סוף שבוע עובר בעלות..

SNTQ

New member
סוף שבוע עובר בעלות..

הצבא קורא לי אז מאיה לוקחת אחריות
שיהיה סוף שבוע מקסים לכולם!!!
סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

חריקת

New member
מתחיל :p:p

הצבא קורא לה אז מאיה לוקחת אחריות שיהיה סוף שבוע מקסים לכולם!!! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון שיעור כיפפ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ מדונה חזרה לקפץ? ארנב גמל הזאת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא דע התעצבתי מעט כי.. קרעתי את רצועת השריר בירך. אל תבינו גם אני לא הבנתי התעצבנתי על.. פפפ הרבה אבל בסוף סלחתי כי .. מלעשות זה הם התאכזבתי מ... כי... מעצמי. לא יכול לרכב בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיין. ישלי הרגשה שכל שבוע יש את השאלה הזאת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח שוב ! פעם זה חלק אה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא זוכר זתומרת זוכר אבל לא יגיד הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמרתי לעצמי שאני לא מפספס היום ת'משחק ולא פספסתי חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לאדע הסרט הכי טוב שראיתי.. שחכתי את השם שלו משהו מצחיק אבל המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אמממ בית של שני והיום בבוקר-צהריים ים אם החברים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לאדע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמממ הרבה התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה+ מור שסידר ת'עיניינים פינקתי את עצמי השבוע עם.. לאדע מאכל השבוע שהיה הוא.. אמממ וואלה לא זוכר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קיל שמיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא שמעתי אפילו לא חצי שיר השבוע אלבום השבוע שהיה.. תקרא לפני שאתה רושם משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ח/דץגנ.שנ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אממממ את הנפילה הלא טובה והקרע משו כזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ירכב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מדונאלדאק השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לרכב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (משה מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifיפים שלי../images/Emo99.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, כי לקחתי חופש ואני והבהמונת יצאנו לטיול ארוך עם הסוסים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אחותי חזרה מחו"ל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אחותי התעצבתי מעט כי.. יום ראשון היה נוראי התעצבנתי על.. המפקד שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא אשמתי שהוא נעל התאכזבתי מ... כי... מדור חוץ כי הם עיצבנו אותי בכיתי מעצב/אושר כי.. יום ראשון היה פשוט נוראי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המפקד שלי פתח את הסנטר בסקי מים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תכלס, ברור שניצן היא הקצינה הכי טובה במחלקה הזאת, אם לא בצה"ל" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חיילים שלי מתוקים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים את השבוע הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום, אחותי קנתה לי מלא
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רעות, חיילים שלי, אחותי, ההורים, חברות שלי, שני בעיקר.. גולן ודוינו אפקורס:) התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שנמצא בשורה למעלה פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל, הרבה אוכל, והמון בגדים נעליים ועוד דברים חדשים מאכל השבוע שהיה הוא.. ואו המון אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אפ סייד דאון" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. היו כמה האמת אלבום השבוע שהיה.. - משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."סטנד אפ פור יור רייטס" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחמק ממנו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מי שרשמתי בשורה ההיא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קצין תורן ביום ראשון ואז חופש בשני. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעבור מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. רעות על מדים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כלב יפה ודביל שלי

SNTQ

New member
חח אני לא רוצה לראות את עצמי על מדים..

בהמה שלי אני כ"כ אוהבת אותךךךךךךך

lions queen

New member
../images/Emo118.gifהייתי היום בארווה

עשיתי את גולן, ואחרי זה לימדתי את סטיב לונג'
איזה סייח דביל, אבל הוא קלט די מהר, אני מבסוטית

ואו.... אני שלישי...../images/Emo2.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי אין כמו אורית!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבה על לאוס שכמעט הפיל איזה ילדה....
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עליה לתורה לחבר שלי מחר!!! התעצבתי מעט כי.. לא יכולתי לבוא לחווה שלישי עד חמישי.... עבודה מחורבנת... התעצבנתי על.. גילי שלא יכלה להוביל לעלות אבל לאורית שיכלה להביא לה לרכב על לאוס היא באה להוביל בשמחה אבל בסוף סלחתי כי .. לפעמים גם אני קצת כזה וזה היה סתם כעס חולף.. התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. צחוק... אמריקן פאי 2 ומחנה התזמורת אתמול עם אח שלי... קורעע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמריקן פאי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."יא חתיכת הומו(כועס), בא לך לצאת לאיזה סיבוב איתי??(מפתה, מזמין)" שני הומואים שראיתי שהורדתי תכלבה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם ככה... לא חייב סיבה נכון? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא ללכת לחווה ארבעה ימים ברצף!!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. אמריקן פאי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עם חברים לישפרו ולסנוקר ולבאולינג... הורדנו כל אחד בערך 300 שקל...
וזה בלי כל הקניות מסביב... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים של בילבונג יונייטד ספורטס ועוד קצת מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אורית.. התודה שלי השבוע היא ל.. אורית פינקתי את עצמי השבוע עם.. סנוקר, באולינג, בגדים מאכל השבוע שהיה הוא.. פרוזן יוגורט ענק!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כנסו תראו... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ayo technolo אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."something that i love" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן אבל אין סיכוי... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אורית השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השביתה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. קפלן, שגב, אורית ועוד כמה....
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

netapet2

New member
D=

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי- כי הייתה הצגה נחמדה, והיוםםםםםםם כי הייתי אצל עמית בירושלים
והיה הכי מצחיק שיש
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נסעתי ירושליימה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת התעצבתי מעט כי.. עזבו התעצבנתי על.. עזבו אבל בסוף סלחתי כי .. עזבו התאכזבתי מ... כי... חברה, כי היא לא קלטה שהיא באמת פוגעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. המוןד ברים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שראיתי את השיעור של אופיררר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שרדתי כל מיני דברים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כל מיני חח הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ, ותקפצו לי [בפעם המליון השבוע] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ירושלים
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי... נראה לי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עמית! התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, שהסכימה לקחת אותי לירושלים פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל מיני מאכל השבוע שהיה הוא.. שווארמה! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "געגועים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. די הרבה דווקא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוחחחחחחחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עמית! ואופיר!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אופיר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
:-O יש לכן תמונה?

והמצלמה שצילמתי בה הרי הייתה של עמית אז התמונות אם כבר אצלה XD

:)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..האממ שני, אתמול,רביעי.. רביעי חווה ושני וחמישי שופינגג P = בטחח גם מחרר יהיה כיף בתחרות [
שלא יקרה משו ולא נלך
] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האמממ חחח נראלי שאוליי שכולם לפני רכבו בגשם P = ולפני השיעור שלי הוא הפסיק? חח .. [= הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. ירד גשם ברביעייי התעצבנתי על.. חזאים מטומטמים חח.. סתם לא יודעת
אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...האממ יש כמה \= בכיתי מעצב/אושר כי.. עזבבו חח. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ. . . מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את היחידה שגורמת לדלתא ללכת ככה
ועוד כמהה אבל אתם לא תבינו את הקשר חחח אז לא משנה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לג-יילדים [חחח אתם רואים תיקנתי את עצמי
] טובים, שיעור חביב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת עד ירדן
עם עוגה ועוד כמה דברים
הסרט הכי טוב שראיתי..מממ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניונייםם וחווה ( = משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא לי, לאמא שלי .. בגדים חח..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל..ירדדדן :) פינקתי את עצמי השבוע עם..קניוניים מאכל השבוע שהיה הוא..העוגה שהכנתי חחחח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הימים של הלימודים? :p הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יודעת.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..החווה.. [שזה אומרר הסוסים והאנשים D: ] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..כרגיל, השיעור D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..האמ כמה דברים חח.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..תמררר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):חתיייכיי כזה.

snoeyka101

New member
../images/Emo23.gif.

הצבא קורא לי אז מאיה לוקחת אחריות שיהיה סוף שבוע מקסים לכולם!!! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני נראה לי, היה ממש כיף עם כולם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היה כיף יום שלישי בבוקר עם עמית לי וברבי:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת השבוע היה קצת מעפן אולי שהשביתה הזאת המשיכה חח? התעצבתי מעט כי.. היה לי חרא שיעור בשישי. התעצבנתי על.. ממ לא יודעת... אבל בסוף סלחתי כי .. חח? התאכזבתי מ... כי...אדמייאר היה לי היום פשוט גרוע;[. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ לא יודעת:]] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב:] הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי, בסוף לא ראיתי יותר נכון חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ באולינג ומסעדה.... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ לא זוכרת...לא נראה לי שקניתי משהו. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נטע באה חח, עמיתוששש היתוששש החתייכההה!!! וכולם:] התודה שלי השבוע היא ל..ממ לאדעת:] פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא רכיבות. מאכל השבוע שהיה הוא..פוקצ'ה והקינוח חחחח!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שתימשך השביתה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שנעבור כבר!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל האנשים מהחווה:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

horse 1212

New member
האובססיה חזרה..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול, כי עזריאלי :) ואז במועדון. וגם יום רביעי, כי היה שיעור מצויין ואחריי זה בקניות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרבה, אני מניחה שכל מיני תהיות שלי על כל מיני דברים ואנשים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מחשבות. התעצבתי מעט כי.. בת מצווה של חברה נדחתה. והפעולה בנוע"ל התעצבנתי על.. חברה שלי. אבל בסוף סלחתי כי .. כי ככה. התאכזבתי מ... כי...הבית ספר. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו הרבה, היום עם חברה שלי היה מצחיק, וגם אתמול בעזריאלי
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכרת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החזקתי מעמד שובעיים בלי אינטרנט.. מבחירה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנגן כ"כ הרבה^^ הסרט הכי טוב שראיתי..צ'אק ולארי
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..עזריאלי, ללא ספק. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כמעט קניתי מגפיים מדהימות ב 600 שקל! זה היה מכניס אותי למינוסP: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חברות:) התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל. פינקתי את עצמי השבוע עם..שייק טוב
מאכל השבוע שהיה הוא..שייק וסלט חצילים. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"שבוע עמוס ומייגע". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרבה. כ"כ הרבה. *כל השירים של נירוונה. האובססיה לקורט ולכל הקשור אליו חזרה|: *הדיסק של ההופעה החיה של ד"ר קספר
ועוד ועוד.. אלבום השבוע שהיה..כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."תראו אותי, אני שמח סתם פתאום." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארגע ואלמד קצת. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חברות. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חתונה+בר מצווה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הרבה ימי שביתה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אסיף. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):האובססיה (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

גולע

New member
להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני-רכיבה טובה-סוףסוף עברתי קבוצה,רביעי-חווה-רכיבה,חמישי- רכבתי לבד ובאתי להיותת עם ענברו
ושחי
, שישי-רכיבה, הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרכיבות על שלווק, והשביטות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שעברתי קבוצצה סוףסוף. התעצבתי מעט כי.. יש אנשים עם שאלות מציקות, שנכנסות לחיים. התעצבנתי על.. שום דבר מיוחד. אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...שדחו לנו את התחרות
. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחח שיר-"זהרי לא להתקע בעמודים
""אני צריכה חצי צילנדר"
, וואיי ופול דברים עם שחר וענברוו. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."תודה על הכול" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגעתיי את שירליי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכבב היוםםםםםם,פוווו איזה חום..! הסרט הכי טוב שראיתי..לא מצאתי סרט טוב!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חחחחחחח חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מממ יו לא קניתי :-O משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אווהוו.. התודה שלי השבוע היא ל..הורים,שחי, ענברו, שירלי, שיר, מלאמלאמלאמלא. פינקתי את עצמי השבוע עם..לנוחחחחחחחחחח מאכל השבוע שהיה הוא..קוסקוס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"אחד המצחיקים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היו מלא. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."my happy end" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..משהוו,, שקרה, הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את שירלי ויחבק אותה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שללללללללוק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שביתהתה, רכיבה, - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורים טובים, לצאת לקניוןןןןןןןן.!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלה, מיכל, עדידה, כולמיני. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SUFA theOUEEN

New member
צ'יקיט שכזהה ../images/Emo6.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..|סדגשרביעי חמישי שישי..כי רביעעי-אחלהה יום עם הקציצותת שליי חח חמישי-חינה של בת דודה ואתמולל בחווהה כל היוםם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ הרכיבה אתמול,השמלהה חח
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ שום דבר מיוחד
התעצבתי מעט כי.. מממ לא יודעת
התעצבנתי על.. נובאדדיי לשם שינויי
אבל בסוף סלחתי כי .. נמנמממ
התאכזבתי מ... כי...עצמייי כי רכבתיי גרועע השבוע!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקק אתמולל בצינורותת בחווה טחחח..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ המוןן בעיקרר ברביעיי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."חשופיתת חמודהה שכמוך","לא מתאים לך ככה!!",בחינהה עם הדודים שלא פגשתי מיליון שנהה"יאאווו איזהה חתיכהה תראו איך היא גדלה חחח"ו"אסור לדבר פה""...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם ככהה..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לישון ב-3 ולקום ב-6 וחצי לחווה
הסרט הכי טוב שראיתי..אביבהה אהובתיי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווהה,דודים,בננוותת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ לא נראה לי שקניתיי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..משפוחהה,חברותת,המילים של חיים!!
התודה שלי השבוע היא ל..חיים,וכולםםםם
פינקתי את עצמי השבוע עם..דרסא'ז טובב
מאכל השבוע שהיה הוא..ממ פרוסה עם חומוססס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"כשהייתי בן 13.."
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ממממ שיריי רדיו למיניהם.
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..וכשהיינו ילדיםם..לא זוכרת תהמשך
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תרכיבות הזוועתיות,תבעיותת ידיים המעצבנוותת שליי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ממממ יישןן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חייםם בהחלטט..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימוןן בשני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יתחרהה בשבת,יתבטל המבחן בהיסטוריההה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..קפלניתתתת,,שסיננה אותיי הרבהה
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):כייייי הםם בישבשיותת (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

SNTQ

New member
מחר צבא.. תקופה חדשה..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון-שבת כי אימונים,חווה (וחתיכת רכיבה!),חבר,סטודיו,קניות לצבא,ארוחה לקראת הגיוס,משפחה,לכת והמון המון יציאות עם הבנות שלי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הוא ההחלטה להפוך את זה למשו רציני (
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע הברכה מסבתא לגיוס התעצבתי מעט כי|סדגש צבא וזה.| התעצבנתי על אף אחד
לא היו עצבים השבוע
אבל בסוף סלחתי כי -- התאכזבתי מעצמי קצת כי הבטחתי ל2 חברות שאני אראה אותן לפני הגיוס ולא יצא לי בכיתי מעצב כי 3 שנים לדן (
) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע הוא היציאה לת"א עם הבנות שלי והקריאה בקטשופ במקדונלדס
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "לא הייתי מוותר עלייך בכזאת קלות" (
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי לא נשברתי לגמרי ביום השנה שלו והייתי חזקה בשביל חברה שלי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקניות לצבא ופרידה מכל הילדודס בסטודיו
הסרט הכי טוב שראיתי היה "אדמה משוגעת" המקום הכי טוב שאליו יצאתי היה ת"א ברביעי עם החברות והלכת בחמישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח דברים לצבא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע הם הבנות שלי,המשפחה,דותן,רתם וניצנוש'. התודה שלי השבוע היא להנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם לחץ. מאכל השבוע שהיה הוא הארוחה בפרנצ'סקה כמובן. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הכנות לצבא" (מקוריות הא?!) הייתי מוחקת מהשבוע הזה את העובדה שראיתי את אחד האקסים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה עם הבנות ודותן כמה שיותר-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא הם אותם אלו שציינתי למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע הוא הצבא כמובן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שאני אסתדר ואקבל תפקיד טוב ואהיה עם הדר ביחד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע אהה את כולם בסופ"ש:]

למעלה