סוף שבוע עובר בעלות..

2STRIPE

New member
נמנמ..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע!! במיוחד אתמול
נטע באה לביקור והיה כיף והתמונות מהממות!! כל השבוע כי השביתה המשיכה ורוב השבוע הייתי בחווה עם רונקיפליץ וכשהיא הפקירה אותי אז הייתי עם ורד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..החווה וכל מי שהיה בה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יוני
(לא המדריך חחח) התעצבתי מעט כי.. טוסטוס מעצבנת לפעמים... התעצבנתי על.. טוסטוס.. אבל בסוף סלחתי כי .. איך אפשר שלא לסלוח לדבר המהממם הזה
התאכזבתי מ... כי...>< בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי............................ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמא שלי!! חחחח מיניסודה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מיניסודה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי ברכיבות
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל בוקר...... הסרט הכי טוב שראיתי..נירנא לי "אדונית התבלינים" חח ראיתי היום.... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, פוקצ'ה עם רוני ברבי ולי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא נכנסתי למינוס אבל קניתי נעליים לשמלה
עוד שבוע וקצת!! והיא בחודש רביעי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יעל ודניאל חחחח הם ממש חמודים
וכל החברה מהחווה
התודה שלי השבוע היא ל..כולם
פינקתי את עצמי השבוע עם..קרמבו
קולה
פוקצ'הה!! חחחח מאכל השבוע שהיה הוא..פוקקצ'ה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שבוע השביתה בחווה חחחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל הפלייליסט
אלבום השבוע שהיה..>< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין...... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרופא שינייים הזה!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא אני...! המחשב היצור שלי!! עכשיו כל פעם כדי להיכנס לקומות ופורומים אני צריכה ללכת למחשב של אבא שלי כדי שזה יעלה....!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל מי שהיה השבוע בחווה
השבוע שבפתח (מראשון):
משהו שאתם מחכים לו השבוע..
שיעור קפיצות!!!!! אמן שתעשה גבוה קצת במקום עקלתונים ואיקסים מסכנים..!! וגם בשבת העל האש עם הסאבים והסבתות
חח ההורים של גיסתי לעתיד חחח
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שיעור קפיצות גבוההה!! חח
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
טוסטוס
וכל מי שיבוא לחווה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חחחחחחחחח תמונה מאוד מגניבה
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member
חח סרט נחמד..!

חחח בדיוק סימתי לראות את הסרט שהיה לפניו שהיה גם נחמד ואז הלכתי לכמה דק' ואז זה התחיל וזה נירא מעניין אז ראיתי..! ממש יפה

פייייייאא../images/Emo13.gif

הצבא קורא לי אז מאיה לוקחת אחריות שיהיה סוף שבוע מקסים לכולם!!! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:כל השבוע כי שביתה... אבל הכי הכי שני בערב עם החברים, וחמישי בחווה בעשר וחצי בלילה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:הרכיבות... כל כך! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הא הוא שלי. לגמרי שלי. ממש ממש ממש שלי.
התעצבתי מעט כי..: זה כבר לא כמו פעם..
התעצבנתי על..: כולם אבל בסוף סלחתי כי ..: לחץ לחץ לחץ, והכל בגללי התאכזבתי מ... כי...:לא היה אימון... בכיתי מעצב/אושר כי..: התמוטטות עצבים מוזרהה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:שני עם החברים, חמישי בלילה בחווה וימי עבודה! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"קפלן המצאתי לך שם חדש- "שירוש בשושו" *למה? *לא יודע..."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: כל השבוע, בלי יוצא מן הכלל, הייתי בחווה בשש בוקר.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לקום בחמש וחצי כל בוקר, ולצאת בערב כל יום... הסרט הכי טוב שראיתי..:צ'אק ולארי, ילדות רעות המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ישפרו, אקליפטוס, והחווההה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:אבא הביא לי בושם מהדיוטיפרי... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ג'ונייי!! ו.. דודו המלך!
ושגי! התודה שלי השבוע היא ל..:ג'וני (הלא הומו).. ודודו המלך פינקתי את עצמי השבוע עם..:מלא יציאות, מלא רכיבות מאכל השבוע שהיה הוא..:המממ מילקי פצפוצים! *מכורה*
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בנ"ז שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:השיר משרק
! התמכרתי אלבום השבוע שהיה..לא היה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"זה הכוכב שלי ושמה אני גר ואף אחד אינו שונה אפילו לא חייזר תמיד מרגיש חופשי ומאושר" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את העייפות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:ישנתי רכבתי והתנחלתי אצל חברים.. אחחח החיים הטובים
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:נייטי המדהים שלי, רייצ' והחברים התותחים האלה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימוןןןןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שכל הלחץ ייגמר כבר, ושהשביתה תימשך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):קרדיט לגילי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
אהאה =]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..היום =] וגם שישי כי.. רכיבה מושלמת על הבטט הסקסי שלי
, בירוריישן ואני מתחרה בנירדה!!#$^&#* אהא =] ושיעור קפיצות על הפלגוש החמוד הזה =]היה כייף, משתפר משתפר =] ושישי כי תספורת =]ויצאו תמונות שלמוותת =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אני יתחרהההה=] והרכיבה היום =] והשיעורים..=] ושרותמי באה לצלם 3> הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..חזרנו להיות מגובשיםם=] וגם דיבורים כאלה ואחרים עם האנשים שלי =] התעצבתי מעט כי..מעט?יותר מידי אני כבר לוזכרת.. וגם עליה..אבל אחרי השיחה של היום הבנתי מה נסגר :) ועבר :) התעצבנתי על..הרבה מידי חחחח ועליו..בכח להרוס =[ אבל בסוף סלחתי כי ..הכל זה לטובההה גם אם זה נראה עכשיו אחרת P: סתםסתם פופו תרגעי P: ולו אני גם לא אסלחח התאכזבתי מ... כי...מכל האנשים האחראיים עלינו..נמאס כבר מהמצב בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתיי!!בעצם מצחוקק..עם הבננות בתאי דואר
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בתאי דואר
חחחח וגם שמורקה היום אמר לי שסיפרו אותי אז סיפרו לי גם קצת מהשייכלל
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני יתחרה בנירדההההההההההההה =]]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי שיפור עם השמנמנה ואני גאה בעצמי =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...שתי רכיבות היוםם, אבל עשיתי והיה מושלם =] הסרט הכי טוב שראיתי..12 במחיר 1 ..השני=] כזה חמוד המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..תיספורת??חחח..השבוע יהיו הרבה הוצאות..:)) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל..^^ דפנטלי >< פינקתי את עצמי השבוע עם..ד י א ט ה
מאכל השבוע שהיה הוא..ד י א ט ה P: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."kissed by a rose" תורידו.כ"כ תורידו [=3> וגם דאונד אוף פרידום וגם דיסטיניישן אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..דונט נואו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את החסר חיים הזה אררר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..היה מושלם=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אחותי מורקה פופו שניס נויקה נועוש עדנה ורותמי =] וגלי וללי =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ת ח ר ו ת:-O - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילך טוב [= -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כ ו ל ם ושניס במיוחד [= סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ווינגז

New member
I'm Not Sleeping

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אני לא בטוחה שזה היה השבוע, אבל בואו נתייחס לזה כאילו זה כן - השיחה הארוכה עם ספיר שממש ריגשה אותי ועשתה לי טוב, מתישהו בתחילת השבוע (בהנחה שזה באמת היה השבוע). הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחה עם ספיר, נו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. וגם התעצבתי מעט כי.. אני לא יודעת לשמור על אופטימיות לאורך זמן
התעצבנתי על.. עצמי, אני חושבת. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת כ"כ מהר
התאכזבתי מ... כי... ההתנהגות שלי, אני בורחת מהכל בכיתי מעצב/אושר כי.. דמעתי קלות תוך כדי שליחת סמסים ליעל. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. צירוף מקרים מטורף בשיחה עם ספיר, באמת אחד הדברים היותר הזויים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "לא ידעתי שגם את זה יש לנו במשותף" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף יכולתי באמת לעזור במשהו, כי אני מבינה בזה.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר של שישי [ובאמת לא היה לי כח]ץ הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי כ"כ הרבה סרטים השבוע, חודש רומנטיקה ביס (אבל אין לי אחד מועדף, זה סתם כדי להעביר את הזמן). המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יודעת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גלידה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. צומי, ספיר, יעלי ונוּש, בעיקר. התודה שלי השבוע היא ל.. all the above פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאכל השבוע שהיה הוא.. נו! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? And No More שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Angels Of The Silences אלבום השבוע שהיה.. Recovering The Satellites - Counting Crows או משהו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
I said rain rain go away Come again some other day, Cause I got all this shit to say But I've gone back to find my way. My sister's mother's favorite son l Lost among the chosen one, But I've got news for everyone Cause I'm going out that door​
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. המממ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השמש וצומי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לולה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ארגיש יותר טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. החברים בת"א, אם יהיה לי אומץ

נכון שהתגעגעתם?

רעותיייייי גיוס קל ותודה על הכל
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול, התחרות בורד הגליל..סוף סוף להתאוורר!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הלימודים התחילו, הצילומים אתמול, הרכיבות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום ראשון של שנה א' משפטים! התעצבתי מעט כי.. אני שונאת של מעריכים אותי התעצבנתי על.. ייטב כי הוא גבר. "את צלמת מדהימה"
אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי...משום דבר, להפך!! בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל היום אתמול! במיוחד הנסיעות. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..זה סוד
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. צילמתי מעולהההה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בחמש וחצי בבוקר במשך 4 ימים רצוף הסרט הכי טוב שראיתי..מי הספיק לראות סרטים? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הקורס בדיני עונשין
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! התודה שלי השבוע היא ל..לכל החברים המדהימים שלי!
פינקתי את עצמי השבוע עם..ספר "סטטיסטיקה ללא סטטיסטיקאים" מאכל השבוע שהיה הוא..להיות רעבה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מישפטים, צילומים וסוסים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אהבה באור וצל - אריק ברמן! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."שארית התום בארגזי קרטון" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיבעה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שהוא לא היה נגמר בחיים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא....שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע....שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לסיים לקרוא את כל החומרי קריאה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע....שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא במחשב הזה

SNTQ

New member
הוו.. תודה מותק../images/Emo9.gif

ובבקשה.. חח שיהיה בהצלחה עם הלימודים

ram ram

New member
כן כן כבר יום ראשון, אני יודעת....../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ממ.. לא יודעת... היה סבבה של שבוע...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ... הכמות רכיבות.... רכבתי באמת הרבה.!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תחרות אחרונה על ג'ונה...
התעצבתי מעט כי.. משהו שחברה אמרה...
התעצבנתי על.. ילד אחד... כי הוא חצוף וחושב שכל העולם שלו..!!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי לו....
התאכזבתי מ... כי... מהמקצים שלי בחמישי-שישי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. --
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמממ... לא יודעת... עם וילי ורוי בחווה..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רם רם יאמלכה!! אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך!!!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הספקתי כל יום את כל הסוסים...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום ב-6 וחצי בבוקר..
הסרט הכי טוב שראיתי.. דז'ה וו...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות ורד הגליל...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 3 מקצים..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וילי, זוריק, רוי, ג'ונה, דייגו וים ים..
התודה שלי השבוע היא ל.. לזוריק חחח... שלא היה כל השבוע בחווה ובגלל זה רכבתי על 8 סוסים ביום..
...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה טיולים משחררים נפשית ופיזית..
מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ.... לא יודעת..
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הספק מרשים"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת חחח...
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. don't stop me now
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המקצים הרעים, את הנפילה, וקטע מסריח עם חברה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בתחרות
ינצח איזה מקצה
יהנה כמו שצריך
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מממ... דייגיטו...
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שתימשך השביתה!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אוכל לצאת לטיול הגדול..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ... שאלה קשה... יש כל כך הרבה..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהמקצה ביום שבת... קצת לפני הנפילה..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

למעלה