סוף שבוע נעים- למסירה

tuttifrutti

New member
אולי עבור המשפחה בדרום ת"א?

מי זו המשפחה בדרום ת"א? הם לא זקוקים למכונת כביסה? כמעת חדשה! (4 שנים)

cial 1

New member
שבת שלום לךtuttirutti הלווי עלי?

לי יש חדשה רק 8 חודשים היא דיגיטלית לא מסתדר לי עם זה. וחיפשתי מכונה עד 4 שנים . וכמובן לא בדיגיטלית. זה אסון. לא מבנה נדה אמת גם לא רואה לאיזה שלב היא עובדת? טוב זה הסיפור. שבת שלום לך זו אני ANN7

cial 1

New member
יש אפשרות להלחיף מכונת כביסה.חדשה. בישנה?

וגם מקבל מכונת תירה קטנה לילדה או לגדולה. רק לשם שינוי מאוד אשמח לקבל תגובה. שלי דגיטלית מעצבנת אותי. ואני לא מבינה את השלבים. של הפעולה.. אני אדאג לעזור בשינוע. אם יש כול הרוצה. זה נכון חלופה. ושני הצדדים מרוויחים. חני

חני- היתה לי מכונה לא דיגיטלית

אני לא יודעת אם מותר לכתוב שם של החברה של המכונה אבל היו תקלות בלי סוף והשרות היה נורא לכן רציתי להציע לך שתבדקי טוב לפני שאת מחליפה אולי בכל זאת כדאי להזמין טכנאי שיעזור לך להתרגל? נעמי.

cial 1

New member
נעמי הכול טוב אבל הטכנאי צריך היה לתכנת או?

היה אצלי טכנאי איך שקיבלתי אותה אבל הוא רק פתח והפיל נכון. והאבסורד לא המתין והלך. אז בדקתי לא היה חימום. ואמרתי עד כאן זה מכונה חדשה צריך לצלצל ל בעלי החנות. ואמרו לי נשלח לך שוב טכנאי. אבל רק עוד שבוע. אני עם כבסים ממתינים ??? אמרתי לעצמי אני אכבס על מים קרים לפחות צמר הכנסתי סוודר יקר מאוד. שקבלתי מהכלה שלי והפעלתי את הדיגיטלית מה קיבלתי סוודר מצומק. את בטח מקירה התקבצות של הצמר. רק אלוקים יציל את הסוודר . אני אחתוך את השרוולים. וניתן רק זה לתקן אני מבינה בתחום? אבל החמום היה ? על חשבון הססססססססססס. ואני לא אוהבת כי לא דיגיטלית את רואה את הלב הבא? נכון ויש משאובה על כן הצעתי. מודה וכך הסיפור של דיגיטלית. וכן מותר לתת צבע דגם כן אולי שם חברה לא חייב? חני ערב רב לך לנו?

tuttifrutti

New member
ועוד למסירה: בגדי גברים, נשים ותינוקות

לגברים: חולצות מכופתרות ארוכות מידות M L XL מיכנסי גבר מידה 48 חולצות עם שרוול קצר מידה M L XL בגדי נשים: לא מיינתי עדיין ובגדי תינוקות גיל 0-5 ח' לא יעשו שינועים והמקבל יצטרך לדאוג לשינוע. אני גרה בקרית אונו. כל הבגדים יפים מאוד. לא אחזור למי ששולח מסר בלבד ולא מוכן להזדהות על גבי הפורום, אלה אם אנחנו מכירים טוב.

טיגריס2

New member
למסירה קלטות וידאו לילדים../images/Emo44.gif

ראשית כל תודה לכל מי שעזר לי לדאוג לילדי הגן האתיופי בחדרה זה היה מדהים לפתוח את תיבת המסרים עם מסרים לתרומה ואני מדברת על מסרים אמיתיים ברובם בהצעת עזרה ( ואכזבה מאלו שפנו " לתרום כביכול" אבל היה ברור מראש שאלו אנשים עם רוע בלב וניסיון לבדוק אם אני דוברת אמת בבקשתי לתרומה עבור הגן , ואני גם יודעת מי אחרי העניין ) אז מרוב תרומות של קלטות וידאו יש גם בכפולות לכן מפרסמת כאן להעביר למי שמעוניין * פוקימון - השחייניות מהעיר סרולין * פוקימון 2 - כוחו של האחד * פוקימון 3 - ההרפתקה של UNOWN * בגדי המלך החדשים - דובר עברית * הרקולס * פוקהונטס * פוקהונטס 2 - מסע לעולם חדש * מלך האריות * מלך האריות 2 - מלכות סימבה * אי המטמון * שר הטבעות * הארי פוטר ואבן החכמים * פיטר פן * אקס - מן 1 * מה?דע - סלעים , אבנים טובות , מתכות ומירלים - אנציקלופדיה חינוכית בוידאו לילדים , המגרה את הדימיון , החשיבה והסקרנות. * פאנטום 2040 - יותר מהיר מבאטמן , יותר חזק מהרקולס.

נירה63

New member
ריקילי אם איני טועה ביקשת מגבות

אם כן אשמח להעביר אליך את המגבות, אנא כתבי לי בבקשה.שבת שלום.

sarit1980

New member
בגדים

לקיץ. למרות שהחורף בפתח. 2 שקיות מלאות בגדים לילדות מידות 10 ו 16 אני מבת ים. לצערי אין לי דרך לשנע אז מי שרוצה יצטרך לדאוג לשינוע.

../images/Emo87.gif למסירה. איזור רעננה.

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. שקית בובות וצעצועים לילדים. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין). 7. ספרי לימוד מחשבים שמורים. 8. כיסא על גלגלים קטן (רק שצריך לסדר את המשענת, לי- אין כלי עבודה).

למעלה