אנג'ל, סאנסט בולוורד משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמא משהו ששימח: :) משהו שעיצב: העציב* נו
ציטוט השבוע: you're the closest to heaven that i'll ever be מתנגן בראש / בפלייליסט: גיטרה וכינור- אריק איינשטיין. התחלף בזה הרגע לVampire Heart- HIM תמונת השבוע:איןליכוח

Because Of May

New member
סוף שבוע, סוף סוף../images/Emo178.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: פעם ראשונה שאין אחד כזה, אולי פרלייזד
שיר השבוע לא של דה יוזד: House of Cards- Madina Lake When I'm Gone- Simple Plan Nine In The Afternoon- PATD Here Without You- 3 Doors Down I Don't Wanna Miss A Thing- Aerosmith P!nk- I'm Not Dead P!nk- Dear Mr. President P!nk- Cuz I Can P!nk-U & Ur Hand P!nk- Nobody Knows P!nk- Who Knew One Republic- Stop&Stare Taking Back Sunday – Cute Without the E Muse- New Born Muse- Unintended TRJA- Face Down
להקת השבוע: מיוז, ML, פינק
אלבום השבוע: P!nk- I'm Not Dead
קליפ השבוע: Nine In The Afternoon- PATD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט- על גופתה המתה. נחמד לאללה
שנות ה-70
משהו שהכעיס אתכם השבוע: קצת שונאים את העובדה שאנחנו ביחד, אנחנו מרגישים את זה...
משהו ששימח: יציאות עם חברים D:
משהו שעיצב: ...
ציטוט השבוע: יש לנו חבר, סתיו, שיש לו עור בהיר מאוד (כל פעם אנחנו אומרים שהוא גר בבית הלבן
) וכל פעם כשהוא צוחק הוא נהיה אדום. אז ביום חמישי אני וחברה שלי, עדי, קבענו עם כולם והגענו קצת באיחור, אז לא מצאנו אותם. אני: "עדי, את רואה אותם?" עדי: "לא... תחפשי את סתיו, הוא גדול, לבן.... אולי אדום"
עדי: "פוצ'צ'ותך!" חן (מתוסכל): "עוד כמה זמן הישרדות נגמר?!" אני: "חמסה מינטס"
היו עוד אבל שכחתי, כרגיל
מתנגן בראש / בפלייליסט: גרייג'/גרין דיי (
)- Stop Drop And Roll
תמונת השבוע:

שבוע טוב :)

שיר השבוע של דה יוזד: tunnel שיר השבוע לא של דה יוזד: The Diary Of Jane של סרייקינג בנג'מין להקת השבוע: 3 דורס דאון :) אלבום השבוע: נממ אין אחד ספציפי קליפ השבוע: כנ"ל תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בנות גילמור.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נממ כלום משהו ששימח: נממ לא יודעת משהו שעיצב: אני חולה רצח :( ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: The Diary Of Jane של ברייקינג בנג'מין תמונת השבוע: אין

אז תשמעי עוד! ../images/Emo2.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo223.gif

אם תרצי אני אמליץ לך על כמה. ^^

Because Of May

New member
כמו Breath../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo109.gif

האהוב עליי שלהם ביחד עם TDOJ

כןןןן, אמג. ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

בכלל, כל האלבום Phobia. מומלץ.

באיחור ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Choke me שיר השבוע לא של דה יוזד: Madina Lake - Adalia
להקת השבוע: Madina Lake
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: The used - Take it away (היחיד שראיתי :X) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מממ הישרדות, נמלטים משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין לי את שאלואו בליבר
משהו ששימח: אני עוד אשיג אותו!
*אופטימית* משהו שעיצב: איך אני ישיג אותו?
ציטוט השבוע: ירדן : "אלמוג אני לא יודעת מה לעשות! לא יודעת!" ירדן: "אין הוא לא אוהב אותי! והוא לעולם לא יאהב!" ירדן: "אין הוא מעדיף את שנאל השמנה הזאת! אוף" ירדן: "אלמוג מה אני יעשה! מה אני יעשה?!" ירדן: "בא לי למות. למות!" ירדן: "טוב אני יתקשר אליו. אני ידבר איתו" ירדן: "לא , לא כדאי." אלמוג: "וואי איך בא לי גלידה" 0_0 מתנגן בראש / בפלייליסט: היהודים - נץ תמונת השבוע: אקראית. מה שיוצא אני מרוצה

למעלה