נכון שהתגעגעתם?
רעותיייייי גיוס קל ותודה על הכל
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול, התחרות בורד הגליל..סוף סוף להתאוורר!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הלימודים התחילו, הצילומים אתמול, הרכיבות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום ראשון של שנה א' משפטים! התעצבתי מעט כי.. אני שונאת של מעריכים אותי התעצבנתי על.. ייטב כי הוא גבר. "את צלמת מדהימה"
אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי...משום דבר, להפך!! בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל היום אתמול! במיוחד הנסיעות. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..זה סוד
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. צילמתי מעולהההה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בחמש וחצי בבוקר במשך 4 ימים רצוף הסרט הכי טוב שראיתי..מי הספיק לראות סרטים? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הקורס בדיני עונשין
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! התודה שלי השבוע היא ל..לכל החברים המדהימים שלי!
פינקתי את עצמי השבוע עם..ספר "סטטיסטיקה ללא סטטיסטיקאים" מאכל השבוע שהיה הוא..להיות רעבה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מישפטים, צילומים וסוסים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אהבה באור וצל - אריק ברמן! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."שארית התום בארגזי קרטון" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיבעה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שהוא לא היה נגמר בחיים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא....שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע....שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לסיים לקרוא את כל החומרי קריאה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע....שני, רועי, ליהי, מעיין, שלומי, יובלי, מיכי, מושיקו, אסףףףף!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא במחשב הזה