סוף שבוע מקסים !!!!!!

סוף שבוע מקסים !!!!!!

שתהיה לכולנו שבת של מנוחה ושלום !!! (כיוון שאני לומדת צילום, אז צירפתי לכם תמונה חמודה שצילמתי אתמול בסטודיו....)

סימה 4

New member
סופשבוע נהדר! שבת שלום../images/Emo42.gif

מתנצלת על העדרותי התכופה... נורה מקווה שאת מרגישה טוב יותר
. אתמול התרוצצתי שעתיים וחצי עם שיר לחפש לה אביזרים לתחפושת שלה. היא בחרה "ליידי" והיינו צריכות לעבור ב-7 חנויות כדי למצוא את כל האביזרים שהליידי רוצה... בסוף מצאנו והיא מרוצה. אני כ"כ לא אוהבת את החג הזה, בנוסף לכך שאני מרגישה שאני מוציאה כספים לשווא (50-100 ש"ח לתחפושת + אביזרים) בשביל כולה פעם או פעמיים שהילדים ילכו עם זה, אני גם שונאת את ההתעסקות עם התחפושות שרובן לא נוחות ולא פרקטיות. והתלבטות אחרונה לא קשורה - הדר משגעת אותי בזמן האחרון שהיא רוצה עגילים באוזניים. להזכירכם הפספוסה עוד לא בת 4. מסתבר ששתי בנות בגן שלה עשו חורים השבוע ובגלל זה היא רוצה גם... מה אתן אומרות? לשיר אחותה הגדולה הסכמתי רק לפני שנתיים כמתנה ליומולדת, לאחר שהיא ממש רצתה וראיתי שזה לא "סתם".

לגבי העגילים

יש לי שלוש בנות. בנתיים רק לראשונה יש, עשיתי לה בגיל שולש (כיום בת 7.5) וכך אני מתככונת להמשיך. יומולדת גיל 3 =עגילים!

little baker

New member
בוקר טוב

תודה, המצב הולך ומשתפר. מבינה את ענין ההעדרות, גם אני בקושי מגיעה למחשב. בנוגע להוצאה על תחפושות, נכון שלפעמים היא גבוהה אבל אני מתייחסת לזה כאל הוצאה שנתית כי אח"כ הם נהנים לשחק בתחפושות לאורך כל השנה אז רצוי שתהיה תחפושת איכותית יחסית כדי שתיראה יפה גם אז. יש לי בבית את כל התחפושת שרכשתי/תפרנו בעבר והילדים נהנים מהם. לגבי עגילים, לבת הגדולה עשיתי חורים בגיל 9 רק לאחר שהובהר מצדה שהיא ממש רוצה ולא "סתם" כמו שכתבת. הקטנה שלי גם רוצה עגילים, אבל אני אמתין עד שתהיה ממש נחושה בנושא. היום הייתי בגן למסיבת יום המשפחה, הם הפכו את הגן ל"בית קפה" והיו מלצרים מזמרים, הגישו לנו מאפים וממתקים, היה ממש חמוד. שבת שלום.

צהריים טובים וסופשבוע מקסים לכולם!!

אתמול בבוקר אי אפשר היה להיכנס לפורום, והבוקר הייתי במרתון מלפני 6 בבוקר, בשמונה בבוקר היתה לנו מסיבה ראשונה בבית הספר וב-9 בגן. בקשר לעגילים, הייתי ממתינה מעט, מהפחד שמישהו ימשוך לה את העגיל והאוזן תקרע. שיהיה לכולם סוף שבוע מקסים

למעלה