סוף שבוע מתקרב ואתמול אכלתי כנפי

Nienna17

New member
סוף שבוע מתקרב ואתמול אכלתי כנפי../images/Emo32.gif

אז כל מה שלא קשור (אפשר גם דברים שקשורים חלקית
) אתם יכולים לשרשר לפה
בכל מקרה, אני התחדשתי לי בעוד 2 גיגה סיכרון (3 כרגע, חח אני ממש חמדנית סלחו לי), אבל אין מה להגיד - זה פתר לי את כל בעיות האיטיות בפוטושופ. תוך שנייה כל דבר נעשה זה פשוט מעולה, לא לדבר על העלייה של התוכנה גם תוך 2 שניות
.

mayarub

New member
בדיוק שאני קוראת תהודעה שלך

אני צוחקת כי בדיוק אני טורפת כנף עוף בציפוי צ'ילי יאמי יאמי.... רק אלוהים יודע כמה עופות טרפתי השבוע...... כשאני חושבת על זה בדיעבד ממש כואב לי עליהן
מיסכנות

Nienna17

New member
חחח שמעי..

אני אוכלת פעם אחת בשבוע בשר. אם כל העולם היה אוכל ככה אז היינו בעצם אוכלים רק את העופות שמתים מוות טבעי. פעם ממש הייתי בקטע של הצמחונות, אבל כל המראות הנוראיים נשכחו ממני ובגלל זה אני יכולה להמשיך הלאה : "רחוק מהעין, רחוק מהלב"

NLO

New member
כן...הכי טעים עופות זקנים וחולים..../images/Emo3.gif‏

מוות טבעי?

למעשה טרפתי עוף בגריל רק לפני שעה וחלק מזה עדיין לא התעכל אפילו (
), ככה שאני לא צמחונית, אבל אנחנו אוכלים את העופות השמנים והבריאים (טוב, בערך), כי ברגע שהעופות משמינות דיי [ונראות יפות] כדי להיות דליטס אצלי בצלחת- לגרדום
. מגדלים אותם בשביל שיהיו יפים, לא מגדלים אותם כדי לחכות לרגע שימותו מוות טבעי. תתקנו אותי אם אני טועה.

איזו תגובה נבזית ../images/Emo10.gif

מצטערת אם יש פה צמחוניים שקראו את זה ונפגעו
.

Nienna17

New member
חח לא הבנת מה שאמרתי.

ברור שלא מגדלים תרנגולות בשביל שימותתו מוות טבעי, דה. אמרתי שאם כל אחד בעולם היה אוכל פעם בשבוע בשר אז לא היו צריכים לגדל חיות בצורה שיטתית כמו שעושים היום אלא אוכלים את אלה שמתו בדרך של הטבע. במו ביצי חופש שלא נוצרות מהורמונים שמכניסים לתרנגולות, אלא אלה ביצים רגילות שבאות מתי שהן צריכות לבוא.

Cinderella14

New member
אני ממש בעד

למעשה אני בכלל לא אוהבת בשר, רק נקניקיות וגם זה אני אוכלת פעם ב... דברים אחרים אני כמעט בכלל לא נוגעת, רק לפני שנה התחלתי לאהוב שווארמה ויצא לי לאכול פעם בכמה חודשים.. אז נכון, אנחנו בראש שרשרת המזון וככה זה, אבל מה שהולך בעולם שלנו זה לא שרשרת מזון, זה רצח המוני ע"י התעשייה!!!! ממש חולני!

innocence

New member
לאכול את אלו שמתו לבד?

מסוכן בטירוף! ואם הן מתו ממחלה? וגם אם מתו מזיקנה - לא בריא לאכול עוף שמת, גם ם באופן טבעי...

mayarub

New member
אנחנו היונקים גדלנו ולמדנו להיות טורפים

תרתי משמע

kfxz

New member
ע-ז-ר-ה!!!!!

אני מכינה לאח שלי מתנה ליומולדת, מדפיסה לו משו על חולצה [יש לו ולחברים שלו איזה קטע עם שפן, בדיחה פרטית] עכשיו אני יעלה שתי אפשרויות למקדימה של החולצה ותגידו לי מה יותר יפה השחור זה בגלל שהחולצה תהיה שחורה ההדפס יהיה בגודל בינוני באמצע החזה ומאחורה יהיה הדפס גדול על כל הגב של אותו ילד אבל בצבעוני ואחרי שהוא חטף כמה מכות [תחבושת על הראש, פנס בעין, חולצה קרועה, אולי איזה פלסטר וכו....] זו האפשרות הראשונה ואחכ אני אשים את השניה::::::: אחרי שאני הכין גם את המאחורה אני גם יעלה לפה, סתם שתראו, ואולי אני אצטרך עזרה גם לזה.. =P ותגידו למה אתם יותר אוהבים את מה שבחרתם כי זה גם יעזור לי להחליט ואם יש לכם הערות אז תגידו לי, זה יעזור [נגיד אתם אוהבים את האפשרות הזאתי אבל מפריע לכם הקן הלבן שצמוד ללינארט של השיער- שגרך אגב השארתי אותו כדי שיצור הפרדה]

kfxz

New member
אפשרות שניה:::::

[אופס, בטעות השתמשתי בחשבון של אח שלי\בן דוד שלי.... :/] כמו שאתם שמים לב, זה פשוט לא צבוע בשחור

למעלה