Homecoming week..
2011 בייבי!! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי הומכמינג!! פרייד, ראלי, פוטבול גיים, ודאנס. והיום, כי הרכיבה הכי טובה שהייתה לי עליו עד עכשיו!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הומכמינג, והרכיבה היוםם, ושיחה ארוכהה עם גילושלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סאםם!? התעצבתי מעט כי.. המבחן בביולוגיהה!! קיבלתי F התעצבנתי על.. המורה לביולוגיה כי המבחן היה כזה לא הגיוני!! אבל בסוף סלחתי כי .. B cool fuck school
זה עדן הסתומה לא אני..
התאכזבתי מ... כי... זה שלא ייצא לי לרכב הרבה בגלל ההומכמינג.. לא נורא לפעמיים צריך לוותר אפילו אל לרכב. היה כיף:] בכיתי מעצב/אושר כי.. לאלאלא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ווי מלא.. כל התחפושות בהומכמינג, ניקי: איך ניהיה באולם הם מכינים תפרייד? הופמאן:"עונה משו לא ברור" ניקי: הולכים לשיעור ספורט באין אן אאוט?!(משהו כמו מקדונלד)... ובכלל בצפר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "החתיך ההוא מהפוטבול גיים שאל עלייך" ו.."אני ממש מתרשם ממך.. בחיים לא אימנתי מישו שהתקדת כלכך הרבה ב 3שבועות!!" - המאמן שלי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכיבותתת, פשוט הולך מעולה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להוציא את לואיס מהתא בזמן האכלה חחח זה הסיוט שלו לא לאכול!! (הוא קיבל גזר פיצוי) הסרט הכי טוב שראיתי.. מישו לרוץ איתו, ומשו מוזר בקולנוע עם מתני המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בצפר כי היה מצחיק רצח, פוטיל, פוטבול גיים, קולנוע, קניון, חווה, ירדני
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ בגדים, אוכל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גילושש ועדידי אהובותיי, ירדני (שיחת נפש של 4 שעות!), גון, מתניי, יעל ולואיס המלךךך!!
אהה ושגב החמודד
התודה שלי השבוע היא ל.. גיל ודידושש, ירדני, וכרמלצ'וקק:] פינקתי את עצמי השבוע עם.. קרם בורלההה!! טעיםםםםםםםםםםם מאכל השבוע שהיה הוא.. אייס לימונדת תות של סטארבקסס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? HHS school spirit שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..hey there Delilah- live אלבום השבוע שהיה.. walls of paper- yellowcard
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. green-white-green-white Homstead Mustangs הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עשיתי כול מה שרציתי:] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גילול, ירדני וסאם
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות טובות, ומחר סוףסוףף לפשוט על החנות רכיבההה:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות, שהוא ייזכור אותי(כי אני בטוח לא ייזכור אותו, אין מה לעשות אני גרועה בזה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סאם:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהספיריט דיי בבצפר:] (HHS= homstead high school) (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלות שלנו (מורן,יעל ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה