סוף שבוע מצויין לכולם

סוף שבוע מצויין לכולם

בדיחה שראיתי וממש מזכירה לי את הצבא שלנו. השועל בא לאריה ואומר לו, "תשמע צ'יף, אני חייב חופש". האריה עונה לו: "תראה, אם תצא עכשיו לחופש, אני בכלל לא בטוח שאוכל להחזיר אותך על תקן של שועל. השועל אומר, "זה לא מעניין אותי, אני חייב שבועיים חופש". אומר ויוצא. אחרי שבועיים השועל מגיע לאריה ואומר לו, "צ'יף, חזרתי". האריה מניד בראשו ואומר, "התקן תפוס, אבל עד שיתפנה תקן, לא אכפת לי שתהיה על תקן של שפן". "בסדר", אומר לו השועל, "אם אין ברירה, אז אין ברירה." במשך חודש שלם השועל זוחל בכוכים, אוכל רק חסה וגזר, ובכל פעם שהוא מוציא את חוטמו מהמחילה מנסים לטרוף אותו. לפתע הוא פוגש שפן. השפן מסתובב בלי פחד, אוכל בשר ונראה בעננים. שואל אותו השועל, "אתה לא מפחד שיטרפו אותך?" עונה לו השפן, "מה פתאום, אני על תקן של שועל". "רגע", אומר השועל. "אני שועל על תקן שפן, ואתה שפן על תקן שועל. של מי ההיגיון הזה ריבונו של עולם?!" עונה לו השפן, "ככה זה כשיש חמור על תקן של אריה".

שרית7

New member
חמוד יש לי גם משהו טוב:

כל איברי הגוף נפגשים לישיבת החלטה מי יהיה המנהל. הראש אומר אני צריך להיות המנהל כי אני זה שמפעיל חשיבה ושולט על הכל. הרגליים אומרות אנחנו צריכות להיות המנהלות כי אנחנו נושאות את כל הגוף ובלעדינו לא תוכלו ללכת לשום מקום. העיניים אומרות אנחנו צריכות להיות המנהלות בלעדינו לא תראו כלום ולא תראו תאן ללכת. הלב אומר אני צריך להיות המנהל כי בלעדיי אף אחד מכם לא יכול לתפקד וכך כולם מתווכחים ומנסים לשכנע אחד את השני מי ראוי יותר. קם החרא ואמר: אני אהיה המנהל. כל אברי הגוף הסתכלו אחד על השני ואח"כ על החרא ופרצו בצחוק היסטרי: אתה מי אתה חתיכת חרא שתהיה מנהל? אמר החרא: אוקיי. אין שום בעיה אני בשביתה. וסרב לצאת 3 ימים. הרגליים התחחילו לרעוד, הראש והלב כמעט הלכו להתפוצץ והעיניים יצאו מחוריהן כולם צרחו בבת אחת: תצא תצא!!! אנחנו נכנעים... ומאז... כל חרא נהיה מנהל...

למעלה