סוף שבוע נעים שיר השבוע שלכם: אלבום השבוע: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: זהו. שיהיה סופ"ש מעולה וחם
H hilali1 New member 31/1/08 #1 סוף שבוע נעים ../images/Emo140.gif שיר השבוע שלכם: אלבום השבוע: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: זהו. שיהיה סופ"ש מעולה וחם
סוף שבוע נעים ../images/Emo140.gif שיר השבוע שלכם: אלבום השבוע: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: זהו. שיהיה סופ"ש מעולה וחם
A ady18 Well-known member 31/1/08 #2 ../images/Emo127.gif שיר השבוע שלכם:מבול קרן פלס אלבום השבוע:פניך יעל נחשון משהו מעניין שקרה לכם השבוע:מפגש מעריצים עם קרן פלס
../images/Emo127.gif שיר השבוע שלכם:מבול קרן פלס אלבום השבוע:פניך יעל נחשון משהו מעניין שקרה לכם השבוע:מפגש מעריצים עם קרן פלס
1 1mayush New member 31/1/08 #3 סופ"ש מקסיםםם ../images/Emo42.gif כנסו- שיר השבוע שלכם: מעליות. אלבום השבוע: Justified - יום הולדת לג'סטין היום משהו מעניין שקרה לכם השבוע: ש = ל = ג כנסו לצפות באלבום שלג שלי http://www.tapuz.co.il/albums/album/default.asp?a=561490&u=2402356&ao=1 ואם בא לכם אז בשאר האלבומים..
סופ"ש מקסיםםם ../images/Emo42.gif כנסו- שיר השבוע שלכם: מעליות. אלבום השבוע: Justified - יום הולדת לג'סטין היום משהו מעניין שקרה לכם השבוע: ש = ל = ג כנסו לצפות באלבום שלג שלי http://www.tapuz.co.il/albums/album/default.asp?a=561490&u=2402356&ao=1 ואם בא לכם אז בשאר האלבומים..
1 1mayush New member 31/1/08 #4 שימו ../images/Emo23.gif בתמונות שלג לפרסומת התפוזית ../images/Emo43.gif
H hilali1 New member 1/2/08 #5 מעליות של טסה ואלטר נכון../images/Emo35.gif שיר יפהפה../images/Emo70.gif
H hilali1 New member 1/2/08 #9 שלע על עירי ../images/Emo113.gif שיר השבוע - אל תאמיני -איה כורם אלבום השבוע - ריטה- תחנות בזמן משהו מעניין - אין משהו מיוחד.. היה שלג, אני חולה, נדחה לי מבחן. יהיה טוב שבת שלום
שלע על עירי ../images/Emo113.gif שיר השבוע - אל תאמיני -איה כורם אלבום השבוע - ריטה- תחנות בזמן משהו מעניין - אין משהו מיוחד.. היה שלג, אני חולה, נדחה לי מבחן. יהיה טוב שבת שלום
ס ס ה ר ר ר ר ר New member 1/2/08 #10 ../images/Emo105.gif דבש. הרלא מויאל-לבדי. אממ..אחי טס לחצי שעה לחו"ל !!
M MoRaN SeM New member 1/2/08 #11 עונה[[[= שיר השבוע שלכם: שר שר-ג'קו אייזנברג. אלבום השבוע:רגע לפני ש...-שירי מימון. משהו מעניין שקרה לכם השבוע:עשיתי בגרות במתמטיקה..=\
עונה[[[= שיר השבוע שלכם: שר שר-ג'קו אייזנברג. אלבום השבוע:רגע לפני ש...-שירי מימון. משהו מעניין שקרה לכם השבוע:עשיתי בגרות במתמטיקה..=\
ג ג ב ש ו ש New member 1/2/08 #14 ../images/Emo88.gif שיר השבוע שלכם:מחכה אלבום השבוע:רמזים משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
ש שתיקה אחרונה New member 2/2/08 #15 ../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif שיר השבוע שלכם:מתי כבר תלמד לאהוב-גילת הלל אלבום השבוע:50Cent-Curtis משהו מעניין שקרה לכם השבוע:אממ
../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif שיר השבוע שלכם:מתי כבר תלמד לאהוב-גילת הלל אלבום השבוע:50Cent-Curtis משהו מעניין שקרה לכם השבוע:אממ
ד דיאנה איטונין New member 2/2/08 #16 עונה^^ שיר השבוע שלכם:האממ האממ האממ סוף הסיפור-איה כורם אלבום השבוע:דרייק בל החדש שקניתי משהו מעניין שקרה לכם השבוע:הייתי במחנה כדורעף זהו. שיהיה סופ"ש מעולה וחם לכולכם!
עונה^^ שיר השבוע שלכם:האממ האממ האממ סוף הסיפור-איה כורם אלבום השבוע:דרייק בל החדש שקניתי משהו מעניין שקרה לכם השבוע:הייתי במחנה כדורעף זהו. שיהיה סופ"ש מעולה וחם לכולכם!